17:18 - 14/07/2017

Αίγυπτος: 5 αστυνομικοί νεκροί σε επίθεση στην Γκίζα

Αίγυπτος: 5 αστυνομικοί νεκροί σε επίθεση στην Γκίζα

Σε μια επίθεση τρομοκρατών σε ένα σημείου ελέγχου νότια του Καΐρου, σκοτώθηκαν σήμερα πέντε αστυνομικοί. Τρεις ένοπλοι άνοιξαν πυρ από μια μοτοσικλέτα ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων MENA.

Ένας αστυνομικός ανταπόδωσε τους πυροβολισμούς ενάντιων των τρομοκρατών. Αυτό τους ανάγκασε να τραπούν σε φυγή. Η επίθεση έγινε στην περιοχή της Γκίζας, όπου βρίσκονται οι πυραμίδες. Προς το παρών είναι ακόμη άγνωστο ποιοι ευθύνονται για τους θανάτους των πέντε αστυνομικών.

KORAKS

Loading...
Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά! Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπεριφοράς.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ρωτηστε στο διπλανό κράτος,άλλως απευθυνθειτε στο εν Αθήναις κεντρο ουμανισμού,υπεύθυνος Δημητράς παναγιωτης,τρομάρα σου!σε λένε και Δημητρά και παναγιωτη,ρε μπας και είσαι ο αλί χάβα μπαιλντι γιουσουφι;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*