Γεια σας από την ομάδα αυτάρκειας. θα σας δείξουμε πώς να κάνετε θερμική επεξεργασία στο αλεύρι ώστε να σκοτώνουμε αυγά από έντομα που ίσως προϋπάρχουν μέσα στο αλεύρι μας, στην συνέχεια πώς να το αποθηκεύσουμε ώστε να μην έχουν πρόσβαση αυτά τα έντομα και πως θα διαχωρίσουμε το αλάτι από το αλεύρι μας.
Περισσότερες λεπτομέρειες στα τρία βίντεο που ακολουθούν
ΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ
ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ
ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΥΡΙΟΥ
Πρέπει να ξέρουμε επίσης ότι η υγρασία και η θερμότητα δημιουργούν ένα ευνοϊκό περιβάλλον για τα έντομα δημητριακών. Ο χώρος που θα τοποθετούμε τα δημητριακά μας κτλ πρέπει να είναι καθαρός και απολυμασμένος με ξύδι και όπως είπαμε μακριά από υγρασία και ζέστη. ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πρέπει να ξέρουμε επίσης ότι τα έντομα αυτά και οι προνύμφες όπως επίσης κα αυγά μπορεί να υπάρχουν σε διάφορες σχισμές και γωνίες στα έπιπλα μιας κουζίνας. Έτσι εάν μια εισβολή κατασταλεί, αλλά δεν ληφθούν σοβαρά μέτρα απεντόμωσης, θα εμφανιστούν ξανά μικρά ζωύφια στα δημητριακά. Αυτό πρέπει να το έχουμε πάντα υπόψη μας. Κάποιοι κοσκινίζουν το αλεύρι τους αν δουν μέσα έντομα . Αυτό όμως θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από ενήλικες και προνύμφες, αλλά μετά από λίγο η δυσάρεστη γειτονιά θα ξαναρχίσει λόγω ώριμων αυγών στο ίδιο το δοχείο. Και η απάντηση στο ερώτημα τι να κάνετε, ένα βρείτε έντομα μέσα στο αλεύρι, είναι κατηγορηματική – να το πετάξετε. Οι πιθανότητες είναι πολύ μεγάλες για να υπάρχουν πολλά τοξικά και αλλεργιογόνα περιττώματα εντόμων.
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ , ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΑΤΗ ΓΝΩΣΙ !!!