300 άτομα: συμφώνησαν πως η Ελληνική κοινωνία πρέπει να τιμωρηθεί και να εξαφανιστεί αν … είναι δυνατόν.

νεκροταφειο

300 άτομα: συμφώνησαν πως η Ελληνική κοινωνία πρέπει να τιμωρηθεί και να εξαφανιστεί αν … είναι δυνατόν.

Τώρα, που σχεδόν όλοι οι Έλληνες έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν που πάνε τα πράγματα, υπάρχουν εκεί στο Σύνταγμα 300 άτομα που βαδίζουν, ενάντια στον χρόνο, προς τον απέραντο χαμό, εδώ και τριάντα, σαράντα χρόνια.

Τα φοβερά αυτά άτομα που προκαλούν οργή στην Ελληνική κοινωνία, περιφέροντας την υπερτροφική τους ύπαρξη, αποτέλεσαν και αποτελούν μόνιμη αφορμή για την περαιτέρω εξαθλίωση μας.

Με πρόσχημα να βρουν την πιο σωστή μέθοδο για να μας σώσουν, να σώσουν την Ελλάδα, την Πατρίδα, όπως αρέσκονται να λένε, χωρίς μέχρι στιγμής να το πετυχαίνουν, είναι παράξενο – αλήθεια – ενώ είχαν διαφορετικές γνώμες σ’ όλα τα ζητήματα, είτε τα ένιωθαν είτε όχι (και προπάντων σε κείνα που δεν ένιωθαν), συμφώνησαν πως η Ελληνική κοινωνία πρέπει να τιμωρηθεί και να ………εξαφανιστεί αν …είναι δυνατόν.

Με πόση επιτυχία χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν τα μέσα που έχουν διαθέσει γι’ αυτό τον σκοπό.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κανόνας τους, υπ’ αριθμόν ένας, λέει πως πρέπει να τα πιστεύουμε όλα χωρίς καμία αντίρρηση.

Κανόνας υπ’ αριθμόν δύο, λέει πως πρέπει να τα κρίνουμε όλα με τις αρχές της Πολιτικής Οικονομίας.

Κανόνας υπ’ αριθμόν τρία, λέει με βαριές πολιτικές αναλύσεις στα τηλεοπτικά παράθυρα, βαριές σαν μολύβι, πως όσοι Έλληνες είναι καλοί και υπάκουοι θα συνεχίσουν να καταλήγουν σε ένα γκισέ Τράπεζας να παίρνουν κάποια ψίχουλα, ενώ όσοι Έλληνες είναι κακοί και άτακτοι, δυσανασχετούν, δεν τους πιστεύουν, θέλουν μια αξιοπρεπή διαβίωση, μια αξιοπρεπή περίθαλψη, μια αξιοπρεπή παιδεία, μια ασφαλή πατρίδα θα καταλήγουν στην πλήρη εξαθλίωση και τον αφανισμό.

Τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν και τα αντίδοτα, κάτι το διαφορετικό για τους παραπάνω κανόνες.

Αυτά τα αντίδοτα που κάνουν φοβερές προσπάθειες για να φαίνονται κάτι το διαφορετικό (ενώ στην πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερα από τους κανόνες), μάταια πασχίζουν να κρύψουν ή να ωραιοποιήσουν τις παγίδες που στήνουν οι άλλοι, οι κακοί και που ο Έλληνας πρέπει οπωσδήποτε, έχει καθήκον και υποχρέωση να πέσει μέσα σ’ αυτές.

Όλοι οι παραπάνω κανόνες και αντίδοτα όμως συμφωνούν σε τούτο:

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ

kefalokleidomata.blogspot.gr

Loading...

6 thoughts on “300 άτομα: συμφώνησαν πως η Ελληνική κοινωνία πρέπει να τιμωρηθεί και να εξαφανιστεί αν … είναι δυνατόν.

 1. Ανώνυμος says:

  Δεν συμφώνησαν 300 άτομα τον αφανισμό των κατοίκων της χώρας των Ελλήνων… είναι πολλά περισσότερα, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, αποτελούν δε συνασπισμό ιερατείων, που λειτουργούν κάτω από αρχαία μυστήρια, υπό τον αέναο περιοδικό κύκλο ενός κλειστού κυκλώματος (με ελάχιστες οπές διαφυγής) του Γαλαξία – Άδη.

  Δεν υπάρχουν Έλληνες στην χώρα των Ελλήνων… για αυτό οι κάτοικοι της, έχουν περιέλθει εξ ιδίων δυνάμεως σε αυτή την τραγική κατάσταση, που μοιάζει κάπως με κλειστό λαβύρινθο με τον καυλωμένο Μινώταυρο μέσα 🙂

  Ο Έλληνας ως πρόγραμμα… όπως ο Ηρακλής, ο Διόνυσος κ.λ.π. δεν μπορεί να εξαφανιστεί μέσα σε αυτόν τον Γαλαξία – Άδη. Το δυστύχημα είναι ότι ο Έλληνας ως βιολογική κατάσταση και Γαλαξιακό πείραμα, τελικά δεν επιβλήθηκε επί του Γαλαξία. Οπωσδήποτε πολλοί από τους κάτοικους της χώρας των Ελλήνων, θα πέσουν από τον Μινώταυρο – «Θηρίο»… ας πρόσεχαν, είχαν όλο τον χρόνο να μελετήσουν την ελληνική γραμματεία, ώστε να μάθουν και να μην πάθουν. Προφανώς λόγο φύσεως δεν είχαν την έφεση για κάτι τέτοιο… τώρα πλέον βρίσκονται στο υλικό βασίλειο τους, αυτό που ίδιοι επέλεξαν και έφτιαξαν.

  https://www.youtube.com/watch?v=mEV4Tov1GBM

  Αυτά 🙂

 2. ΙΩ says:

  ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΡΗΜΑ… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ… ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟΙ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΒΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ 300. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΠΡΩΤΟΙ.

  ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΑΤΟ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ.

  ΙΩ

 3. Ανώνυμος says:

  10.000.000 Κατοικοι σε αυτην την χερσονησσος συμφωνησαν οτι διαφωνουν με τον ιδιο τους εαυτο, και με την αυτοκτονικη συμπεριφορα τους αποφασησανε οτι δεν καμουν ουτε δια τον Αδη. Οι κατικοι σε αυτην την χερσονησσο ας τραγουδησουν το τραγουδι των καλικαντζαρων, μερες που ειναι, χερια & ποδια στο πηγαδι ουλοι να βρεθουμε ει τον Αδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *