Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:34 - 14/08/2015

Όλη η προδοσία γίνεται για το αξίωμα των κοιλαράδων

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ImageHandler

Όλη η προδοσία γίνεται για το αξίωμα των κοιλαράδων

Αν βρισκόμασταν σε εμπόλεμη κατάσταση και η χώρα μας δεχόταν επίθεση εξ ανατολής η ατομική ή ομαδική προδοσία θα ήταν η υψηλότερη τιμωρία που γράφει το στρατιωτικό δίκαιο. Ίσως η τιμωρία του τουφεκισμού θα εξαΰλωνε την μαχαιριά της προδοσίας. Ο όρος προδοσία είναι πολύ δύσκολος να ερμηνευτεί, για τα μικρά παιδιά η προδοσία από τον γονέα είναι συνταρακτική. Ένα παιδάκι αισθάνεται την προδοσία του γονέα του με πολύ πιο έντονα συναισθήματα από ότι ένας ενήλικας.

Η προδοσία του γονέα κάνει το παιδί να χάσει την εμπιστοσύνη του και δεν θεραπεύει τις πληγές που άφησε μετά και από πολλά χρόνια. Εμείς οι μεγάλοι έχουμε χάσει αυτήν την παιδική ειλικρίνεια και ίσως γελάσουμε ή μείνουμε αδιάφοροι για την προδοσία του συζύγου μας.

Σε περίοδο ειρήνης η προδοσία αντιμετωπίζεται τελείως διαφορετικά από την κοινωνία και τους μηχανισμούς δικαιοσύνης. Η προδοσία αντιμετωπίζεται με πιο ήπιες τιμωρίες ή με ισόβια κάθειρξη των προδοτών, πολιτών ή και στρατιωτικών που έδωσαν κρυφές πληροφορίες στον εχθρό.

Στην εποχή των ληστρικών μνημονίων που ζούμε με την εξοντωτική επίθεση εναντίον του λαού μας, την μεγαλύτερη ληστεία κρατικής περιουσίας που διαπράττεται στην χώρα, θα έπρεπε να αναρωτηθούμε, άραγε, τι πολιτική κατάσταση επικρατεί στην χώρα μας; Ποιος μας απειλεί και ποιος είναι ο εχθρός; Θα έπρεπε να γνωρίζουμε πόσοι εχθροί μας επιτίθονται και από ποιους κινδυνεύουμε άμεσα ή έμμεσα;

Θα έπρεπε να υπάρχουν σενάρια στρατηγικών αντεπιθέσεων κατά της καταστροφής που απειλείται το έθνος μας… κατά της ύπουλης προδοσίας του λαού μας, λόγω των γεωπολιτικών εξελίξεων μπροστά στην πόρτα μας. Η εθνική κυριαρχία της πατρίδας και του έθνους των Ελλήνων απειλείται και βρισκόμαστε σε πόλεμο!

Δεχόμαστε μια χρόνια εθνική απειλή εξ ανατολής, βορά και εκ των έσω….τσουνάμια προσφύγων που απειλούν να καταπιούν τα νησιά μας αλλά και την ενδοχώρα διότι και αυτοί οι ταλαίπωροι κυνηγημένοι πρόσφυγες, είναι θύματα της ΝΤΠ όπως είμαστε και εμείς. Αλλά μαζί μ΄αυτούς περνάνε άριστα εκπαιδευμένοι εγκληματίες που είναι ικανοί εκ των έσω να απειλήσουν οτιδήποτε λειτουργεί σωστά και ότι γλύτωσε από τα 5-6 χρόνια ληστείας του λαού και του κράτους από τους δανειστές τοκογλύφους.
1815978_570_355
tsipras_aytokinhto_preview
Η μεγαλύτερη προδοσία όμως που δεχόμαστε σαν έθνος είναι ο εχθρός των εκπροσώπων της ονομαζόμενης πολιτικής ελίτ… της ληστοσυμμορίας που άλλα ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ και άλλα πράττουν….βρισκόμαστε στην τελευταία περίοδο του μοντέρνου Βυζάντιου…
Βιώνουμε την επανάληψη μιας ιστορικής ήττας, την ιστορική περίοδο όταν οι εκπρόσωποι του λαού… οι βασιλιάδες και αυτοκράτορες… τύφλωναν και σκότωναν τους αδελφούς τους και άλλους συγγενείς για να μην τους πάρουν την αυτοκρατορία! Η υπερεκτίμηση του ΕΓΩ τους και η παραφροσύνη της εξουσίας τους έκανε προδότες και δολοφόνους.

Τους εχθρούς που βρίσκονταν έξω από τα τοίχη της Πόλης τους παρατηρούσαν αλλά δεν τους θεωρούσαν τόσο επικίνδυνους όπως το χάσιμο του αξιώματος τους! Δεν είχαν καταλάβει ότι ήταν προδότες του λαού, δεν τους ενδιάφερε, δεν ήθελαν να το ξέρουν. Ετσι η ιστορία μας κάνει πάλι μαθήματα και εμείς σαν ελληνικός λαός πέφτουμε πάλι κάτω από την βάση…είμαστε οι χειρότεροι μαθητές του παγκόσμιου σχολείου.
Οι πολιτικοί μας θα είναι απασχολημένοι με την διατήρηση του πλούτου και του αξίωματος τους. “Αλλα τέσσερα χρονάκια στα έδρανα και βγάλαμε το εκατομμύριο, αδελφέ τα κοροΐδα θα πληρώνουν”..

Αυτοί οι (300) αυτοκράτορες δεν έφυγαν ποτέ, μόνο ο αριθμός τους αυξήθηκε και ο κώλος τους έχει γίνει ένα με τα έδρανα της βουλής στο Σύνταγμα (το ανελέητα βιασμένο ελληνικό σύνταγμα από τους ίδιους αλήτες που εσυ συνεχίζεις να ψηφίζεις)…σε πολεμάνε δεκαετίες διότι χρειάζονται την θεσούλα τους, το αξίωμα τους, την χλιδή τους, το Μερσεντές με το φιμέ τζαμάκι, το αυτοκρατοριλήκι τους. Ο εχθρός είναι βαθιά τρυπωμένος και μεταλλάσσεται συνέχεια… θα αλλάζει χρώματα σαν το μαλάκιο…θα παίρνει μέτρα πάντα εναντίον σου… το πόθεν έσχες το θυμάστε; Τώρα θα δείτε τους γονείς σας που θα τους κόψουν την σύνταξη… και την γη σας να την παίρνουν οι πολυεθνικές.

Αυτά τα μέτρα ισχύουν μόνο για το λαό, κι όχι για τους αξιωματούχους και τους αχόρταγους κοιλαράδες, την ελίτ της χώρας.

Τα γεγονότα έχουν μπει ήδη στην τροχιά τους και δεν τα σταματάει κανείς.

Η προδοσία θα οδηγήσει και πάλι στην τιμωρία της θανατικής ποινής

Η ιστορία θα επαναλαμβάνεται…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ελένη Καβα-Καυγακου 08/14/2015 @ 5:35 ΜΜ

    Συμφωνώ Κοραξ: ο ελληνικός λαός ειναι ο χειρότερος μαθητής του πλανητικού σχολείου, για πολλοστή φορά κάτω από τη βάση!
    Φοβάμαι όμως ότι τώρα ειναι η τελευταία αποτυχία, μετά έρχεται η πλήρης αποβολή και η πτώση σε χειρότερο σχολείο….όλα κάποτε κλείνουν τον κύκλο τους για το καλύτερο ή για το χειρότερο….

    • σωστά ελενη…θα κανει παλι τον κυκλο του μονο που θα βγουμε χαμενοι αν δεν δράσουμε

  2. ορθοδοξος ελληνας 08/14/2015 @ 10:22 ΜΜ

    Γεμισε η βουλη διεστραμμενους σεξομανεις που μυριζουν γυνακεια ρουχα στα εδρανα και πορωνωνται λες και ειναι στερημενοι σεξουαλικα.γεμισε η βουλη με καθικια που σου κουνανε το δαχτυλο με κακια και σου λενε πως θα σε σωσουν,ενω ειναι πανυγηρικα αποδεδειγμενο πως ολη η εννοια και ο σκοπος τους ειναι τα 8 χιλιαρικα τον μηνα.ειναι η καλη ζωη.ειναι οι πλουσιες διακοπες ειναι τα δωρεαν ταξιδια και τα δωρεαν τραπεζια.ειναι τα ακριβα συνολακια και τα φανταχτερα ταγερ των κυριων,που συναγωνιζονται η μια την αλλη για το καλυτερο ντυσιμο και για το καλυτερο ποζαρισμα στην καμερα της βουλης λες και προοριζονται για καριερα στο μοντελιν και ποιος ξερει που αλλου.νοιαζονται αν ειναι καλο το μαλλι μπροστα στην καμερα(βλεπε βουλτεψη).νοιαζονται να εξυπηρετησουν τα αιμοσταγη αφεντικα τους(βλεπε θεοδωρακης).γεμισε η βουλη ανθελληνες και αντιχριστους που ψηφιζουν τους πιο αισχρους και αντισυναγματικους νομους για να μην χασουν την ακριβη θεσουλα τους.ομως ελπιζω στην δικαιοσυνη του θεου και στην μακροθυμια του,πως θα καθαρισει το τοπιο απο ολους αυτους τους πιθηκους που το μονο που ειναι αξιοι να κανουν ειναι να γινουν σφουγγοκωλαριοι των εχθρων της πατριδας μας.ελπιζω στον Ιησου Χριστο πως θα δωσει τελος στην αδικια και στον εξευτελισμο της πατριδας μας.πιστευω στην Παντοδυναμια του πως θα εξαφανισει απο την ελληνικη βουλη καθε σκουληκι,καθε μιασμα και καθε βλασφημο που φτανει στο σημειο να επικαλειται αγιους και μετα να ψηφιζει ανθρωποκτονα μετρα(βλεπε ξουλιδου).ολοι οι λαοπλανοι και θεομπαιχτες θα συναντησουν τον Κυριο και θα λογοδοτησουν.ευχομαι η Παναγια μας εκει ψηλα που βρισκεται να μας απαλλαξει απο την παρουσια ολων αυτων των προδοτων και απο τα σπερματα αυτων!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΛΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΟΤΕ ΠΑΡΕ ΤΟ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ………

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*