ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΑΙ Ο…ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ένας τολμηρός πιλότος κατάφερε και πέταξε δίπλα σε ένα αεροπλάνο που έκανε αεροψεκασμό και το τράβηξε βίντεο την ώρα που άφηνε τις ουσίες στην ατμόσφαιρα.

Ένας άλλος κύριος, ο οποίος είναι ειδικός μηχανικός αεροσκαφών που έχει ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα των αεροψεκασμών, βγήκε δημόσια στην Γερμανία και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο γίνονται αυτοί οι αεροψεκασμοί.

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Your Newswire, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν εξαπέλυσε κατά μέτωπο επίθεση ενάντια στους αεροψεκασμούς που γίνονται σε πολλές χώρες της ΕΕ υποστηρίζοντας πως είναι ενάντια στη φύση, καταστρέφουν το περιβάλλον και το πιο σημαντικό, επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία των ανθρώπων.

Ο Ρώσος πρόεδρος επέκρινε έντονα τα προγράμματα επέμβασης στις κλιματολογικές συνθήκες που εφαρμόζουν διάφορες δυτικές εταιρίες, λέγοντας πως αυτό είναι διαστροφή της φύσης και ουσιαστικά απειλή για τους ζώντες οργανισμούς του πλανήτη.

Όλα αυτά σύμφωνα με τις απόψεις του προέδρου της Ρωσίας, που για πρώτη φορά έθιξε αυτό το σημαντικό θέμα, έχουν σκοπό με τη διασπορά διαφόρων ουσιών να ελέγχουν τον πληθυσμό του πλανήτη και τελικά όπως φαίνεται, να εξυπηρετούν τους σκοπούς της Νέας Τάξης.

Οι δηλώσεις αυτές γι αυτό το θέμα των αεροψεκασμών και των ανθρωπίνων επεμβάσεων στο κλίμα του πλανήτη, έχουν ιδιαίτερη σημασία να τις δηλώνει απροκάλυπτα ο ίδιος ο πρόεδρος μιας μεγάλης υπερδύναμης όπως είναι η Ρωσική Ομοσπονδία.

Με αυτές τις δηλώσεις ο Πούτιν κατέρριψε όλους τους ισχυρισμούς αυτών που ισχυρίζονται προσπαθώντας να παραπλανήσουν τον κόσμο, ότι οι αεροψεκασμοί είναι κάτι το ακίνδυνο και γίνονται προς όφελος της παραγωγής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες, έχει πλέον αποδειχτεί ότι οι αεροψεκασμοί που επεμβαίνουν κλιματολογικά συμβάλλουν στο φαινόμενο θερμοκηπίου προκαλώντας αύξηση της θερμότητας με όλες τις συνέπειες αυτού του γεγονότος. Το χαρακτηριστικό είναι πως σκόπιμα έχουν δημιουργήσει ένα πέπλο μυστικότητας για όλη αυτή την υπόθεση καθώς τα αεροπλάνα που επιχειρούν είναι στρατιωτικά και απροσπέλαστα από δημοσιογραφική έρευνα.

Αυτό και μόνο δημιουργεί πολλές υπόνοιες για το σκοπό των αεροψεκασμών, οι οποίες μετά από κάποιες διαρροές και τολμηρές έρευνες έχουν επαληθεύσει τις υπόνοιες αυτές.

Καπάκι σε όλα αυτά ήρθε και η επιβεβαίωση από τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Το παρακάτω βίντεο είναι χαρακτηριστικό από μια περιοχή των ΗΠΑ, όπου έγιναν έντονοι αεροψεκασμοί και μετά από λίγη ώρα βρέθηκαν στην περιοχή αυτή δεκάδες νεκρές κουκουβάγιες. Οι αρχές προσπάθησαν να δικαιολογήσουν το φαινόμενο αυτό ισχυριζόμενες ότι οι κουκουβάγιες σκοτώθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα.

Ο ισχυρισμός όμως αυτός κατέπεσε μετά από επί τόπου έρευνα κάποιων δημοσιογράφων που διαπίστωσαν ότι οι νεκρές κουκουβάγιες δεν εμφάνιζαν κανένα σημάδι από χτύπημα. Επομένως ήταν ξεκάθαρο ότι τα πουλιά πέθαναν από κάτι που είχαν αναπνεύσει μετά τους αεροψεκασμούς.

Στο επόμενο χαρακτηριστικό βίντεο αποδεικνύεται ξεκάθαρα πως η ίδια η γερμανική κυβέρνηση αποδέχεται πλέον ότι οι αεροψεκασμοί γίνονται για τελείως διαφορετικό σκοπό από αυτόν που έχει προβληθεί επίσημα μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με έρευνες, 100.000 άνθρωποι ήδη έχουν προσβληθεί στην Ευρώπη και στην Αμερική από αυτήν την καινούργια ασθένεια που λέγεται Morgellons.

Ακόμη και ο διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής Prince λίγα χρόνια πριν το θάνατό του μίλησε δημόσια για το τρομερό αυτό φαινόμενο των αεροψεκασμών.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Αλλάξτε το μέλλον σας

Ένστικτα, διαισθήσεις και προαισθήματα πηγάζουν από μια βασική ιδιότητα του χρόνου, η οποία καθίσταται προφανής μέσω της πρόσφατης επιστημονικής εργασίας (1996-2000) του δρ. Garnier Malet. Η ροή του χρόνου δεν είναι σταθερή. Επιταχύνεται μέσα σε μη αντιληπτά ανοίγματα, τα οποία επιτρέπουν την ανταλλαγή πληροφοριών με το παρελθόν και το μέλλον. Καρπός αυτής της ανακάλυψης, το βιβλίο «Αλλάξτε το μέλλον σας μέσα από τα ανοίγματα του χρόνου» των Lucile και Jean-Pierre Garnier Malet, μας παρέχει τη γνώση για να δημιουργούμε και να επιλέγουμε, ανά πάσα στιγμή, το βέλτιστο μέλλον μας.

Με πρακτικές οδηγίες, οι συγγραφείς καθοδηγούν τον αναγνώστη στην αξιοποίηση αυτής της θεμελιώδους ιδιότητας, της Διττότητας του Χρόνου, έτσι ώστε όχι μόνο να ανακαλύψει τον σκοπό της ύπαρξής του, αλλά και να βρει μια νέα ισορροπία, τροποποιώντας κατάλληλα το μέλλον του πριν ακόμη το ζήσει!

Ένα επιστημονικό βιβλίο μεγάλης εμβέλειας, ωστόσο απλό και πρακτικό. Για τον Έλληνα αναγνώστη, το έργο του δρ. Garnier Malet έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον: δείχνει ότι τα γράμματα της αρχαίας ελληνικής γλώσσας αντιστοιχούν στις γεωμετρικές μορφές των μαιάνδρων του χρόνου, σύμφωνα με τη θεωρία της Διττότητας. Eπομένως, η γλώσσα αυτή έχει συμπαντικές καταβολές -άρα δεν μπορεί παρά να είναι προγενέστερη όλων των άλλων-, γι’ αυτό και κάθε λέξη της κωδικοποιεί το βαθύ νόημα αυτού που εκφράζει.

ΤΙΜΗ 19,00€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

11 thoughts on “ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΑΙ Ο…ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

 1. Σοφοκλής Κ. says:

  ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΤΟ. ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ. ΤΑ ΒΑΡΕΛΙΑ ΚΛΠ ΣΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ ΔΟΜΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΣΕ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΙΣ ΦΟΡΤΙΟΥ Η ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΨΕΚΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ. ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

  • Κατοχικά Νέα says:

