Αρχαία αντικείμενα των Μάγια αποδεικνύουν την επαφή τους με εξωγήινους.

maya

Αυτά τα αρχαία τεχνουργήματα, σύμφωνα με ερευνητές, αποτελούν ακόμα μια απόδειξη πως όντα που δεν είναι από την γη, την έχουν επισκεφθεί στο μακρινό παρελθόν.

Η μεξικανική κυβέρνηση έβγαλε στο φως έγγραφα και εικόνες με μυστηριώδη αντικείμενα που βρέθηκαν στο χώρο του Calakmul,στο Μεξικό.

mexstatues-3

Η παρουσίαση των πληροφοριών αυτών, σύμφωνα με την κυβέρνηση του Μεξικού, αποτελούν ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα προς την κατεύθυνση του καθορισμού της αλήθειας.

«Αυτή η παρουσίαση, ίσως κάνει και άλλες κυβερνήσεις σε όλον τον κόσμο που έχουν στοιχεία σχετικά με την παρουσίαση νοημόνων όντων να τα δημοσιοποιήσουν προκειμένου να υπάρξει συνεργασία με την ερευνητική κοινότητα για ύπαρξη εξωγήινης νοημοσύνης», σημειώνει ο νικητής του Sundance Film Festival, ο Χουάν Κάρλος Ρούλφ [Juan Carlos Rulfo].


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ενώ λοιπόν πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να έχουν αμφιβολίες για το αν έχουμε δεχθεί επισκέψεις από εξωγήινα όντα στο παρελθόν, άλλοι άνθρωποι πιστεύουν ακράδαντα πως μας έχουν επισκεφτεί και πως τα αποδεικτικά στοιχεία βρίσκονται διάσπαρτα στους αρχαίους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο, τα αρχαία κείμενα, αντικείμενα, τις περίπλοκες ζωγραφιές των σπηλαίων, παντού, αρκεί να έχεις ανοιχτό μυαλό να τα δεις.

Τα προβαλλόμενα αντικείμενα δημιουργήθηκαν από τους αρχαίους Μάγια και είναι στην κατοχή της μεξικανικής κυβέρνησης για τουλάχιστον 80 χρόνια.

Τα μυστηριώδη αντικείμενα παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά το 2011 από τον Δρ Nassim Haramein κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στη πόλη  Σααρμπρύκεν της Γερμανίας:

Στην πρώτη εικόνα των δίσκων αριθμούνται  τμήματα που πιστεύεται ότι απεικονίζουν:

1) Την γη και την ατμόσφαιρα (δυο δακτύλιοι)

2/3) Έναν κομήτη ή αστεροειδή που κινείται προς τη Γη.

4) Ένα ειδικά σχεδιασμένο διαστημικό σκάφος για να χτυπήσει ή να εκτρέψει τον κομήτη.

5) Έναν αστροναύτη που ελέγχει το σκάφος.

6) Ένα διαστημικό σκάφος.

Σύμφωνα με τον Luis Augusto Garcia Rosado «Η επαφή μεταξύ των Μάγιας και εξωγήινων υποστηρίζεται από μεταφράσεις ορισμένων χειρόγραφων, που η κυβέρνηση έχει κρατήσει σε ασφαλή υπόγειο θησαυροφυλάκιο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, στις ζούγκλες του Μεξικού υπάρχουν πλατφόρμες τουλάχιστον 3.000 ετών που ήταν για την προσγείωση και χρησιμοποιήθηκαν από τους αρχαίους επισκέπτες του ουρανού.

maya1

www.ewao.com

Loading...

10 thoughts on “Αρχαία αντικείμενα των Μάγια αποδεικνύουν την επαφή τους με εξωγήινους.

 1. Τρεχαλιτσας says:

  Αυτό ειναι γνωστό , χρόνια πριν για όσους ασχολήθηκαν με την συγκεκριμένη φυλή !!!
  Η ερώτηση μου ειναι τι σχέση είχαν οι Μάγια με τους Μινωίτες ;;; πως συνδέονται οι φυλές
  τι σχέση έχει ο δίσκος φαιστού με τις παραπάνω εικόνες!!
  Λίγο Μέση Γη , εδώ θα μπορούσε να δώσει τα φώτα του
  ο φίλος που θαυμάζω ιδιαίτερα Invisible Lycan.

  • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ says:

   Ανώνυμε να σε ρωτήσω κάτι;
   Από πότε απαγορεύεται να μεταφράζουμε – αποδίδουμε ελεύθερα κείμενα που έχουν μεταφρασθεί από άλλο site;
   Και γιατί να κοιτάμε τι μεταφράζουν οι υπόλοιποι;
   Αυτοί κοιτάζουν τα δικά μας;
   ΠΧ Τα τρία ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ άρθρα που ανεβάσαμε για τους πλειστηριασμούς σε σπίτια τα ανέβασε το 99% των ελληνικών sites μεταξύ των οποίων και ο Αετός, χωρίς ΚΑΝΕΝΑΣ να βάλει την αρχική ΠΗΓΗ δλδ εμάς…
   Μας είδες να αντιδρούμε;
   Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι στη μάχη της σωστής ενημέρωσης κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν εχθροί αλλά μόνο συναγωνιστές ή το πολύ ανταγωνιστές.
   Μερικοί έχουν ανάγει τη μάχη αυτή σε εσωτερικό πόλεμο, λες και έχει όρεξη ο δοκιμαζόμενος ελληνικός λαός να ασχολείται με τις “εσωτερικές έριδες” μεταξύ των μπλόγκερ…
   Τέλος αν διαφωνείς με την τακτική μας μπορείς να σταματήσεις να μας διαβάζεις. Δεν σε υποχρεώσαμε, όπως δεν υποχρεώνουμε κανέναν.
   Το θέμα κλείνει εδώ.-

   • Υποστηρικτής του ΑΝώνυμου says:

    Καλό θα είναι πάντοτε να μπαίνει η πηγή. Είναι τιμητικό γι αυτόν που έκανε έρευνα ή ασχολήθηκε. Κανένας κόπος δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένος.

    Επίσης αν όλοι έβαζαν την πηγή θα μπορούσαμε να αναζητήσουμε περισσότερες πηγές διαβάζοντας τα άρθρα. Όλες οι επιστημονικές έρευνες έχουν δεδομένο την βιβλιογραφική αναφορά. Και για τεκμηρίωση, αλλά και για τιμή σε αυτόν που έκανε την έρευνα την αρχική.

    Ναι έχει την επιλογή να μη σας διαβάζει, αλλά σας διαβάζει και εσείς θα πρέπει να είστε ευγενικοί και όχι επιθετικοί προς έναν άνθρωπο που αφιέρωσε τον χρόνο του και σας συμβούλεψε, γιατί έτσι χάνεται η αξιοπιστία σας.

    Αυτά και καλή συνέχεια.

 2. Ακέλας says:

  Το ΑΝΤΙΠΛΆΝΟ,αι ΑΝΔΕΙΣ γενικότερα, είναι ..τίγκα στο μυστήριο!…Κι καλά τα μικροτεχνήματα ,μπορεί και να τ’αποδώσεις σε Ανθρώπους!…Τι γίνεται όμως με τις μεγαλιθικές κατασκευές,…την στιγμή που υποτίθεται ότι ακόμα και ο ανώτερος πολιτισμός των Μάγιας,δεν γνώριζε τον…τροχό;-Καλά μιλάμε για Μεγάάάλη “επίσημη”αρλουμπολογία!

 3. Asklipoios says:

  ΚΑΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ. ΖΗΗΗΗΗΤΤΤΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. ΗΡΩ says:

  Η εικόνα 5 μοιάζει σαν να το ακουμπά….
  πάντως η εικόνα 5 κάτι μου θυμίζει σαν ηλεκτρικό ρεύμα που σε πετά….
  αλλά και οι εικόνες με τα αγάλματα σαν ζωγραφιά που είχε αποτυπωθεί και αυτή μοιάζει ,
  με σχόλιο “σαν άνδρας με γυναίκα μου μοιάζει”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *