14:37 - 23/04/2018

Ας εξετάσουμε ένα τελείως “υποθετικό” σενάριο… (με πρακτικές συμβουλές για όσα έρχονται).

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ας εξετάσουμε ένα τελείως “υποθετικό” σενάριο.
Τι θα κάνεις αν δεις έναν αντίστοιχο εξαγριωμένο ή πεινασμένο όχλο έξω από το σπίτι σου;;;

(τα βίντεο από τη Λέσβο, πριν 2 και 4 ημέρες: 19/4/2018 και 17/4/2018)

Πως θα νοιώθεις όταν ακούς το “Αλλάχ Ακμπάαρ” … καθώς θα περνάνε την αυλόπορτα του κήπου σου;
Σε έκοψε ήδη κρύος ιδρώτας;

Μην ανησυχείς, θα μας προστατεύσει η ΕΛ.ΑΣ.!

Αν υποθέσουμε ότι έχουμε κάποιο “επεισόδιο” με την Τουρκία: Ο ελάχιστος Ελληνικός στρατός φυσικά θα βρίσκεται στα σύνορα.
Ποιος αστυνομικός (δημόσιος υπάλληλος) νομίζεις θα επέμβει για να σταματήσει ένα τέτοιο πλήθος (που θα είναι νηστικό επειδή έκλεισαν οι τράπεζες ή σταμάτησαν να τους χορηγούν επιδόματα);
Υπάρχει πιθανότητα να λάβει τέτοιες εντολές αστυνομικός από τους σημερινούς προϊσταμένους του (black χιούμορ έτσι;!). Στην απίθανη περίπτωση που θα τολμήσει να επέμβει για να σε προστατεύσει και να σταματήσει το “πλιάτσικο”, πόσες σφαίρες νομίζεις έχει ένας αστυνομικός πάνω του; Πόσο θα αντέξει πριν αποχωρήσει για να προστατεύσει τη ζωή του;

Άξιος απόγονος των ηρώων προγόνων σου ΔΕΝ είσαι.

Μεγάλωσες ως ένας “καθωσπρέπει” βολεμένος καλοπερασάκιας αστός. Τελευταία ασχολείσαι και με “συνταγές μαγειρικής” (τυχαίο που καλλιεργούν σε άντρες ασχολίες για τις οποίες ενδιαφερόταν μόνον οι γυναίκες;)
Αδιαφορούσες κατ΄ουσίαν για όσα συνέβαιναν γύρω σου. Πίστευες -ίσως ακόμη ελπίζεις- ότι τίποτε δεν θα ανατρέψει την καθημερινότητα σου.

 

Όταν θα εισβάλουν στην “θερμοκοιτίδα” σου, έχεις δύο επιλογές:να σκύψεις ντροπιαστικά το κεφάλι μπροστά στα παιδιά σου
ή να πολεμήσεις, για την σύζυγο, για τα παιδιά σου, για την εστία σου, για την πατρίδα, για τα “όσια και τα ιερά σου”: “Υπέρ βωμών και εστιών” όπως χιλιάδες χρόνια τώρα.

Η επιλογή είναι ΔΙΚΗ ΣΟΥ.

 

 

Αγορά κυνηγετικού όπλου (καλύτερα καραμπίνας)

Προλαβαίνεις ακόμη να βγάλεις μια -απολύτως νόμιμη- άδεια αγοράς κυνηγετικού όπλου, να αγοράσεις ένα και να συντονιστείς με έμπιστους φίλους ή γείτονες σου πως θα αντιδράσετε σε κάθε ακραία περίπτωση ανάγκης. Η πιο φθηνή λύση είναι η επαναληπτική -κοντόκαννη- καραμπίνα (γνωστή ως χράπα-χρούπα), με κόστος γύρω στα 350 ε. Δέχεται μέχρι 7-8 φυσίγγια συνήθως αλλά στην Ελλάδα η νομοθεσία επιβάλλει να υπάρχει μειωτήρας -ένα μικρό πλαστικό ή ξύλο που μπορεί να αφαιρεθεί- που περιορίζει στα 3 φυσίγγια την μέγιστη χωρητικότητα.

Αντίστοιχες αυτόματες καραμπίνες (δεν χρειάζεται να οπλίζεις κάθε φορά πριν πυροβολήσεις) ξεκινούν από 700 ευρώ.

Ακόμη και ένα απλό παλιό τουφέκι, ή δίκαννο, μπορεί να σώσει τη ζωή σου και των συγγενών σου.

Αν ακούσουν έναν – δύο πυροβολισμούς στον αέρα από το σπίτι σου, ελάχιστοι κακοποιοί θα συνεχίσουν την εισβολή. Δεν έχουν κανένα λόγο να ρισκάρουν με κίνδυνο να τραυματιστούν ή να σκοτωθούν. Οι περισσότεροι θα αποχωρίσουν. Αυτός είναι ο στόχος σου, να τους αποτρέψεις. Αν υπάρχουν και άλλες καραμπίνες στη γειτονιά, μπορείτε να δράσετε οργανωμένα σε κάποια ευρύτερη “εξέγερση”, για να τους αποτρέψετε να πλησιάσουν.

Μην χάνεις άδικα τον χρόνο σου προσπαθώντας να πείσεις ανθρώπους επιπόλαιους, ή  με “αριστερές” κομματικές παρωπίδες. Αυτοί λόγω ιδεολογίας ΔΕΝ πιστεύουν σε πατρίδα. Δεν έχουν κανένα λόγο να αντισταθούν.

“Ἕνα ντουφέκι 100 ψυχὲς θὰ γλυτώση”

«Θὰ σᾶς ζητήσουν τὰ ντουφέκια· νὰ ἔχετε διπλά· νὰ δώκετε τὸ ἕνα καὶ νὰ κρατήσετε τὸ ἄλλο. Ἕνα ντουφέκι 100 ψυχὲς θὰ γλυτώση», είχε πει ο Άγιος Κοσμάς.

Για πότε λες να το έλεγε ο Άγιος Κοσμάς;

Για τότε που είχαν όλοι όπλα και ήξεραν να πολεμούν και ήταν αποφασισμένοι να πολεμήσουν;

ή για σήμερα που με εξαίρεση κάποιους ελάχιστους ηλικιωμένους που ζούνε σε μονοκατοικίες δεν βρίσκεις πουθενά όπλο;
Μήπως ο Άγιος ΕΜΑΣ προτρέπει να σώσουμε τους υπόλοιπους έχοντας 2 όπλα ο καθένας μας; (δεν αποκλείεται να αναφέρεται και σε κάποιο μελλοντικό “αφοπλισμό” όσων κατέχουν όπλα, αλά και πάλι τονίζει την σημασία να υπάρχει οπωσδήποτε ντουφέκι).

Ένταξη στην Εθνοφυλακή

Αν ζεις σε παραμεθόρια περιοχή, ζήτησε άμεσα να ενταχθείς στην Εθνοφυλακή και να αποκτήσεις νόμιμα πολεμικό όπλο για να υπερασπιστείς την πατρίδα, το σπίτι, την εκκλησία,το κοιμητήριο, το ηρώο σου.

Αν ΔΕΝ σου δώσουν όπλο (όπως έγινε και με 15 νέους από τους Φούρνους Ικαρίας που πρόσφατα απολύθηκαν από το στρατό, δείτε εδώ),

αναγκαστικά η μόνη επιλογή σου είναι η πρώτη.
“Μην τρομοκρατείτε τον κόσμο. Έχουμε εμπιστοσύνη στον Θεό”.

Είναι καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος και να ΜΗΝ συμβεί κάτι, παρά να αιφνιδιαστείς. Τότε θα είναι ήδη αργά.
Τα τρόφιμα και τα καύσιμα θα έχουν εξαφανιστεί σε λίγες ώρες (όπως έγινε με τα capital control, μήπως ήταν κι αυτό ένα μικρό χαστούκι από το Θεό για να μετανοήσουμε;). “Χρήματα” τότε, θα είναι ότι έχεις στα ντουλάπια του σπιτιού σου.

Ο Θεός, μας προστατεύει με την Πρόνοια Του όταν συμβαίνει κάτι έκτακτο. Όταν μας δίνει μηνύματα, έχουμε χρέος να προετοιμαστούμε.

Άλλες προετοιμασίες:

Αντίστοιχες προετοιμασίες πρέπει να κάνεις γιατρόφιμα (αλάτι, ζάχαρη, καφέ, μέλι, βρώμη (δημητριακά), ζυμαρικά, όσπρια, κονσέρβες με κρέας ή ψάρι, ελαιόλαδο, τα οποία μπορείς να αγοράζεις όταν έχουν εκπτώσεις προσέχοντας να μην λήγουν σύντομα),σπόρους λαχανικών (γνήσιους σπόρους καλύτερα και όχι υβρίδια, για να μπορείς να τα ξαναφυτέψεις την επόμενη χρονιά. Φυτεύοντας κήπο τη μία χρονιά δημιουργείς τους δικούς σου σπόρους για τις επόμενες). Εντόπισε κάποιο κήπο ή χωράφι που θα μπορέσετε να καλλιεργήσετε (αλλά και να προστατεύσετε όσο είναι εφικτό από επιδρομές). Η επιστροφή στο χωριό -σε περίοδο κρίσης- είναι μονόδρομος. Πολύ χρήσιμες συμβουλές πως θα καλλιεργήσετε, πως θα συντηρήσετε τα τρόφιμα δικής σας παραγωγής και πως θα εκθρέψετε σωστά ζώα (κότες, κουνέλια κλπ), θα βρείτε σε ένα ιστολόγιο που ασχολείται με τέτοια θέματα, εδώ.

φάρμακα (ειδικά όταν είναι απολύτως απαραίτητα για κάποιο μέλος της οικογένεια σου),
νερό (θυμηθείτε το πέρασαν πρόσφατα οι Θεσσαλονικείς όταν με μια απλή βλάβη ήταν 5 μέρες χωρίς νερό, μήπως ήταν κι αυτό ένα “τεστ” από το Θεό για να μας προετοιμάσει;). Ένας από τους πρώτους στόχους δολιοφθορών είναι τα δίκτυα ύδρευσης. Προσπάθησε να ζήσεις 24 ώρες χωρίς ρεύμα και τρεχούμενο νερό μέσα στο σπίτι σου για να πάρεις μια γεύση πόσο ευάλωτοι είμαστε

καύσιμα (έχε πάντα το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σου γεμάτο) και πετρέλαιο ή ξύλα για θέρμανση ή για ξυλόσομπα, και 1-2 φιάλες πετρογκάζ για γρήγορο μαγείρεμα όταν δεν θα έχει ρεύμα.

ετοιμάστε ένα σακίδιο (πλάτης) με τα απαραίτητα, αν χρειαστεί να φύγετε αμέσως από το σπίτι σας (νερό και τροφή για 2 μέρες, ραδιόφωνο, αναπτήρες, σουγιάς, σκηνή, sleeping bag, μουσαμά/αδιάβροχο, σκοινί απλώματος ρούχων, ζεστά ρούχα)
περίφραξη σπιτιού (κάγκελα στις πόρτες και τα παράθυρα, σιδεριές στις πόρτες (από μέσα, όπως είχαν τα παλιά σπίτια), αγκαθωτό σιρματόπλεγμα σε επίμαχα σημεία, σκύλο (άριστος φύλακας και μέσο προειδοποίησης ότι κάποιος εισβάλει) και συναγερμός οικίας με τηλεειδοποίηση (υπάρχουν πολύ φτηνές λύσεις)

Υψηλό φρόνημα.

Το πιο σημαντικό εκείνες τις ώρες θα είναι η ψυχολογία: άνθρωποι που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πιστεύουν στον Θεό, μπορούν να βοηθήσουν και τους υπόλοιπους. ΕΣΥ πρέπει να γίνεις ένας από αυτούς. Δίνουμε μερικές πρόχειρες συμβουλές (τις περισσότερες πήραμε από ομιλίες του διωκόμενου από τους οικουμενιστές π.Μωυσή εκ Πρεβέζης, δείτε γι αυτόν εδώ) : Ξεκίνα

1) να προσεύχεσαι έστω και με απλά λόγια κάθε πρωί και κάθε βράδυ,

2) να κάνεις εδαφιαίες μετάνοιες (δυστυχώς έχουν ξεχαστεί τελείως από την θεσμικά αποκαλούμενη “εκκλησία” μας, από την πολύ “οικονομία” έχουμε ξεχάσει την άσκηση, δες αν θέλεις να μάθεις πως γίνονται, μαζί και με άλλες πνευματικές συμβουλές, στο βίντεο μας εδώ),

3) προσπάθησε να νηστεύεις αλάδωτο κάθε Τετάρτη και Παρασκευή και τις σαρακοστές (κι αυτό έχει τελείως ξεχαστεί δυστυχώς) θα σε ασκήσει και θα σου δυναμώσει το φρόνημα,

4) αφιέρωνε 5 λεπτά τη μέρα διαβάζοντας ένα κεφάλαιο από την Καινή Διαθήκη (από τα 4 ευαγγέλια που είναι στην αρχή). Πρέπει να γνωρίσεις τον Θεό μας, αυτόν που σου δίνει κάθε μέρα την ζωή, την ανατολή του ήλιου και το ηλιοβασίλεμα. Σε βεβαιώνουμε, θα δεις την παρουσία Του στη ζωή σου. Εναλλακτικά 2-3 ορθόδοξα βιβλία, μπορούν επίσης να κρατήσουν το φρόνημα υψηλό

5) Μετανόησε για τα σφάλματα και τα πάθη σου και βρες έναν αυστηρό πνευματικό για να τα εξομολογηθείς, καλύτερα κάποιον από τους ελάχιστους που ΔΕΝ μνημονεύουν -πλέον- τον οικουμενιστή πατριάρχη Βαρθολομαίο. Ως πνευματικό καθοδηγητή μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάποιον μοναχό -και παράλληλα να εξομολογείσαι σε ιερέα μόνον τις αμαρτίες σου χωρίς να ζητάς λεπτομερή καθοδήγηση. Μην ξεχνάς: Εκκλησία ΔΕΝ είναι οι δεσποτάδες.

Αυτοί έχουν ΠΡΟΔΩΣΕΙ την ορθοδοξία. Θα τιμωρηθούν από τον Θεό για την προδοσία τους και σε αυτή τη ζωή, και στην άλλη. Πιστεύουμε ότι θα έρθουν έτσι οι καταστάσεις ώστε μαζί με την πολιτική, να “καθαρίσει” και η εκκλησία μας από τους λύκους με την προβιά προβάτου.

Τι λένε οι “προφητείες“; Τι έρχεται;

Σε όσους θα ενδιέφερε, προτείνουμε να επισκεφθείτε την ετικέτα του ιστολογίου μας “Προφητείες” (εδώ). Θα ανανεωθεί σε λίγες ημέρες και με ένα-δύο ακόμη πολύ σημαντικά βίντεο-εισηγήσεις: Τι έχουν προφητεύσει ένα σωρό Άγιοι για ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι υπόλοιποι συνεχίστε να ζείτε την “μακαριότητα” σας. Δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ λόγο να προσπαθούμε να σας πείσουμε.
Δεν υπάρχουν διαφημίσεις, δεν βγάζουμε απολύτως κανένα κέρδος από αυτό το ιστολόγιο. Αναλογιζόμενοι το χρέος μας ως εκπαιδευτικοί: να κρατήσουμε την πατρίδα μία ακόμη φορά όρθια και να μην βιώσουμε ξανά παιδομαζώματα και μετατροπή των εκκλησιών μας σε τζαμιά (θυμίζουμε ότι όταν απελευθερώθηκε η Θεσσαλονίκη το 1912, σχεδόν ΟΛΕΣ οι εκκλησίες ήταν τζαμιά), αφιερώσαμε ατελείωτες ώρες και αποφασίσαμε πλέον ξεκάθαρα να σας προειδοποιήσουμε. Δεν διεκδικούμε το αλάθητο. Εκφράζουμε την εύλογη -νομίζουμε- ανησυχία μας και προτείνουμε πρακτικές λύσεις.

Όλα όσα διαβάσατε γράφτηκαν με πίστη στην προφητεία του Αγίου Κοσμά: “ένα ντουφέκι 100 ψυχές θα γλυτώσει”. Πως γίνεται ένας τόσο μεγάλος άγιος και ασκητής, να μας καλεί να έχουμε διπλά ντουφέκια (ας το προσέξουν αυτό όσοι χριστιανοί αποποιούνται κάθε σχέση με όπλα -λες και είναι Γιαχωβάδες); Τέλος, οι προφητείες δεν λέγονται για να μας κοιμίσουν (“θα πάρουμε την Πόλη”), αλλά για να μας κάνουν να μετανοήσουμε και να μην αποκάμουμε τις δύσκολες ώρες. Μην ξεχνάμε ακόμη ότι τα σχέδια του Θεού αλλάζουν, ανάλογα με την στάση μας θυμηθείτε πχ την Νινευή, μια πόλη σώθηκε την τελευταία στιγμή επειδή μετανόησε.

Γι αυτό επιβάλλεται άμεσα να μετανοήσουμε κι εμείς ως έθνος (εκτρώσεις, βλασφημία, παρελάσεις ομοφιλοφίλων στους δρόμους, ανηθικότητα, προγαμιαίες σχέσεις, διαζύγια κλπ).

Φοβόμαστε ότι για εκεί πάμε. Μπορεί να συμβεί σε έναν μήνα, μπορεί σε έξι, μπορεί σε ένα χρόνο. ΜΑΚΑΡΙ, αλλά δεν νομίζουμε ότι θα τη “γλιτώσουμε”. Δεν νομίζουμε ότι οι ισλαμιστές που αποκεφάλιζαν χριστιανούς στη Συρία, μετάνιωσαν και αποφάσισαν να γίνουν “προβατάκια”. Δεν νομίζουμε ότι οι Αλβανοί Τσάμηδες που εκδίδουν επεκτατικούς χάρτες με την Πρέβεζα και την Κέρκυρα να ανήκει στην Αλβανία, με τα χιλιάδες κρυμμένα καλάσνικοφ, θα γίνουν “λευκά περιστέρια”. Δεν νομίζουμε ότι οι γείτονες μας οι Τούρκοι, άλλαξαν. Η προκλητικότητα τους είναι διάχυτη. Κάποιο θερμό επεισόδιο σίγουρα θα υπάρξει, όταν αποφασίσουν οι ίδιοι (ήδη μετράμε έναν νεκρό πιλότο και 2 στρατιωτικούς φυλακισμένους).

Η επιλογή είναι ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

Κλείνουμε με δύο μουσικά κομμάτια :

Ελληνορθόδοξη Ομάδα Εκπαιδευτικών “Ο Παιδαγωγός

ΥΓ.
Τα όπλα σκοτώνουν.

Απαιτούν υπευθυνότητα και άψογη τήρηση των κανόνων ασφαλείας, ενδεικτικά :

αποθήκευση των πυρομαχικών σε άλλο μέρος από το όπλο (πχ σε άλλο ντουλάπι το όπλο, σε άλλο τα φυσίγγια). Ξεχασμένα όπλα, γεμάτα, μπορούν στο μέλλον να γίνουν αιτία θανάτου.

μόνιμο λουκέτο στο όπλο -ειδικά αν υπάρχουν στο σπίτι μικρά παιδιά,
για να εκπαιδευτούμε στο πως “γεμίζουμε” ένα όπλο, χρησιμοποιούμε ειδικά πλαστικά διαφανή φυσίγγια (έχουν μέσα μόνον ένα εμφανές ελατήριο αντί για σκάγια)

δεν σημαδεύουμε ΠΟΤΕ άλλον, ούτε για αστείο, η κάννη σημαδεύει πάντα προς τα επάνω ή προς τα κάτω,
συμπεριφερόμαστε σε κάθε όπλο σαν να είναι γεμάτο- ακόμη κι αν ξέρουμε ότι είναι άδειο
πάντα σημαδεύουμε πριν πυροβολήσουμε. Προσέχουμε αν δίπλα ή πίσω από το στόχο υπάρχουν άμαχοι γιατί τα σκάγια διαχέονται
εγγραφείτε σε κάποιο σκοπευτικό σύλλογο για να ασκηθείτε σε κάποιο σκοπευτήριο και να αποκτήσετε στοιχειώδη εμπειρία.

Είναι πιο ασφαλές να μάθετε εκεί, ειδικά αν δεν έχετε κάποιον να σας καθοδηγήσει. Μην πειραματίζεστε μόνοι σας αν δεν γνωρίζετε, ειδικά αν υπάρχει εμπλοκή (φυσιγγίου). Ενημερωθείτε με προσοχή για την σχετική νομοθεσία.

Η παρούσα ανάρτηση θα ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ (ευπρόσδεκτες συμβουλές)

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

 1. ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΜΑΛΘΑΚΟ
  ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ
  ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ
  ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ
  ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ///
  Η ΕΛΛΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ

 2. Συμφωνώ με τον αρθρογράφο. Η μετάνοια είναι τι μεγαλύτερο όπλο, αλλά ο Ορθόδοξος πάντα πρέπει να είναι έτοιμος. Το παράδειγμα με την Νινευη χαρακτηριστικό.
  Στον στρατό ΓΙΑΥΤΟ κρατάμε όπλο. ΓΙΑΥΤΟ εκπαιδευόμαστε.
  Εγώ έχω νόμιμο και άδεια. Φυσικά να μην χρειαστεί ποτέ, ευχόμενο από ψυχής.
  Αλλά δεν θα αφήσω κανένα Ισλαμο Ορκ να πειράξει τους γίνεις μου και την οικογένεια μου! Ο Γνήσιος Έλληνας έχει Πίστη στον ΧΡΙΣΤΟ που πάντα μας προειδοποιεί και μας ακούει με μετανοια, αλλά και την μάχη την έχει μέσα στο DNA του. [εξαιρουνται τα μασονοπρακτορακια του κερατά.]
  Οποίος πολεμάει την Ορθοδοξια είναι κάτι χειρότερο από τα Ισλαμο Ορκ…

 3. Όπως έχω σχολιάσει ξανά την ημέρα που έγινε. 1η Μαρτίου δοκίμασα να ρωτήσω το φύλακα άγγελό μου, πρώτη φορά κάτι*. Τον επικαλέστηκα ως φως.. ως ενέργεια που με καθοδηγεί… ως φύλακα άγγελο.. αν υπάρχει (είμαι που και που σκεπτικιστής αν και έχω βιώσει πράγματα). Το λοιπόν βλέπω ένα κοστουμαρισμένο ωραία ντυμένο να κάθεται στη καρέκλα του δωματίου μου. Άπλετο λευκό φως στο δωμάτιο. Εγώ να κάθομαι στο κρεβάτι. Μου λέει αυτό που μου ρώτησες θα συμβεί σε 8 μήνες από τώρα. Εννοείται ότι ξύπνησα απ ευθείας. Αλλά ήξερα..

  *Η ερώτηση ήταν η εξής. Αν θα γίνει κάτι με τους.. απέναντι έτσι ώστε να μπορώ να προστατέψω τους δικούς μου.

  Υ.Γ: Δοκίμασα να ρωτησω εξ αρχης γτ κάπου έπεσε το μάτι μου ότι μπορείς να ζητήσεις καθοδήγηση από ψηλότερες … θετικές ενέργειες!

  Έχω καθήκον να το πω. Και πάλι ελπίζω να μη συμβεί κάτι που θα κοστίσει και σε ζωές

  • δηλαδη μεινανε 6 μιση μηνες? ευχομαι να κανεις λαθος ..

  • εγω, δεν νομιζω οτι ητανε εκ θεου, μαλλον κατι αλλο ητανε, που ηξερε τι θαγινει διοτι το βλεπει τι κανουνε οι φονιαδες ….. μολαταυτα, φαινεται οτι πραγματι τα εχουνε σχεδιασει οι κεραταδες, για το Φθινοπωρο 2018…

   παγκοσμια οικονομικη καταστροφη, δες το εξωφυλλο Εκονομιστ πριν 30 χρονια, με το 2018 στο χρυσο νομισμα….
   κραυγη πολεμου ερχεται απο Βουλγαρια…..
   Επιθεση νατοικων στη Περσια / Ιραν δηλαδη…..
   Δολοφονια Ερτογαν απο κεμαλικους….. και χουντα στη τουρκια
   εμεις ανεβαζουμε τα μιλια απο 6 σε 12…..
   και τοτε : ξυπναμε με τα ρολλα κατεβασμενα, ΔΙΟΤΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΟΛΑ, μενει να παιχτει το τελευταιο μερος του σχεδιου :
   να μηδενισουνε τις καταθεσεις μας,
   ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝΕ ΚΕΦΑΛΙΑ…..
   ιδου, ο τελειος αντιπερισπασμος, για επιθεση απο τουρκικο ναυτικο !!!!

   την εποχη που θα γινουν αυτα, την ξερουμε ηδη : καποιο φθινοπωρο με :
   1. καιρο για σπανακια……
   2. το βοδι στο χωραφι…..

 4. Κύριε των Δυνάμεων!!!
  Συγχώρησον και φύλαξον τους Έλληνες. Σκέπασον τους δούλους σου υπό της Σκέπης σου και φύλαξον αυτούς από παν δαιμόνιον και πονηρόν. Αμαρτήσαμε Κύριε όλοι μας, τώρα όμως τούτη την ύστατη ώρα, βροντοφωνάζουμε και σε παρακαλούμε: Ήμαρτον Κύριε ήμαρτον! σου κατεθέτουμε ό,τι έχει απομείνει από τη βρωμερή καρδιά μας και κλύνουμε γόνυ καρδίας. Συγχώρεσέ μας και λύτρωσε μας από κάθε κακό. Θεράπευσον τους ασθενούντας, φύλαξον όλα τα Ελληνόπουλα και φώτισε όλους μας με το Φως του Προσώπου σου.υνούμε Δίδαξε μας πως να προσκυνούμε και να σε δοξάζουμε μέχρι το τέλος της ζωής μας. Κι όταν έρθει η ώρα του θανάτου ας επιτρέψεις Εσύ και η Αγάπη σου να είμαστε σε στιγμή μετάνοιας και δακρύων παρακλητικών. Αμήν.

 5. ;Ένα σενάριο ακόμη έχει να κάνει με τις πολυκατοικίες.
  Αν κάποιοι πεινασμένοι καταλάβουν μία πολυκατοικία με 16- 20 διαμερίσματα ας πούμε, θα λύσουν το πρόβλημα σίτισης για αρκετές μέρες.
  Βασικό είναι να καταλάβουμε οτι στα ισόγεια και στα υπόγεια μένουν ήδη μετανάστες.
  Εδώ μπορεί να ταιριάζει και το “ένα τουφέκι θα σώζει 100 ψυχές ”
  Καλή δύναμη

  • ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 04/23/2018 @ Απρίλιος 23, 2018 7:21 μμ

   Σε αυτην την περιπτωση φιλε μου χτυπας πρωτος. οι ελληνες ενοικοι με το πρωτο μπαμ παιρνουν τις καραμπινες και ξεπαστρευουν ολα τα αντιδραστικα λαθρομεταναστακια τα υπολοιπα που ειναι ησυχα τα διωχνεις απο την πολυκατοικια

 6. ορθοδοξος ελληνας 04/23/2018 @ Απρίλιος 23, 2018 7:03 μμ

  Να συμπληρωσω,πως για οσους δεν καταφερουν να εχουν οπλο κοινο,ας φροντισουν να εχουν ενα ανωτερο οπλο.ενα πνευματικο οπλο.ενα κομποσχοινι,το οποιο σε συνδυασμο με μετανοιες οπως αναφερει και το αρθρο εχει τρομακτικα αποτελεσματα εναντιον παντος εχθρου,ορατου και αορατου.η πιστη και η αφοσιωση στον Θεο ΣΩΖΕΙ!!!!!!

 7. Τα τρόφιμα και τα καύσιμα θα έχουν εξαφανιστεί σε λίγες ώρες
  (όπως έγινε με τα capital control, μήπως ήταν κι αυτό ένα μικρό χαστούκι από το Θεό για να μετανοήσουμε;).

  “Χρήματα” τότε, θα είναι ότι έχεις στα ντουλάπια του σπιτιού σου…..

  τα συνορα κλειστα, αρα…. αντιο καφες….
  αντιο χαρτι και κωλοχαρτο….
  αντιο ενα σωρο βασικα πραγματα…. που σημερα τα εχουμε δεδομενα…..

 8. θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η διαδικασια για αγορα κυνηγετικου οπλου.Το κομποσχοινι το εχουμε αλλα ειμαι και εγω της γνωμης οτι ενα οπλο θα χρειαστει.Μακαρι να μας προφυλαξει η ΥΠΕΡΜΑΧΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εκεινη την δυσκολη ωρα.Το σιγουρο παντως ειναι οτι ο ΚΥΡΙΟΣ μας εχει προετοιμασει με τα λογια ΤΟΥ για εκεινη την δυσκολη ωρα.ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ κεφ.24

 9. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*