21:45 - 03/08/2019

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προειδοποιεί: Προσοχή νέα απάτη στο διαδίκτυο μέσω τηλεφωνικών κλήσεων

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες – χρήστες του διαδικτύου σχετικά με προσπάθεια εξαπάτησής τους, μέσω απατηλών τηλεφωνικών κλήσεων.

Στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καταγγέλλονται, το τελευταίο χρονικό διάστημα, πολλά κρούσματα απατηλών τηλεφωνικών κλήσεων σε πολίτες, με σκοπό την εξαπάτησή τους.

Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες προσποιούμενοι τεχνικούς σε κέντρα υποστήριξης μεγάλων εταιρειών λογισμικού, «προθυμοποιούνται» να βοηθήσουν τους πολίτες στην επίλυση τεχνικών προβλημάτων στους υπολογιστές τους ή να πραγματοποιήσουν έλεγχο γνησιότητας των εγκαταστημένων προγραμμάτων στους υπολογιστές τους, ώστε να συνεχίσουν να τα χρησιμοποιούν.

Στο πλαίσιο αυτό ζητούν από τους ανυποψίαστους πολίτες να εγκαταστήσουν στον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή λογισμικό απομακρυσμένης πρόσβασης, αποκτώντας έτσι έλεγχο στον υπολογιστή τους και στο σύνολο των δεδομένων που είναι αποθηκευμένα σε αυτόν, όπως:

· λογαριασμούς e-banking,

· λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης,

· φωτογραφίες και βίντεο,

· ιστορικό περιήγησης,

· κωδικούς πρόσβασης σε εφαρμογές και ιστοτόπους κ.α.,

Τα δεδομένα αυτά στη συνέχεια τα χρησιμοποιούν σε διάφορες έκνομες δραστηριότητες.

Συστήνεται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην ανταποκρίνονται στις κλήσεις αυτές και να μην αποκαλύπτουν προσωπικά δεδομένα και στοιχεία σε διάφορους επιτήδειους.

Σε περίπτωση που έχουν αποκαλύψει προσωπικά δεδομένα προτείνεται:

· άμεση κατάργηση των εφαρμογών, που οι κυβερνοεγκληματίες ζήτησαν να εγκαταστήσετε,

· επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, στις συσκευές που τυχόν απέκτησαν πρόσβαση (κατόπιν λήψης αντιγράφων ασφαλείας – backup),

· εκτέλεση πλήρους σάρωσης ασφαλείας για τον εντοπισμό μολυσμένων ή επικίνδυνων προγραμμάτων, με τη βοήθεια ενημερωμένου λογισμικού ασφαλείας,

· αλλαγή κωδικών πρόσβασης και χρήση ισχυρών κωδικών, συνδυαζόμενων χαρακτήρων και πολυπλοκότητας (Κεφαλαία – μικρά – σύμβολα – αριθμούς) και

· άμεση επικοινωνία με το αρμόδιο -κατά περίπτωση- τραπεζικό ίδρυμα σε περίπτωση πραγματοποίησης συναλλαγών – μεταφορών χρηματικών ποσών που δεν αναγνωρίζετε.

Επιπλέον, σε κάθε περίπτωση αναφέρετε το περιστατικό απάτης τεχνικής υποστήριξης στην εταιρεία, της οποίας τεχνικούς υποδύθηκαν οι επιτήδειοι και καταγγείλτε το γεγονός στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος:

· Τηλεφωνικά στον αριθμό 111 88

· Στέλνοντας e-mail: ccu@cybercrimeunit.gov.gr

· Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smart phones), με λειτουργικό σύστημα iOS – Αndroid: FEELSAFE E-COMMERCE

· Μέσω Twitter «Γραμμή SOS Cyber Alert»: https://twitter.com/CyberAlertGR

enikos.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. Παλιό κόλπο,ειναι γεμάτο το Youtube ,με αλλους που κοροιδέυουν αυτούς που προσπαθόυν να τους κλέψουν τα στοιχεία τους.Συνηθως απο Ινδία,Πακιστάν,εχουν ολοκληρα τηλεφωνικα κέντρα με πολλους υπαλλήλους που προσπαθουν να βρουν άσχετους-ηλικιωμενους, να τους δωσουν προσβαση στους Η/υ τους

 2. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ 08/04/2019 @ Αύγουστος 4, 2019 12:22 πμ

  ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ.
  Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες προσποιούμενοι τεχνικούς σε κέντρα υποστήριξης μεγάλων εταιρειών λογισμικού, «προθυμοποιούνται» να βοηθήσουν τους πολίτες στην επίλυση τεχνικών προβλημάτων στους υπολογιστές τους ή να πραγματοποιήσουν έλεγχο γνησιότητας των εγκαταστημένων προγραμμάτων στους υπολογιστές τους, ώστε να συνεχίσουν να τα χρησιμοποιούν.
  ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ.
  ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΕΙΠΑ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΨΑΞΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ.
  Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ 211.
  ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΔΥΟ ΦΙΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ.
  ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
  ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΤΕ ΕΧΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΤΕ ΕΧΕΤΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ.
  ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ, ΑΝ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΦΟΡΤΗΓΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ.
  ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
  Ο ΑΝΥΨΟΠΙΑΣΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΣΕΙ H ΠΛΑΣΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ Η ΠΛΑΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ E-BANKING, Η ΠΛΑΣΤΗ ΕΠΙΤΑΓΗ , Η ΕΠΙΤΑΓΗ ΑΠΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΚΑΡΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΔΙΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΤΑΓΗ.
  ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ Ε- BAKING ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΛΕΣ, ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ.
  ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Η ΕΜΠΟΡΟΣ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ, ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΣΕΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.
  ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ Σ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΤΕΡΑ.
  ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟ Η ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΤΙΚΟΣ.
  ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΦΙΛΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ, ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΗ ΔΙΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΚΑΡΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ E-MAIL TOY.
  Ο ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΟΤΙ Η ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΚΑΡΝΕ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ, ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ.
  ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΖΕΣΤΑ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ.
  ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ, ΤΑ E-BANKING, ΤΑ POS , TIΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ.
  MΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΡΗΤΑ, Η ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 08/04/2019 @ Αύγουστος 4, 2019 3:51 μμ

   ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ, ΕΓΩ ΜΙΣΗΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ “e” ΟΠΩΣ BANKING, KAI OTI TO ΛΕΝΕ “SMART”. ΠΡΟΤΙΜΩ ΟΤΙ ΠΙΟ ΧΑΖΟ ΚΑΙ ΝΤΕΜΟΝΤΕ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΟΛΠΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

 3. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ 08/04/2019 @ Αύγουστος 4, 2019 9:50 μμ

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ.
  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*