22:38 - 10/02/2017

Πως μπορούμε να φτιάξουμε βέλη για τη βαλίστρα ή για το τόξο μας.

Στο βίντεο αυτό δείχνουμε πως μπορούμε να φτιάξουμε βέλη για τη
βαλίστρα ή για το τόξο μας.
Με εκτίμηση Different Situations

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΒΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΞΟ Ή ΒΑΛΙΣΤΡΑ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 13
  6
  Να δείξετε πως να φτιάχνουμε σπηλιές σε ασβεστόλιθο. Προφυλακτικά απο στομάχι καρακάξας και φρουτομάχαιρο απο ουρά σαυρας
 2. ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 11 Φεβρουαρίου 2017 @ 09:52
  13
  0
  Ωραίος. Φίλε Different Situations. Υπάρχει περίπτωση φέτος, η έστω μέχρι το πέρας του 2017 να χω κάνει μια, συγκεκριμένη κατασκευή με πολλές πατέντες. Επειδή είναι πολύπλοκη κατασκευή, όταν είναι θ ανεβάσω σε βίντεο, τον τρόπο κατασκευή της: α)Το πρώτο είναι ότι το τόξο της θα ναι μεταλλικό, με κενά στην μέση, με 4χ ίσχυρα ράουλα και πτυσσόμενα που θα σφίγκουν με βίδα + συν πτυσσόμενο κοντάκι μεταλλικό. β) Το δεύτερο θα ναι μια βάση στο τελείωμά της, με ράγα για τοποθέτηση σκοπευτικού. γ) Το τρίτο, αν το καταφέρω, ακόμα δεν έχω πειραματιστεί, είναι να φτιάξω ένα σύστημα τοποθέτησης, γεμιστήρα, 5 βελών κάθετα, με ότι κενά χρειάζεται για να περνάει η χορδή στο άνω την μέρος προκειμένου να εκτοξεύει το βέλος και μετά ξαναοπλίζοντας να πιάνει στο επόμενο βέλος που ανέβηκε στην κορυφή της γεμιστήρας. (Δύσκολη κατασκευή αλλά θα την κάνω και ελπίζω για όσους δεν έχουν την δυνατότητα αγοράς καραμπίνας και φυσιγγίων, να τους καλύψει έστω αυτή η κατασκευή, γιατί είναι πολλοί που όντως δεν έχουν τα χρήματα ν αγοράσουν)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί