Οι λόγοι είναι πολλοί για να φτιάξουμε γκι.
1. μπορεί να το φάει κάποιος που έχει δυσανεξία στην λακτόζη
2. έχει υψηλό σημείο καπνίσματος
3. αν γίνει σωστά μπορεί να διατηρηθεί εκτός ψυγείου για χρόνια, και έτσι είναι ένας τρόπος να διατηρήσουμε το βούτυρο.
4. είναι γευστικό, δίνοντας μια διαφορετική αίσθηση στο στόμα. Πλούσια βουτυρένια γεύση. και δεν είναι τυχαίο που ονομάζετε υγρός χρυσός.
5. θεραπευτικό
6. θρεπτικό.
Στην Αγιουρβέδα, θεωρείται η καλύτερη πηγή διατροφής για τα οστά και τον εγκέφαλο. Έχει ευεργετική επίδραση στο νευρικό σύστημα και στους λεπτούς ιστούς. Στη δομή του, υπάρχουν περισσότερα λιπαρά ακόρεστα οξέα. Αυτό εξηγεί γιατί είναι πιο εύκολο να αφομοιωθεί από το σώμα. Το κύριο συστατικό του προϊόντος είναι η βιταμίνη Ε, η οποία θεωρείται εξαιρετικό αντιοξειδωτικό. Το βούτυρο ghee περιέχει βιταμίνη Α. Έτσι, η χρήση αυτού του προϊόντος μειώνει τον κίνδυνο αθηροσκλήρωσης και οξείδωσης των λιπιδίων.
Σε κρύο και αέρα, χρησιμοποιείται για τη λίπανση του ρινικού βλεννογόνου και την προστασία του από την ξήρανση. Αυτή η διαδικασία προστατεύει από κρυολογήματα, μολυσματικές ασθένειες. Διεισδύει μέσα από τους πόρους, θρέφει τέλεια το δέρμα, διαλύει και απομακρύνει τις τοξίνες. Αυτή η ευκολία να διαπερνά εύκολα το δέρμα και να φτάνει μέχρι τους ιστούς έχει οδηγήσει πολλούς να φτιάχνουν λάδια βότανων με το Ghee ώστε να περνούν πιο εύκολα στον οργανισμό.
Συμβάλει στην πέψη και στις εντερικές διαταραχές. Τρώγοντας ένα κουταλάκι ghee Κάθε πρωί, βοηθά πραγματικά στην καλή υγεία του πεπτικού συστήματος. Είναι πλούσιο σε ωμέγα 3 και ξέρουμε ότι τα Ω3 προστατεύουν την καρδιά. Όλα [πάντα με μέτρο. Είναι αντιοξειδωτικό Βοηθά πολύ το δέρμα μας και το ενυδατώνει.
Το παρακάτω δεν το έχουμε διασταυρώσει αλλά έρχεται σαν πληροφορία από την μακρινή Ινδία. Το χρησιμοποιούν σαν ρινικές σταγόνες. Η θεραπεία περιλαμβάνει 2 χλιαρές σταγόνες από ghee στα ρουθούνια μας το πρωί. Βάζοντας τις σταγόνες το πρωί ανακουφίζει γρήγορα από όλα τα συμπτώματα , καθώς το Ghee πάει μέχρι το λαιμό και διαχειρίζεται την μόλυνση του λαιμού. Όπως είπαμε το συγκεκριμένο δεν το έχουμε δοκιμάσει ακόμα οπότε ρωτήστε πρώτα τον προσωπικό σας γιατρό. Σε θερμοκρασία δωματίου, το προϊόν δεν οξειδώνεται και δεν αλλοιώνεται.
Δεν καίγεται κατά το τηγάνισμα και δεν σχηματίζει καρκινογόνες ουσίες, κάτι που είναι πολύτιμη ιδιότητα. Κάτι που δεν είπαμε στο βίντεο, χαμηλή φωτιά μια διαβάθμιση έως το 9 εννοούμε το 3
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice