in

7 Τεχνικές αυτοάμυνας που πρέπει να ξέρετε..

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ψάχνετε για τεχνικές αυτοάμυνας; Δειτε αυτά τα βίντεο και μάθετε πώς να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας όταν η κατάσταση το απαιτεί!

Μάθετε πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας

Η προσωπική ασφάλεια είναι μια ανησυχία για ολους και στο τέλος της ημέρας, ανεξάρτητα από το ποιος είσαι, όλοι θέλουν να είναι ασφαλείς. Ένας τρόπος για να εξασφαλίσετε την ασφάλειά σας, ανεξάρτητα από το πού πηγαίνετε, είναι να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας σε τεχνικές αυτοάμυνας ή πολεμικές τέχνες.

Παρακολουθήστε αυτά τα βίντεο αυτοάμυνας και ειστε ασφαλής!

1) Απλές τεχνικές αυτοάμυνας

A.R.C.S. ή το σύστημα αυτόματου αναπροσανατολισμού είναι μια ιδανική τεχνική για την αυτοάμυνα των πολιτών, την κοντινή μάχη με τα χέρια και την τακτική αμυντική εκπαίδευση . Αυτό που είναι συναρπαστικό σε ‘αυτή την τεχνική είναι ότι βασίζεται στα ανθρώπινα αντανακλαστικά.

Αυτές οι ακούσιες ή αυτόματες αντανακλαστικές αποκρίσεις, γνωστές ως απόκριση ξαφνιασμού, είναι έμφυτες, γι ‘αυτό το χρησιμοποιούμε προς όφελός μας όταν η κατάσταση το απαιτεί. Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο από το ARCSSelfDefense και μάθετε αυτή την απλή αλλά αποτελεσματική τεχνική αυτοάμυνας.

2. Πώς να ξεφυγετε από ένα κεφαλοκλειδωμα..

Μία από τις ισχυρότερες λαβες είναι το hκεφαλοκλειδωμα. Πρέπει να ασκήθει μέγιστη δύναμη για να βγεί κανεις απο αυτη την κατασταση. Όμως, το πρόσωπο που είναι κλειδωμένο έχει στην πραγματικότητα καλύτερη θέση-πλεονεκτημα από τον επιτιθέμενο.

Η γνώση μερικών αποτελεσματικών τακτικών μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από ένα κεφαλοκλειδωμα και να κερδίσετε τον αγώνα, ακόμα και αν ο επιτιθέμενος είναι μεγαλύτερος σε ογκο από εσάς. Σε περίπτωση που βρεθειτε σε ένα κεφαλοκλειδωμα μάθετε αυτή την τεχνική αυτοάμυνας από το fightTIPS για να ξεφύγετε με ασφάλεια.

3. Πώς να καταπολεμήσετε πολλούς επιτιθέμενους

Ένα από τα χειρότερα σενάρια που μπορεί να αντιμετωπίσετε ενδεχομένως ειναι η επιθεη απο πολλούς εισβολείς . Όταν η πλάτη σας είναι ενάντια στον τοίχο με πολλούς επιτιθέμενους που σας χτυπούν, η διαφυγή μπορεί να φαίνεται μάταιη.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα καλύφθουν απλά και θα ευχηθουν να μην ξυλοκοποπηθουν μέχρι θανάτου. Λίγοι ξέρουν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή την κατάσταση προς όφελός τους.

Η δύναμη των τεχνικων της μάχηςτου δρομου μπορεί να σας σώσει . Σε αυτό το βίντεο από το Modern Combat and Survival, θα μάθετε μία από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές αυτοάμυνας κατά της πολλαπλής επίθεσης.

4. Πως να ξεφυγεις απο το “αγκαλιασμα της Αρκουδας”

Αν κάποιος σας αρπαξει από πίσω, μπορεί να είναι πολυ δύσκολο να ξεφυγετε. Μια “αγκαλιά αρκούδας” είναι ένα από τα απλούστερα στυλ εγκλωβισμου για κρατουμένους και είναι εξαιρετικά απογοητευτικη θεση να βρεθειτε.

Αυτό το βίντεο από την WeAreGoodCompany δίνει μερικές μεθόδους για να ξεφύγετε από μια “αγκαλιά αρκούδας” και να αυξήσετε τις πιθανότητες επιβίωσης σας.

5. 3 Αποδράσεις Πνιγμού

Ο πνιγμος, ειδικά ο πίσω πνιγμός, είναι μια απολυτα ισχυρη και εξαιρετικά δύσκολη λαβη για να διαφυγεις . Δεν είναι περίεργο ότι αυτή η τεχνική έληξε τόσους αγώνες στο MMA.

Ακόμη και όταν ο επιτιθέμενος σας πλησιάζει στην ολοκλήρωση αυτής της λαβης, μην εγκαταλείπετε. Υπάρχει ακόμη μεγάλη πιθανότητα να ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση.

Μπορείτε να δοκιμάσετε χτυπημα στα ματια, ή να δαγκώσετε τον επιτιθέμενο. Αυτές οι μέθοδοι είναι παράνομες σε MMA, αλλά μπορεί να είναι σωτηριες σε μια πραγματική μαχη ζωής. Χρησιμοποιήστε αυτές τις τεχνικές από το fightTIPS για να σπάσετε γρήγορα τον πνιγμο.

Τι είναι ένα οπίσθιος πνιγμος; Πρόκειται για μια επικίνδυνη επίθεση πνιγμού από πίσω που εμποδίζει τη ροή αίματος από την καρδιά στον εγκέφαλο.

6. Πνιγμος μπροστα σε άμυνα τοίχου

Αυτή η αποτελεσματική τεχνική θα σας βοηθήσει να ξεφυγετε όταν κάποιος σας έσπρωξε στον τοίχο και προσπαθεί να σας πνίξει. Μπορεί να είναι μια πολύ επικίνδυνη επίθεση, καθώς ο τοίχος σας εμποδίζει να ξεφύγετε.

Πρέπει να αντιδράσετε γρήγορα πριν χάσετε τη συνείδηση σας λόγω του πνιγμού. Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο από το KMWKravMaga και ανακαλύψτε την καλύτερη τεχνική για να βγείτε από αυτή την απειλητική κατάσταση.

7. Σημεία πίεσης αυτοάμυνας

Μια σκόπιμη και ισχυρή πιεση στα σημεία πίεσης του επιτιθέμενου μπορεί να προκαλέσει ακραίο πόνο, αίσθηση εκπληξης και διακοπή ισορροπίας. Μπορείτε εύκολα να τα χτυπήσετε και να βγείτε από την επικίνδυνη κατάσταση άθικτοι.

Αυτό το βίντεο από το MEMESelfDefence θα σας δείξει ότι το χτύπημα αυτών των σημείων πίεσης ακόμα και με ελάχιστη δύναμη μπορεί να εξουδετερώσει τον εισβολέα σας.

Εχετε ορεξη για περισσότερες τεχνικές αυτοάμυνας; Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο από τον Master Wong και μάθετε μερικές Wing Chun πολεμικες κινησεις:

Αν θελεις πραγματικα να γινεις ενας ανθρωπος που θα νοιωθει ασφαλεια οταν βρισκετε σε κατασταση επιθεσης μπορεις να δεις την ολοκληρωμενη μεθοδο του Combat Fight πατωντας πανω στο λινκ .. Τεχνικες αυτοαμυνας σε επιθεση στον δρομο

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Αντε παλι τα ιδιαααα…..

Σεξ παντού, έρωτας πουθενά, χρήμα παντού, όνειρα νεκρά.