12:45 - 02/04/2017

Φορητό Φίλτρο Νερού Sawyer για 370 000 λίτρα Νερό

Το ζητήσατε, το βρήκαμε !!

Επιτέλους το ΑΠΟΛΥΤΟ φίλτρο σε τιμή και απόδοση!

Για ..δύσκολους καιρούς !

Φορητό Φίλτρο Νερού για 370 000 λίτρα ( καλά διαβάσατε!) , ιδανικό για όλους !

Φιλτράρει κατα 99.99999% όλα τα βακτήρια όπως σαλμονέλα, χολέρα, Ε-Coli , απομακρύνει κατα 99.99999% όλα τα πρωτόζωα ! Μπορείς να πιείς κατευθείαν απο το φίλτρο απο το ενσωματωμένο καλαμάκι, ή να προσαρμώσεις πάνω του φλασκί ή και πλαστικές μπουκάλες νερού.

Δειτε το στο nagiatiadenexosalio.gr

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 2 Απριλίου 2017 @ 15:21
    2
    1
    Έχει και ένα από την Careplus με παρόμοιες επιδόσεις. 35 ευρώ στον Καρασαββίδη(Hobbi.gr)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί