Διαφημίσεις

Τάδε έφη ο Στρατηγός Ray Odierno “Η μεγαλύτερη απειλή είναι η στρατιωτική μηχανή της Ρωσίας” σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ώρες στο Πεντάγωνο, παρουσία της πολιτικής του ηγεσίας.

Ο στρατηγός δήλωσε ότι “Κατ ‘αρχάς, οι στρατιωτικές δυνάμεις της Ρωσίας πλέον είναι πιο ώριμες από οποιονδήποτε άλλο αντίπαλο μας και με σαφείς αντιαμερικανικές προθέσεις που πλέον θυμίζουν τον ψυχρό πόλεμο, τόσο που είναι σαν μην τελείωσε ποτέ”.

Συνέχισε αναγνωρίζοντας ότι οι ρωσικές δυνάμεις έδειξαν σημαντικές ικανότητες στην κρίση της Ουκρανίας, έκαναν πράγματα που είναι πολύ δύσκολα για τους στρατιωτικούς και το σημαντικότερο δεν έδειξαν φόβο, ούτε σε πολιτικές κυρώσεις, ούτε στην ανάληψη στρατιωτικών πρωτοβουλιών.

Επίσης ο εν λόγω στρατηγός εξέφρασε την απορία του γιατί ο ρωσικός στρατός να έχει τις συνήθεις δυσλειτουργίες των στρατευμάτων, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό τους ως προς την διαλειτουργικότητα των δυνάμεων του ΝΑΤΟ, που επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή.

Τέλος τόνισε ότι «δεν μπορούμε να είμαστε αφελείς», όταν πρόκειται για το Ιράν. «Πρέπει να καταλάβουμε ότι το Ιράν διεξάγει εργασίες σε πολλές διαφορετικές χώρες, είτε πρόκειται για την Υεμένη, είτε πρόκειται για τη Συρία, είτε πρόκειται για το Ιράκ. Και πρέπει να έχουμε επίγνωση του ότι, και θα πρέπει να υποθέσουμε ότι κάποια από τα χρήματα που παίρνουν, αν οι κυρώσεις αρθούν θα χρησιμοποιηθούν για τη συνέχιση μέρους της δραστηριότητας αυτής» ενώ συμπλήρωσε ότι πρέπει να παρακολουθήσουν τις χώρες αυτές (Ρωσία, Ιράν) πολύ στενά.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

2 σχόλια στο “Αρχηγός Στρατού ΗΠΑ : Η μεγαλύτερη απειλή είναι η στρατιωτική μηχανή της Ρωσίας”
  1. ρε δεν του δινεται ενα πλαυ στεισον να βγαλει τα αποθημενα του το πυρομανες υποδειγμα ανενγκεφαλου !!!

  2. Να τους παρακολουθουμε στενα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ…..ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ !!!! θελει η πουτ@να να κρυφτει , και η χαρα δεν την αφηνει !!!!!!
    ΤΟΥΣ….ΡΩΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ;; γιατι καπου ακουσα ‘η διαβασα …δεν θυμαμαι….., ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΛΥΒΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΖΩΝΑΡΙ …ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ !!!! ρε να δεις ποιος το ειπε..χμμμμ !!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *