21:50 - 03/08/2019

Τουρκικό show α λα Hollywood στην κυπριακή ΑΟΖ: Κομάντο και πολεμικά πλοία στον “Πορθητή”

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Επικοινωνιακό show με κομάντο και πολεμικά πλοία έστησε η Άγκυρα με επίκεντρο το γεωτρύπανο Πορθητής στην κυπριακή ΑΟΖ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η άσκηση έχει και τηλεοπτική κάλυψη- υπερπαραγωγή και τη συμμετοχή της “αφρόκρεμας” των τουρκικών ειδικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης, κομάντο της επίλεκτης ομάδας “SAT” και πολεμικά πλοία προστατεύουν το γεωτρύπανό τους και ταυτόχρονα εμποδίζουν ξένα πλοία να πλησιάσουν. Στο πλαίσιο της άσκησης- show, κομάντο σε ρόλο “κομπάρσου” εμφανίζονται με το δάχτυλο στη σκανδάλη, τα πρόσωπα είναι καλυμμένα, ενώ λήψεις γίνονται από θάλασσα και αέρα με φόντο το γεωτρύπανο “Πορθητής”.

Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

enikos.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*