Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:27 - 30/06/2015

Μη τους αφήνετε να σας δουλεύουν….. Θέλετε να μείνετε για πάντα Ζητιάνοι; Eίναι καλή ή όχι η προτεινόμενη συμφωνία;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΕΙΚΟΝΑ 1

Αναδημοσίευση του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη απο το Τόκιο.

Μέχρι τα μέσα του Σεπτέμβρη αναμένεται σημαντική άνοδος του Ευρώ.

Συνωμότης είναι αυτός που κρύβει την αλήθεια.

Άχρηστος είναι αυτός που δεν ξέρει και δεν θέλει να μάθει.

Aνόητος είναι αυτός που δεν φοβάται. Σημαίνει μηδενική αντίληψη.

Αυτό που βλέπετε δεν μπορεί να συνεχισθεί και δεν με αφορά.

Η Ελλάδα σήμαινε πολιτισμό. Όχι πλέον.

Η πολιτική Σαμαρά ήταν καταστροφική για τη χώρα, μια πολιτική που δημιούργησε Νέα Ίμια στη Κύπρο, μια πολιτική χωρίς μέλλον για τη χώρα. Ο Σαμαράς δεν έκανε ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις και φόρτωσε στο λαό και όχι στους ολιγάρχες τη φορολόγηση. Δεν είχε άποψη. Με emals έπαιζε. Αυτός ήταν που ανακάλυψε τα ισοδύναμα μέτρα. Ισοδύναμα μέτρα δεν υπάρχουν στην οικονομία.

Στα ενεργειακά θέματα ακολούθησε τη πολιτική των εφοπλιστών τους οποίους δεν κατόρθωσε να φορολογήσει. Κατεύθυνση της κυβέρνησής του ήταν μόνο προς το LNG, που οδήγησε και στη μη προώθηση του Ελληνοκυπριακού αγωγού, όπως και στη μη προώθηση άλλων αγωγών που θα έκαναν σταθερότερη την Ελλάδα στη περιοχή. Ο Σαμαράς φόρτωσε με 2 εκατομμύρια μετανάστες την Ελλάδα Θυμόσαστε τις παρανομίες με τις προκηρύξεις οικοπέδων, που έκανε σε διεθνή ύδατα (Νέα Ίμια); Τη Στρογγύλη τη θυμάστε που την έκανε αρχαιολογικό χώρο και μίκρυνε την Ελληνική ΑΟΖ; Τους Κινέζους οι εφοπλιστές τους έφεραν στο Σαμαρά. Η ΕΕ δεν είδε κάτι;

Μπορώ να χτυπάω ώρες τη πολιτική Σαμαρά. Ελπίζω να μη ξανάλθει στην εξουσία. Μου είναι αδιανόητο. Aυτό είναι μήνυμα και προς τα έξω. Να τους κάνουν στην άκρη αλλοιώς θα μιλούν στον αέρα. Δεν λένε. Και ο δικός τους χρόνος τελειώνει. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δούν προς άλλη κατεύθυνση. Η Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου είναι η Ιαπωνία. Να δεχτούν όλοι αυτό που υπάρχει. Τον πραγμαικό Ήλιο δεν μπορεί κανείς να τον κρύβει για πάντα.

Kάθε μέρα μπορώ να τους “πατάω” όλους μαζί. Δεν το αξίζουν και δεν έχω χρόνο.

Είμαι της πράξης και της συνέπειας. Αυτοί είναι για τα δάνεια, για να τρώνε απο τις χρηματοδοτήσεις,
για να στήνουν νέες Τράπεζες “Ανάπτυξης” με εφοπλιστές και για τα παραμύθια.
Αυτό δεν είναι ανάπτυξη. Δεν είναι πολιτική. Να κάνουν όλοι στην άκρη.

ΕΙΚΟΝΑ 2

Η πολιτική Τσίπρα ήταν πολιτική παρωδία. Ηκυβέρνηση δεν έκανε σοβαρές συζητήσεις με τους εταίρους. .
Δεν ήξερε τί να ζητήσει. Δεν φορολόγησε κανένα ολιγάρχη. Δεν τιμώρησε κανένα. Έδωσε νέα δάνεια σε ΜΜΕ. Έβαλε αυτούς που του είπαν εκεί που έπρεπε κλπ. Χρονοτρίβησε άσκοπα. Εστησε το τελευταίο στάσιο της χρεοκοπίας. Δεν χρειαζόντουσαν όλα αυτά. Η βλακεία τιμωρείται στις ΗΠΑ. Μηπως όμως δεν ήταν;

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι παρότι στο Στουρνάρα θα μπορούσε να βρεί κανείς πολλά για να τον στείλει στη δικαιοσύνη, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκε επι 5 μήνες ούτε ένα. Το ίδιο αφορά και το Σαμαρά και το Βενιζέλο. Ο Παπακωνσταντίνου αθωώθηκε. Δεν ξέρω είναι πολλές οι “συμπτώσεις”. Την Τράπεζα Ανάπτυξης με εφοπλσιτές και Κινεζους θα την έκανε το ΣΥΡΙΖΑ. Ξεπούλημα με SWAPS της Ελληνικής περιουσίας (αν έχει μείνει).

Προσωπικά ΔΕΝ θα την υπέγραφα τη συμφωνία Γιούνκερ όχι όμως για αυτά που έχει μέσα αλλά για αυτά που δεν έχει. Αυτά που δεν έχει, η κυβέρνηση Τσίπρα δεν είχε τη τεχνογνωσία να τα ζητήσει. Εκινείτο σε θολά νερά. Αυτό αφορά και τη κυβέρνηση Σαμαρά. Αυτοί είναι μόνο για δάνεια και ξεπουλήματα. Το μόνο θετικό και για τη τιμή των όπλων απο το ΣΥΡΙΖΑ είναι η αναφορά στο δημοψήφισμα στην φορολόγηση των εφοπλιστών, που ελπίζω ότι δεν θα εξαφανσιθεί. Δύο ΦΠΑ μόνο έφταναν, ένα στις υπηρεσίες και ένα στα προιόντα.

Είναι περίεργο ότι δεν υπήρχε υπλολογισμός της απόδοσης αυτού του μέτρου και απο κανένα κόμμα δεν γίνεται αναφορά στα ΜΜΕ, οδηγώντας στο συμπέρασμα ότι όλα είναι παρέα.

Η Ελλάδα χρειάζεται αύξηση της παραγωγής και των εξαγωγών και χρειάζεται τη φορολόγηση των εφοπλιστών που είναι πολλά δίς ευρώ το χρόνο για να έχει κεφάλαια. Αυτά όμως δεν πρέπει να πάνε σε μισθούς στο δημόσιο αλλά σε επενδύσεις με σχέδιο.

Aυτοί που ακούτε στα κανάλια δεν είναι σε επίπεδο να έχουν άποψη ούτε να καθοδηγήσουν τη χώρα.

Να κάνουν στην άκρη όλοι. Ένας – ένας θα ξεφτυλίζεται και θα πέφτει.

ΕΙΚΟΝΑ 3

ΕΙΚΟΝΑ 4.1

Σας το είχα πεί απο χτές ότι ερχόταν. Το παιγνίδι του ΓΑΠ… τον οποίο “κατηγορούσαν”….

Γιατί στην Ελλάδα επιμένετε όλοι στη χιλιοπατημένη κουράδα; Aυτοί όλοι έχουν πεθάνει;

Στην Ελλάδα έχουν μάθει το λαό στις επενδύσεις χαμηλής τεχνολογίας και στα δάνεια. Όχι στη παραγωγή και στις εξαγωγές. Έτσι έφτειαξαν ένα κράτος τέρας που θέλει να ταίζει το τραπεζικό σύστημα και να κυνηγά το εύκολο κέρδος. Δυστυχώς ακόμη και τώρα διαπιστώνω ότι στον ΙΟΒΕ παίζουν φλάουτο και με τα δύο χέρια. Το ΙΟΒΕ δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων μέχρι τώρα.

Τα ΕΣΠΑ επίσης δεν είναι για τη πληρωμή μισθών και για δώρα σε φίλους. Ανάπτυξη δεν είναι να φτειάχνεις δρόμους και πεζοδρόμια. Ανάπτυξη δεν είναι αυτό το πολιτικό συνωθύλευμα που βγαίνει στα ΜΜΕ και συνωμοτεί με τη καθημερινή πλύση εγκεφάλου που κάνει κατά του Ελληνικού λαού. ΕΙΚΟΝΑ 4
Mε τέτοιες πλάτες και επίπεδο κοινωνίας είναι δύσκολο να κάνει κανείς διεκδικήσεις σε οποιδήποτε επίπεδο. Το γεγονός ότι όλα τα ΜΜΕ ελέγχονται επίσης απο εφοπλιστές είναι μεγάλο πρόβλημα για τη λειτουργία της οικονομίας και της δημοκρατίας.

Δεν συμφωνώ με τη δημιουργική αστάθεια. Προτιμώ την ασαφή ευστάθεια. Αν βγεί ο Σαμαράς πάλι, θα είναι και αυτός μια δεξιά παρένθεση. Αν σβύσει το μέτρο για τους εφοπλιστές θα έχει πρόβλημα. Αυτά τα κόλπα όμως τα πληρώνει ο λαός και η χώρα. Βουλιάζει για να επικρατήσουν οι φελοί. Το επεισόδιο με τη Κωνσταντπούλου στη Βουλή ήταν πολύ στημένο για να είναι αλήθεια.

Και μετά πάλι λεφτά απο τις επενδύσεις για να κάνουν αυτά που έκαναν.

Όχι κύριοι, δεν πρέπει να γίνει έτσι. Είστε λάθος. Δεν σας τα έμαθαν καλά στην Αγγλία.

ΕΙΚΟΝΑ 6
Ο Γιούνκερ δεν πρέπει ανεβάζει το Σκατό πάνω απο την Αλήθεια

Κάνει Μισά σωστά και Μισά λάθος. Όταν με “ακούει” βγαίνει κάτι σωστό.

Οι εφοπλιστές πληρώνουν φόρους και στην Αγγλία. Σας το είπε κανείς;

Να κάνουν στην άκρη. Η Ελλάδα είναι ένα πρόβλημα πάνω απο τις δυνάμεις τους ακόμη και άν ήθελαν. Για μένα είναι όλοι παρέα.

Συνωμοσιολόγοι είναι όλοι αυτοί που βγαίνουν στα κανάλια και λένε συνέχεια βλακείες και αναθέματα. Είναι αυτοί που τους κυνήγαγαν με μηνύσεις για τις βλακείες που έλεγαν και έκαναν κακό στην εξωτερική πολιτική. Και οι καθηγητές ΑΕΙ βλακείες λένε. Είναι πολύ χάλια η κατάσταση.

Άτυχη χώρα η Ελλάδα. Η πολιτική διαπραγμάτευση αλα Τσίπρα δεν πέρασε, όπως σας είχα πεί. Του το είπε και η Μέρκελ αυτό.

Ένα κούρεμμα καταθέσεων δεν έχει νόημα αν η χώρα επιστρέψει στη δραχμή. Αν γίνει κάτι τέτοιο σημαίνει πλυντήριο κοινεί συναινέσει. Σημαίνει διαπλοκή. Το πιθανότερο είναι ότι αυτό συμβαίνει.

Μια μείωση του ημερήσιου ορίου αναλήψεων λογικά αναμένεται μετά μια περίοδο. Αυτό θα εξαρτηθεί απο το τουρισμό και τις εισαγωγές. Ο τουρισμός της Ελλάδας θα οδεύσει προς Ιταλία και Τουρκία φέτος.

Σε όλα υπάρχει η θεωρία και η πράξη. Υπάρχει και το μέτρο. Αυτοί οι τύποι δεν διαθέτουν τέτοια πράγματα. Μια κωλοτούμπα μετά απο τέτοια ανάγνωση που έκανα μπορεί να είναι αναμενόμενη. Μετά όμως…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με grcooler
Διεθνολόγος , Οικονομικός - Επιστημονικός Αναλυτής .

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ανώνυμος 06/30/2015 @ 2:35 ΜΜ

    Περιεργα πραγματα…

    Ιδιαίτερα περίεργα γεγονότα, με ιδιαίτερο τροπο αντίδρασης του κοσμου, προσωπικά πιστεύω οτι συμβαίνουν στην Ελλάδα μας.
    Πως ειναι δυνατόν ο λαός να μην ξεσηκώνεται όταν του έχουν πει (Βαρουφάκης ) ότι δεν θα παμε σε δημοψήφισμα και τελικά πηγαίνουμε, όταν τον διαβεβαίωναν ότι θα επιδιώξουν και θα βρουν λύση (Τσίπρας , Βαρουφάκης ) και τελικά αποχορούν από τις διαπραγματεύσεις, οτι δεν θα κλεισουν οι τράπεζες και ότι δεν θα πηγαίναμε σε CAPITAL CONTROL και τελικά πήγαμε, οτι αν δεν πληρώναμε το ΔΝΤ ο Ντράγκι θα σκοτωνόταν να μας δανείσει (Βαρουφάκης ) κτλ κτλ κτλ
    Ο ευφυής Ελληνας όχι μονο κατάπιε, στην πλειοψηφία του, όλα τα παραπάνω ψέμματα, αλλά αντιδρα σαν κοιμησμένος, σα ναρκωμένος, με απάθεια…. τώρα που όλα τα παραπάνω αποκαλυφθησαν ψέμμματα.
    Ούτε η Λαγκραντ τρελλάθηκε που δεν θα πληρώσουμε το ΔΝΤ, ούτε ο Ντράγκι επαθε εμφραγμα, ούτε τα διεθνή χρηματιστήρια πιάσαν πάτο διότι εμείς χρεωκοπουμε…..

    ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΣΕ ΔΟΥΛΕΨΑΝΕ….. και θα εξακολουθήσουν να σου λεν ψέμματα…..
    ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ

  2. Αυτά .......... 06/30/2015 @ 3:17 ΜΜ

    Έχω βαρεθεί να λέω και να γράφω ξανά και ξανά τα ίδια,
    -με αυτό δεν λέω ότι είμαι ο μόνος, ευτυχώς υπάρχουν και άλλοι-
    και αυτός ο λαός να μην παίρνει χαμπάρι με τίποτε,
    εκεί γαντζωμένος στην μούχλα και την βλακεία του.

    Θα έλεγε κανείς ότι είναι σαν να αποζητάει μετά μανίας την εξαφάνισή του,
    και θα το είχε προ πολλού καταφέρει,
    ΑΝ δεν υπήρχαν ανέκαθεν,
    οι Λίγοι εκείνοι τρελοί που στήνονταν προπύργια,
    και χάρασσαν πορεία κόντρα στο ρεύμα της χλέμπας,
    είτε στον Εθνικό είτε στον πνευματικό τομέα.

    Χάριν αυτών των λίγων,
    αυτός ο κοπρολαός παίρνει στο διάβα του χρόνου πολύ περισσότερα από ότι αξίζει,
    …… συνεχίζοντας να υπάρχει, μόνο και μόνο,
    για να βρομίζει το έργο αυτών μαζί με το Όνομα Ελλάς και Έλληνες.

    Μην πεταχτεί κάνας ηλίθιος να βγάλει …. έστω και άχνα.

    Ανοίξτε πανάθεμά σας μια ιστορία και διαβάστε,

    ΓΙΑΤΙ

    φάγαμε το πήδημα της Ρωμαιοκρατίας,
    εκείνο του παπαδο-Βυζαντινισμού,
    το άλλο των Μογγολό-Τουρκων,
    την Βαβαροκρατία,
    και όλη την χλέμπα της Εβραιοκρατίας μέχρι σήμερα,
    τον εμφύλιο που βγάλαμε τα μάτια μας παίζοντας το παιχνίδι του Σιωνισμού,
    την μαλακία με τους πουλημένους εθνοσωτήρες της μεταπολίτευσης,
    και τα ξέκωλο της τελευταίας δεκαπενταετίας.

    Χοροπηδάγαμε σαν μαϊμούδες όταν μας έβαζαν στο Ευρώ και η τυρόπιτα από 50 δραχμές εκτινασσόταν στο ένα και ενάμισι Ευρώ – αφού θα γινόμασταν “ευρω-πέη” λέει τρομάρα μας ενώ γίναμε τα χανουμάκια κάθε λοβοτομημένου ευρω-ηλίθιου.

