Πόσιμο νερό από ηλιακό αποστακτήρα

Η αφυδάτωση είναι μια από τις σημαντικότερες απειλές που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος σε μια κατάσταση επιβίωσης. Ο μέσος άνθρωπος χάνει καθημερινά 2 με 3 λίτρα νερού ακόμα και αν δεν ασκεί ιδιαίτερα έντονη δραστηριότητα, ακόμα και αν αποφεύγει τον ήλιο προτιμώντας μέρη που βρίσκονται υπό σκιά.

Αν δεν υπάρχει πηγή νερού στην περιοχή στην οποία έχουμε βρεθεί, μπορούμε να κατασκευάσουμε με απλά υλικά έναν ηλιακό αποστακτήρα προκειμένου να δημιουργήσουμε μια δική μας παραγωγή πόσιμου νερού που θα μας παρέχει νερό καθημερινά χωρίς να εξαρτόμαστε από τις καιρικές συνθήκες.

Η κατασκευή είναι πολύ απλή και ξεκινά με το σκάψιμο ενός λάκκου βάθους 1 μέτρου με πλάτος επίσης ένα μέτρο. Στο κέντρο του λάκκου θα τοποθετήσουμε ένα δοχείο στο οποίο θα συλλέγεται το νερό του αποστακτήρα, καθώς και ένα λάστιχο του οποίου η μια άκρη θα βρίσκεται μέσα στο δοχείο και η άλλη εκτός λάκκου προκειμένου να ρουφάμε νερό από το δοχείο χωρίς να χρειάζεται να ξεστήνουμε κάθε φορά την κατασκευή μας. Από επάνω θα τοποθετήσουμε ένα διάφανο πλαστικό κάλυμμα το οποίο θα στερεώσουμε βάζοντας πέτρες και χώμα περιμετρικά του λάκκου.

Στο κέντρο του διάφανου πλαστικού θα τοποθετήσουμε μια πέτρα ακριβώς επάνω από το δοχείο για να δώσουμε την κατάλληλη κλίση στο κάλυμμα ώστε οι υδρατμοί να καταλήγουν εντός του δοχείου. Η κατασκευή λειτουργεί ως θερμοκήπιο και το νερό προέρχεται από την εξάτμιση της υγρασίας της γης. Αν μάλιστα ρίξουμε και μερικά φύλλα μέσα στο λάκκο αυξάνουμε την απόδοση του αποστακτήρα.

Ένας τέτοιος ηλιακός αποστακτήρας μπορεί να απόδοση 500ml με 1 λίτρο νερού καθημερινά. Αν κατασκευάσουμε και άλλους αποστακτήρες θα μπορούμε να έχουμε διαθέσιμο ακόμα περισσότερο νερό.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


epiviosi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *