Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
20:16 - 07/03/2022

Ο καλύτερος τρόπος για αυτάρκεια σε τροφη.

Ο καλύτερος τρόπος για αυτάρκεια σε τροφη.

Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 03/07/2022 @ 10:27 ΜΜ

    Κομβικής σημασίας το ζήτημα της προσωπικής αυτάρκειας σε τροφή και νερό,όπως και αυτό της αυτοπροστασίας.Τα πλέον βασικά,χωρίς την εξασφάλιση αυτών δεν πάμε πουθενά και δεν κάνουμε απολύτως τίποτα.Πρώτιστη προτεραιότητα τα αναγκαία,νερό-τροφή-αυτοάμυνα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*