21:11 - 09/04/2021

Η λαθρολαγνεία των πιονιών της Δαιμονικής Ελίτ, είναι στην ουσία μίσος κατά των μεταναστών.

Αν αγαπάς πραγματικά τους μετανάστες φρόντισε να μην γίνονται πόλεμοι στον τόπο τους.

Φρόντισε να μην ερημοποιείς τις εκτάσεις γης τους με κακές αγροτικές πρακτικές βραχυπρόθεσμου κέρδους.

Φρόντισε να μην βγάζεις δισεκατομμύρια από το ανθρωπεμπόριο και τα διεθνικά εμβάσματα των συναλλαγών.

Φρόντισε να έχουν το δικαίωμα ανάπτυξης, επικοικοδομητικής παιδείας και υγείας στο δικό τους Έθνος.

Διότι όταν αποκτούν υπόσταση για σένα μόνο ως θύματα των “κακών λευκών”, παραβλέπεις τελείως τις δικές τους ρίζες και ανάγκες.

Μετατρέποντας τους σε όπλα (weaponize) ενάντια στην ελληνοχριστιανική Δύση, δεν τους δείχνεις την ανθρωπιά σου. Απλά τους χρησιμοποιείς σαν ένα Δούρειο ίππο σε μία νοσηρή ανθρωπομορφική μεταφορά μιας σκακιέρας.

Διαλύοντας την φυλετική τους συνοχή και χρησιμοποιώντας τους σαν καταλύτη  επιμειξίας απλά υπονομεύεις την μακραίωνη τους κληρονομιά. ή τους εξαναγκάζεις να προβούν σε γενοκτονία των ντόπιων πληθυσμών που τους φιλοξενούν για να διαφυλάξουν το κληρονομικό συμφέρον τους.

Άρα καταλλήγουμε ότι το κυρίαρχο συναίσθημα των κρατούντων στο μεταναστευτικό δεν είναι η λαθρολαγνεία, αλλά η Ευρω-μισία. Και η ελληνομισία ειδικότερα. Φυσικά όμως και το κέρδος που τους τυφλώνει και τους κάνει να βλέπουν τις ανθρώπινες ζωές σαν αναλώσιμα κοπάδια.

Λέμε όχι στην διεθνιστική παράνοια των ανθρωπόμισων τεράτων του σιωνοχαζαροκομουνισμού που καταδυναστεύει την Ανθρωπότητα.

 

Loading...
Σχετικά με Παναγιώτης Πολίτης

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. όσους μετανάστες τους συνηθίζουν σε έτοιμα λεφτά απο τις κυβερνήσεις, τους συνηθίζουν στο προσκόλλημα της υλικής ηδονής. Νέοι πελάτες και μελλοντικοί υπνωτισμένοι στο βωμό της ύλης, μελλοντικοί αγανακτισμένοι του συστήματος.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh