Προσανατολισμός με ρολόι

Αν χαθούμε στη φύση και δεν έχουμε μαζί μας πυξίδα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το ρολόι που συνήθως όλοι φοράμε στο χέρι μας. Αυτή η μέθοδος δεν παρέχει μεγάλη ακρίβεια όμως είναι ένας απλός και γρήγορος τρόπος να προσανατολιστούμε.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το ρολόι να είναι αναλογικό. Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή. Αφού τοποθετήσουμε το ρολόι σε οριζόντια θέση, σημαδεύουμε με τον ωροδείκτη προς την κατεύθυνση του ήλιου.

Το σημείο ανάμεσα στο ωροδείκτη και στην ένδειξη της 12ής ώρας του ρολογιού είναι προς την κατεύθυνση του νότου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί έχουμε εντοπίσει ένα από τα σημεία του ορίζοντα και έτσι μπορούμε προσανατολιστούμε και να κατευθυνθούμε προς το σημείο που επιθυμούμε.

epiviosi.grNicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


2 thoughts on “Προσανατολισμός με ρολόι

  1. ΡΟΜΦΑΙΟΦΟΡΟΣ says:

    ΣΥΓΝΩΜΗ,ΑΛΑ ΒΑΣΗ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΝΟΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΒΟΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.
    ΤΟ ΓΙΑΤΙ…,ΚΑΤΣΕ ΣΚΕΨΟΥ.

  2. DON says:

    Στη μία φώτο η 12η ώρα είναι προς το μικρό δάκτυλο του αριστερού χεριού και στην δεύτερη φώτο η 12η ώρα είναι προςτον αντίχειρα του αριστερού χεριού.Η 12η ώρα και πως θα τοποθετηθεί το ρολόϊ στην παλάμη έχει μεγάλη σημασία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *