21:56 - 29/05/2017

18 λέξεις αυτογνωσίας

Η χώρα μας βαδίζει στην ολική παύση οποιαδήποτε παραγωγής, η πολιτική ηγεσία της χώρας μας στέκεται κόντρα στα συμφέροντα των Ελλήνων.

Ας το πάρουμε χαμπάρι η κατάσταση αυτή δεν θα καλυτερεύσει θα πάμε σε διάλυση κάθε οικονομικού μοντέλου με σκοπό την παραχώρηση της παραγωγικής μας υσχίς στα μεγάλα συμφέροντα. Το πρόβλημα αρχίζει από εμάς που ανεχόμαστε και αποδεχόμαστε με την αδιαφορία μας όλα τα σχέδια.

Ας πάψουμε να κλέμε και να κάνουμε διαπιστώσεις ο κάθε ένας μας να βρει το γνώθις εαυτων να κατανοήσει το πρόβλημα που είναι συλογικό και ατομικό με σκοπό να δώσουμε λύσεις. Η επιμονή και ο σχεδιασμός μας με όραμα για τον άνθρωπο αλλά και το μέλλον αφείνοντας το χρήμα σαν πρώτη προτεραιότητα την εικόνα και το εγώ να κυριαρχεί στην πρωσοπική αλλά και επαγγελματική μας ζωή.

Τα κάστρα που χτίζονται στην άμμο θα τα πάρει το κύμα μπορεί να επιπλέουν οι φελοί μα οι ικανοί που τιμούν και σέβονται μπορεί να έχασαν μα έρθεται η στιγμή της κάθαρσης των υδάτων από τα όμβρια και τα κατάλοιπα της πλασματικής ζωής των παρεσθίσεων και της παραπλάνησης.

Η ταυτότητα μας ορίζει με τα θετικά μα και τα αρνητικά μας η αποδοχή των λαθών μας κσι η ορθή στάση στα προβλήματα μας βρίσκει πιο δυνατούς, όταν το μαχέρι πέφτει κάτω δεν σπεύδεις να το πιάσεις αλλά με σχέδιο και σε συγκεκριμένο χρόνο αντιδράς. Το πρόβλημα εαν δεν το λύσεις αλλά συνεχίζεις να το κουβεντιάζεις το μόνο που κάνεις είναι να το διωγκόνεις.

Προετημάστε τους φίλους και συνεργάτες η λέλαπα δεν σταματάει εδώ, αναθρέψτε τα παιδιά με αξίες και να τα μάθετε να παρατηρούν μην μένουν στην επιφάνεια αλλά να ζουν αληθινά και με αγάπη σε όσα θα κάνουν. Η πίστη μας στης αξίες και στα ιδανικά μας αλλά και η συννένωση δυνάμεων αντι της διέρεσης θα μας βρουν δυνατούς ενώ τριγύρω μας θα χαλάει ο κόσμος. Η γη μας παράγει η χώρα μας έχει πλούτο τρις σε μεταλεύματα, φυσικό αέριο και πετρέλαιο, η τεχνογνοσία των Ελλήνων αλλά και η πλούσια φυσική μας ομορφιά συνδιαζόμενη με την παράδοση, ίθη και έθιμα αλλά και η αμύθιτη κληρονομιά των προγόνων μας έχουν τεράστια υπέρ αξία.

Μην σκύπτετε το κεφάλι οι φόροι δεν θα μας πάρουν την ψυχή η οικονομική κρίση δεν θα σβίσει την ιστορία μας αλλά και δεν θα αλιώσει το φιλότιμο μας. Η πατρίδα μας έχει μέλλον αρκει όλοι εμείς τα παιδιά της να σταθούμε όρθιοι στην μπόρα και να μην πέσουμε στην λάσπη της βρωμιάς και της ψευτοκουλτούρας των σύγχρονων εφιαλτών που θέλουν αλείωση κάθετι πραγματικού φυσικού και αληθινού.

Προχωράμε ως φύλακες των αξιών και της ιστορίας μας και δεν παύουμε να εργαζόμαστε με ζίλο και επιμονή για το κοινό καλό, μπορεί να βρούμε στον δρόμο μας ανθρώπους αχάριστους ή να θέλουν να το εκμεταλευτούν δεν πιράζει ο κάθε επνας θα υσπράξει όσα του ανίκουν και δεν έχει να κάνει με τον λογαριασμό τραπέζας πόσα αργύρια θα έχει. Αν έχεις φίλους και συνεργάτες αλλά και ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούνε δεν θα χάσεις ποτέ.

Το ταξίδι της ζωής έχει πολλά σταυροδρόμια προσοχή στην κάθε επιλογή και στα μάθια των ανθρώπων όπως και το ένστικτο σου, μην σε ξεγελούν τα μεγάλα λόγια και οι κούφιες υποσχέσεις οι επιταγές είναι υπόσχεση αν την λάβεις από σωστούς ανθρώπους μπορεί να μην έχουν χρήματα μα θα σε εξοφλήσουν στο ακαίρεο.

