12:11 - 02/01/2018

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΒΙΟΤΙΚΟ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΟΒΙΟΤΙΚΟ

http://nikosxeiladakis.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Τόσο χρυσημη συμβουλή χωρίς μετάφραση Νικολάε .

  2. μετάφραση Νικολάε δεν κατεχω

  3. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ 01/02/2018 @ Ιανουάριος 2, 2018 8:40 μμ

    ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΡΕΗ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΡΕΗ ΟΧΙ ΦΡΑΓΚΟΛΕΒΑΝΤΙΝΙΚΑ ΑΗΝΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕΗ ΟΧΙ ΦΡΑΓΚΟΛΕΒΑΝΤΙΝΟΙ ΑΗΝΤΕ….

  4. Το καλύτερο αντίδοτο κατά του θανάτου είναι η συχνή θεία κοινωνία. Έτσι αντιμετωπιζαμε και θα αντιμετωπίζουμε εμείς οι Ορθόδοξοι κάθε πόλεμο κάθε αντάρα και κάθε λογής θανατικό.

    • GLADIATOR Αντιλαμβανεσαι αγαπητέ τι λες?αν νομίζεις πως ο θεός σου έδωσε νου για να τον καταδικάζεις στην απραξία και στην μη γόνιμη θρησκοληψία ,τότε ……………………είσαι άμοιρος ,οπότε αν γινη πόλεμος και αντάρα μη πάρεις τα όπλα ,γιατί εσένα θα σε σώσει η θεία κοινωνία …………..δυστυχώς οι ελληνες ζούμε σε έναν άκρατο επικίνδυνο μεσαιωνικό θρησκευτικό φανατισμό ,ο θεός να βάλει όχι μόνο το χέρι του αλλά και το πόδι του ,μπας και μας δώσει καμιά κλωτσιά και συνέλθουμε

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*