in

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Το 1997-1998 περίπου μόνο στην Αθήνα υπήρχαν 240.000 καταγεγραμμένοι χρήστες ηρωίνης.

Από 2 gr έκαστος για χρήση ημέρας μας κάνει 480 κιλά την ημέρα, ή 14.400 κιλά τον μήνα! Ας σκεφτούμε τώρα: αν μόνο για την Αθήνα τότε διακινούνταν στην αγορά πάνω από 14 τόνους ηρωίνης τον μήνα, πόσοι τόνοι διακινούνταν για όλες τις πόλεις και για όλα τα ναρκωτικά (κοκαΐνη, χάπια, χασίς, τα νόμιμα, lsd κ.ο.κ.) ; Το νούμερο που βγαίνει μάλλον είναι τερατώδες… Κι αυτά τότε! Στο σήμερα;

Και είναι και τα ηρεμιστικά, ή άλλες χημικές ουσίες που παίρνουν με συνταγή ιατρού πάρα πολλοί συνάνθρωποί μας· πάντα οι χημικές ουσίες αφήνουν κατάλοιπα ή/και εξαρτήσεις στον κάθε οργανισμό.

Ανά κάποια διαστήματα η αστυνομία ανακοινώνει ότι πιάνει παράνομα φορτία. Αν όμως η Αθήνα μόνο ήθελε 14 τόνους τον μήνα τότε, είναι σαφές, από τα όσα βγαίνουν στο φως, ότι οποιοδήποτε φορτίο έχει πιαστεί είναι ένα ελάχιστο.

Και το ερώτημα είναι: γιατί δεν πιάνονται τα φορτία; Δεν είναι και τόσο μικρά για να περνάνε απαρατήρητα! Μιλάμε για ΤΟΝΟΥΣ! Πώς μεταφέρονται οι τόνοι και πώς ξεφορτώνονται; … Γιατί δεν καθαρίζει η κοινωνία μας από αυτή τη μάστιγα; Είναι άραγε τόσο δύσκολο να γίνει οργανωμένο και τίμιο σχέδιο σύλληψης των υπευθύνων και των παρανόμων φορτίων που καταστρέφουν ζωές; Περίεργα πράγματα…….

Πόσα ναρκωτικά διακινούνται στα σχολεία; Χασίσι κι ό,τι άλλο; Τι κάνουν οι υποτιθέμενοι φύλακες των σχολείων; Εν τω μεταξύ, υπάρχουν και τα νόμιμα ναρκωτικά! Αυτά τα γνωρίζετε; Ένα από αυτά στην φωτογραφία:

Από άρθρο στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ http://katohika.gr/ellada/nomima-narkotika-akoma-kai-se-psilikatzidika/ διαβάζουμε τα εξής για αυτά: «τα “legal drugs” όπως είναι γνωστά παγκοσμίως, είναι συνθετικές ουσίες, υποκατάστατα της κάνναβης, που πωλούνται ως αρωματικά χώρου σε πολύχρωμες –ελκυστικές για τους νέους- συσκευασίες. Οι παρασκευαστές τους φροντίζουν να χρησιμοποιούν ουσίες που δεν εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών για να μπορούν να τα πουλάνε νόμιμα ως αρωματικά ποτ-πουρί. Η βιομηχανία των spice (αρωματισμένων) ναρκωτικών -όπως συνηθίζουν να τα ονομάζουν οι αστυνομικοί- έχει αναπτύξει μάρκετινγκ που θα το ζήλευαν ακόμα και πολυεθνικές εταιρίες. Στο πλαίσιο αυτό δίνουν ονόματα στο προϊόν τους όπως “head trip”, “Boom”, “Ultra Πυθία”, “cloud 10” και “freedom fly”. Είναι φθηνότερο από την κάνναβη και νόμιμο το ναρκωτικό που πωλείται ως αρωματικό ποτ-πουρί».

Βέβαια αυτό το στρίβουν τσιγάρο και το καπνίζουν! Όταν καπνιστεί είναι  παραισθησιογόνο.

Τα τελευταία έτη ενημερώθηκε και η Εκκλησία της Ελλάδος για το θέμα με έκκληση να κάνει κάτι για αυτή την κατάσταση. Ενημερώθηκαν και μερικές σύνοδοι του Πατρίου. Αποτέλεσμα 0 εις το πηλίκον! Πάντες αγνόησαν την έκκληση.

«Σκοπός της Εκκλησίας είναι η σωτηρία του γένους των ανθρώπων και η αποκατάσταση της Βασιλείας του Θεού επί της γης, της υπό της αμαρτίας διαταραγμένης και η επικράτηση της αγάπης, της χαράς και της ελευθερίας επί της γης» (Αγίου Νεκταρίου)· άρα μάλλον έχετε ΑΠΟΤΥΧΕΙ εσείς της «Ιεράς» Συνόδου και οι λοιποί των Συνόδων και πασών των Μητροπόλεων. Αν διαβάζει κάποιος άξιος ρασοφόρος το παρόν άρθρο και δεν μιλά για το θέμα ισχύει το: «ο σιωπών δοκεί συναινείν» του Μέγα Βασιλείου. Δεν σας κρίνω, την σιωπή σας στο έγκλημα φανερώνω, τα ανύπαρκτα έργα σας.

Περίεργα πράγματα……. ή μάλλον όχι τόσο περίεργα αν σκεφτεί κάποιος όπως σκέπτονται αυτοί που θέλουν να μας αφανίσουν με κάθε τρόπο και μέσον.

Αφήνουν τόνους να περνάνε, οι Ιεράρχες σφυρίζουν αδιάφορα…

Ο νοών νοείτω και ο έχων ώτα ακουέτω…

Socratesnios

Report

What do you think?

Written by Socratesnios

6 Comments

Leave a Reply
  1. Καλέ μου άνθρωπε ακόμη δεν κατάλαβες ότι τα πουλάνε οι ίδιοι; μιλάμε για πολύ χρήμα,μαύρο και άραχνο χρήμα Socratesnios

  2. Υπόνοιες για όγδοο φόνο γύρω από την ηρωίνη στο πλοίο «Noor 1»
    tovima.gr/society/article/?aid=800944

    Αφγανιστάν: 40 φορές περισσότερη παραγωγή ηρωίνης από το 2001
    m.tvxs.gr/mo/i/124579/f/news/%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82/%CE%B1%CF%86%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%BD-40-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%85%CE%BE%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE-%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF

  3. Ή ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΕΛΙΤ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!.. ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ!!

  4. Άρα χοντρικά θέλεις 350τόν το χρόνο για όλη τη χώρα με συντηρητική χρήση.Πως εισάγεις λοιπόν 350 τόνους;Με μπαγκαζιέρες;Με επικαθούμενα φορτηγά φορτωμένα υπέρβαρα και μουσαμά να μην φεύγει η σκόνη;Με πλοία που μεταφέρουν εμπορεύματα;Εφόσον λοιπόν βρήκες με τι γίνεται η εισαγωγή,πας απευθείας στον εισαγωγέα και του κόβεις την επιδότηση και ότι άλλο μια και καλή….Έλα όμως που ο εισαγωγέας δεν είναι ενας αλλά πολλοί κατα καιρούς και χρηματοδοτούν ότι κινείται και είναι χρήσιμο για να υπάρχουν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μητέρα Ισχυρίζεται πως Βρήκε την Θεραπεία για τον Αυτισμό. Δείτε ΠΩΣ κατάφερε να γιατρέψει τον Γιο της με Φυσικό Τρόπο!

ΕΦΕΤ: ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ προϊόν-Άμεση ανάκληση