Το ταξίδι έχει σημασία στο διάβα της ζωής και σεν είναι σπριντ αλλά μαραθώνιος που θα λίξει όταν φτάσει η ώρα του υλικού θανάτου του ατόμου. Η πνευματική σου αξία δεν θα χαθεί αλλά ως ένας Μέγας Αλέξανδρος ή ως εφιάλτης θα πλανάσαι ανά τους αιώνες. Η πνευματική ενέργεια σου θα θρέψει το αύριο η σκέψη διμιουργει την ύλη με πράξεις που θα κάνεις με σύννεση και αγάπη. Όλα είναι ένας κύκλος δες την ζωή του ανθρώπου γένηση ,βρεφική ηλικία, εφηβία, ενηλικίωση, γύρανση και θάνατος.

Ουδείς δεν μένει αθάνατος αφού η ύλη αλώνεται και διαβρώνεται, σήμερα μπορεί να είσαι ένας εργάτης μα σαν θα γίνεις αφεντικό μην ξεχνάς το χτες αύριο θα είσαι πάμπλουτος μα όλοι θα σε περιμένουν στην γωνία να σε πετάξουν στα σκουπίδια πια η αξία η ανθρωπιά μας μένει και οι πράξεις μας. Από σήμερα κιόλας γράψτε εντός σας θέλω να κάνω αυτό και να φτάσω εκεί αλλά με σχέδιο όραμα υπομονή να πρωχοράτε σιγά σιγά γιατί η απότομη άνοδος θα έχει και απότομη κάθοδος, αγάλι αγάλι γίνεται η αγκουρίδα μέλι.

Δες ένα δέντρο που το φυτεύει και είναι ένα βλαστάρι και με τα χρόνια θα μεγαλώσει για να φτάξει στον ουρανό, δεν θα φτάσει από την μια ημέρα στην άλλη σε πλίρη ανάπτυξη. Παρατήρισε την φύση και μάλαξε την γη σου αυτή βαστάει όλες της απαντήσεις μην περιμένεις στα ουράνια να βρεις τίποτα τώρα αφού περιβάλεσαι από ύλη.

Συνεχίζουμε να δημιουργούμε με πίστη και σεβόμενοι την κανονικότητα, την συνεχή ροή των γεγονότων, σε κάθε δύσκολη στιγμή παντού υπάρχουν αλλαγές αλλά ζώντας εντός των γεγονότων δεν αντιλαμβανόμαστε της εξελήξεις.

Προχωρούμε μπροστά με ψηλά το κεφάλι αφείνοντας το χτες πίσω αύριο ξυμερώμει μια άλλη μέρα που όταν έρθει θα μας βρει έτοιμους να δεχτούμε κάθε πρόκληση.

Σχετικά με Faros
Eίμαι ένας Έλληνας ορθόδοξος και κουζουλός που αρνούμαι ότι μου ταΐζουν τα ΜΜΕ, το σύστημα. Με παρατήρηση σφαιρική αντίληψη παίρνω κάθε απόφαση σε ότι κάνω. Με όραμα την λευτεριά του έθνους και της ανθρωπότητας από τα δεσμά της ΝΠΤ. Πιστεύω ότι όλα με την βοήθεια του θεού και με θέληση γίνονται αρκεί να προβλέψουμε κάθε κακό και με πίστη να διαβάζουμε κάθε εξέλιξη.

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. ΗΒΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ 05/29/2017 @ 10:59 ΜΜ

  Aν ήξερες και λίγη ελληνική ορθογραφία φίλε, θα ήταν καλύτερα….Μας βγήκαν τα μάτια, έλεος….

 2. Ανώνυμος 05/29/2017 @ 11:42 ΜΜ

  Ανεπίτρεπτο!! Ολο το κείμενο ανορθόγραφο! Εκτός αν τα λάθη γίνονται σκοπίμως…

 3. Anorthrografo nai. Alla ehei dikoio se polla!! Anepitrepto i APATHEIA MAS kai i ADIAFORIA MAS !! AKOMA KOIMOMASTE!I ORTHROGRAFIA MAS PEIRAKSE. SYGNOMI ALLA DEN PAME KATHOLOU KALA!! TI EGEINE TO ELLINIKO PATHOS KAI PEREIFANIA??

  • Έλληνας είναι χαζέ, όχι ELLINAS 12/16/2017 @ 6:29 ΜΜ

   Τα Γρίνγκλις είναι πολύ χειρότερα από τα ανορθόγραφα Ελληνικά, Ελληναρά μου εσύ….

 4. μάθαμε για την αγκουρίδα! να’ σαι καλά αδελφέ! μας έφτιαξες την μέρα!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*