    Δεν μας άρεσε εκείνη έστω η κουτσοβέζικη Δραχμή -έστω και αν ανήκε η παραγωγή της στην δικαιοδοσία άλλων- θέλαμε Ευρώ …… σκατά στα μούτρα μας.

    Και ενώ ξέρουμε ότι ΟΛΟΙ είναι πουλημένα κοπρόσκυλα κάποιων στοών, κλάμπ, επιχειρηματο-οικονομικών ινστιτούτων κλπ. , συνεχίζουμε να παίζουμε την μπουκάλα με δαύτους, ΑΝΤΙ να τους στείλουμε όλους …. στον διάολο.

    Μετά μας φταίει το κάθε μιαρό ευρωπαϊκό ξεκούδουνο, που μας κουνάει το χέρι ή το δάχτυλο, και δεν καταλαβαίνουμε ότι θα ‘πρεπε μόνοι μας να αυτοφασκελωθούμε και να πάρουμε επιτέλους απόφαση να σταθούμε στα δικά μας πόδια, χωρίς να ζητάμε ελεημοσύνη από τον κάθε κερατά που επιπλέον ποτέ δεν μας δίνεται χωρίς υπέρμετρες αντιπαροχές.

    Βέβαια πως μπορεί κανείς να ζητάει κάτι τέτοιο, από έναν λαό κατιμά, από έναν λαό που το μόνο που ξέρει δυο χιλιετίες τώρα, είναι το τουρλοκώλιασμα, η ρουφιανιά, η ρεμούλα, η ζητιανιά και το γλείψιμο ;;

    Αν ΟΛΟΙ αυτοί που κάθονται στον σβέρκο μας δεν …… φύγουν,
    καλύτερες μέρες δεν πρόκειται να δούμε ποτέ !!!

    Εάν όλα αυτά,
    δεν τα αποκηρύξουμε διά μιας,
    και δεν αποφασίσουμε να ορθώσουμε ανάστημα,
    να ανεξαρτητοποιηθούμε και να στρωθούμε στην δουλιά,
    τότε ΜΟΝΟ χειρότερες μέρες περιμένουν εμάς και τα παιδιά μας.

    Αν αυτό θέλουμε …… τότε μας αξίζει απλά να χαθούμε,
    έτσι που να σταματήσει επιτέλους να στοιβάζεται, λόγω ημών,
    βρώμα και κατηγόρια,
    στην πλάτη και το όνομα εκείνων των λίγων,
    από την ανικανότητα και την σαπίλα μας.

    Όπως όμως φαίνεται είμαστε αμετανόητοι και σάπιοι, χωρίς ίχνος καθαρότητας.
    Έτσι διαγκωνιζόμαστε και την ύστατη αυτή στιγμή,
    στο πως θα μας πηδήξουν,
    έτσι ρε αδερφέ να έχουμε να λέμε ότι είχαμε την επιλογή
    και είμαστε εμείς που με ελεύθερη βούληση το επιλέξαμε
    -πάντα βεβαίως βεβαίως με τις προτροπές και την καθοδήγηση των νταβατζήδων μας-.

    Οπότε την Κυριακή -εάν και εφ’ όσον γίνει- το δημο-ψόφισμα,
    ελεύθερα θα επιλέξουμε το νέο μας ξεκώλιασμα, μπρούμυτα ή ανάσκελα,
    ψηφίζοντας
    ΝΑΙ στην νέα στάση που μας ζητάνε,
    ΟΧΙ στην αλλαγή της ….. μας αρέσει η γνωστή και συνηθισμένη.

    Δεν έχω πλέον ούτε το κουράγιο να σας βρίσω …… θα πάει χαμένο !!!

    Διαψεύστε με, ανατρέψτε όσα σας σούρνω καιρούς τώρα,
    δείξτε ότι επιτέλους έχει μείνει αίμα Ελληνικό στις φλέβες σας,
    ότι ο Ιχώρ βράζει μέσα σας και η ψυχή σας πάλλει από Φως Ελληνικό,
    φτύστε με και τρίψτε μου τη μούρη με ότι βρισιά σας έχω στολίσει,
    ……. τότε θα νιώθω ικανοποιημένος που τα λόγια μου δεν τα πήρε ο αέρας,
    που η μικρή αυτή προσπάθειά μου δεν πήγε χαμένη,
    ……. θα νιώθω περήφανος που οι Έλληνες …… ξανά-ξύπνησαν,
    που το πνεύμα τους ελευθερώθηκε,
    και θυμήθηκαν το Ιερό καθήκον τους !!!!

    Ελπίζω ….. κάνας θεός …. ή διάολος, να βάλει το χέρι του και να γίνει το θαύμα,
    ΕΤΣΙ που με μια ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ, τουλάχιστον 70-80%,
    την Κυριακή …. να τους στείλουμε όλους, Ντόπιους και Ξένους, στον αγύριστο,
    παίρνοντας την τύχη και την μοίρα στα χέρια μας.

    ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ
    Αυτήν την στιγμή είναι η ……. μόνη μας ΕΠΙΛΟΓΗ !!!

    ΜΗΝ μασάτε ΡΕεεεε,
    ψυχή δεν έχετε μωρέ ;
    ίχνος δεν έχει μείνει μέσα σας ;

    Τολμήστε ….
    και μέσα σε πέντε χρόνια η Ελλάδα θα είναι η πλουσιότερη χώρα του κόσμου,
    υλικά και πνευματικά.

    Να είστε απόλυτα βέβαιοι γι’ αυτό !!

    Άϊντε να ανεμίσουν ξανά περήφανα τα μπαϊράκια των ΕΛΛΗΝΩΝ,
    σκορπώντας Φως, Λευτεριά, Ελπίδα και Δίκιο παντού !!!

    Ελάτε να δώσουμε ξανά αξία και νόημα στις λέξεις Ελλάς και Έλληνες !!

    Ελάτε να τραβήξουμε …. και πάλι ΜΠΡΟΣΤΑ !!!

    Αυτά ……….

    ΥΓ. Το πως θα τα καταφέρουμε ….. εάν τολμήσουμε
    το έχω γράψει πολλές φορές.
    Αν χρειαστεί θα το ξαναγράψω άλλες τόσες ….. πολύ πιο αναλυτικά !

    • Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου για αλλη μια φορα, αλλα για να γινουν ολα αυτα, μηπως θα πρεπει να ξαναγεννηθουμε απο τις σταχτες μας…………………. ; Γιατι τοση ”σ α π ι λ α” δεν φευγει ευκολα!!!

  3. ανωνυμος 06/30/2015 @ 3:46 ΜΜ

    ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΣΥΚΩΘΕΙ …ΦΙΛΕ ΑΜΟΡΦΩΤΕ”’ Ο ΠΑΦΤΩΧΟΣ”’ Ο ΚΑΤΑΚΟΙΤΟΣ΄΄’ Η” ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΜΑΤΑ”’ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥΣ”’… ΑΣΤΟ ΞΕΧΝΑΤΟ…

  4. Ανώνυμος 06/30/2015 @ 5:44 ΜΜ

    Συμφωνω με τον απο πανω στα σχολια ΑΠΟΛΥΤΑΑΑΑΑ!!!!!!
    ΦΙλε μου να μου ζησεις!!!!!! Ετσι ειναι οπως τα λες. ΑΠΟΧΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Α Π Ο Χ Η !!!!!!!
    Μονο τοτε θα μπορεσει να δει ακομα και το πιο φανατισμενο κοματοσκυλο τι παιχνιδι παιζεται χροοονια τωρα στις πλατες του, στις πλατες ολων μας!!!!!!

    Μας θελουν “υπο” ρεεεεεεεε !!!!!!!
    Ολα ενα θεατρο ειναι παιδια, μην τσιμπατε!!!!!
    Δειτε, τον πανικο τον πετυχαν!!!!! Τον διχασμο τον θρεφουν ωρα με την ωρα!!!!!!!!

    Δειτε το πια ρε μαγκες, η τηλεοραση ειναι το πιο αμεσο οπλο τους,
    Ολα μπροστα μας ειναι, δειτε καθαρα και ψυχραιμα και σταματηστε να παιζετε το παιχνιδι τους! Δεν ειμαστε πιονια κανενος ρεεεεε!!!!!!! Ζαχος

Σχολιάστε