   Εχεις σκεφτει να το αφησα αυτο το βιντεο επιτιδες για να μπορω να σας βρισκω; .. Σκεψου τους αλλους μπορεις να τους μπερδεψεις με την αντινοηση made from ιλλουμινατι οπου ενα εμφανες ψεμα μπορει να καταστρεψει μια μεγαλη αληθεια …αλλα εμενα λες να μπορεις με αυτον τον τροπο να με μπερδεψεις; .. Ειναι αραγε τυχαιο οτι στα περισσοτερα αρθρα χρησιμοποιουν βιντεο με ερμαρια ιοροπιας ενω υπαρχουν και βιντεο με δεξαμενες που δεν ειναι ερμαρια ισοροπιας ;… Αρα φιλαρακο .. για πες πως ειναι η μερα σημερα ; Θα κανεις και αλλα σχολια αργοτερα;

  • Awoken says:

   Είναι χαϊβανίνη για τα ΛΟΑΤΚΙ αύριο. Και φυσικά για όσους πάνε να τα ‘χαρούν’ και να ‘ζητωκραυγάσουν’. Μπουτάρεια πρόοδος… Ας ελπίσουμε να μην πάμε άλλο ‘μπροστά’ με αυτό το άτομο.

 2. κατερινα βορεαδου says:

  Το διαπίστωσα και εγώ σημερα ,ερχόμενη προς Χαλκιδική….
  γεμάτος ο ουρανός σε .όλην την διαδρομή….και τώρα συννεφιασε αρκετά….άπλωσαν όλα αυτά και κρύβουν τον ήλιο….θα έχουμε στην συνεχεια καταιγίδες……

 3. Σοφια Κ. says:

  Αρνουμαι να δεχτώ οτι υπαρχει ηλιθιότητα στον κόσμο, πιστευω πως όλοι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και τι λένε, απλά ισως φοβούνται να παραδεχθούν ορισμένα πράγματα που μπορεί να τους αφορούν άμεσα ειτε υπάρχουν άλλοι λόγοι συμφέροντος διαφορων τύπων.Στην περίπτωσή σας, θα έλεγα….. είναι καταλληλος καιρός για βρούβες!!!!……….

 4. Γιωργος says:

  Εχω δει να ψεκαζουν κ να γινονται συννεφα κ βροχη κ δεν ειναι συνωμοσιες.Σε κιγο καποιοι θα πιστεψετε οτι χρωσταμε οντως 400δις ,οπως παραδεχτηκε ο γαπ,και οτι η κριση στην Ελλαδα δεν ειναι φτιαχτη.οτι δε συνομοτουν κατα της χωρας μας.παραειστε ρομαντικη καποιοι και ακουστε τα μασωνια.γιδιααααα!

 5. yianna says:

  Μεταξύ μας ε? Αφου ξέρετε πως είναι συνομωσιολογίες.
  (ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ Mr. Gonos: Εσείς δεν είστε που φωνάζετε για το ότι μας καταγράφει η και καλά νέα τάξη πραγμάτων, οι μασόνοι κλπ κλπ? Γιατί κάνετε τα ίδια?? (… «αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.» )
  χε χε.. να δουμε θα απαντήσετε?

  • Κατοχικά Νέα says:

   Τα παραπονα σου στον νεο νομο που ερχεται στις 25 του μηνος να σε βαλει στα γονατα … ασε που οτι ωρα θες και το λεμε ξεκαθαρα σβηνεις τα στοιχεια σου ..

 6. yianna says:

  Ο νέος νόμος αγαπητέ μου, ΔΕΝ υποχρεώνει μία εταιρία να κρατάει δεδομένα. Ο General Data Protection Regulation είναι για να ξέρουμε τα δικαιώματα μας. Αν εσείς κρατάτε δεδομένα, έχουμε δικαίωμα να τα ζητήσουμε. Επίσης υποχρεούστε να ενημερώσετε ποια δεδομένα κρατάτε. Μη γράφετε κ. Γκόνο ότι σας συμφέρει. ΟΚ?? Με κάθε ΣΕΒΑΣΜΟ. Εδώ και 1 χρόνο με έχουν ταράξει και εμένα στην εκπαίδευση με αυτό τον νόμο. Εκπαίδευση αγγαρεία.

  Συν τοις άλλοις.. γιατί σώνει και καλά κάποιος να συμφωνήσει με την αποθήκευση των data για να δημοσιεύσει ένα σχόλιο? Που το γράφει αυτό??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *