15:20 - 06/08/2019

ΤΩΡΑ πρέπει να γίνει: Μας απείλησαν με πόλεμο – Δυναμική απάντηση

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Σε μια εποχή που η Άγκυρα πραγματοποιεί γεωτρήσεις εντός της κυπριακής ΑΟΖ και που κάνει σεισμικές έρευνες στο Καστελλόριζο, δεν ξέρουμε τι περιθώρια έχουν απομείνει.

Πάντως σε επίπεδο δηλώσεων, η Ελλάδα πλέον απαντάει δυναμικά. Το μήνυμα του ΥΠΕΞ μετά την υπογραφή για την δημιουργία Διεύθυνσης Αμυντικής Διπλωματίας στο Υπουργείο Εξωτερικών:

«Ήρθαμε για να υπογράψουμε με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ένα μνημόνιο στενής συνεργασίας, ώστε να μπορούμε να έχουμε απόλυτο συγχρονισμό μεταξύ των ενεργειών αλλά και των αντιλήψεων των δύο αυτών Υπουργείων. Συμβατών με το ευρύτερο δόγμα της πατρίδας μας, μίας χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που επιθυμεί να βρίσκεται πάντα στον πυρήνα της Ευρώπης, αλλά και μίας χώρας που επιθυμεί να έχει εξαιρετικές σχέσεις με όλους τους γείτονές της, να είναι ένας παράγων σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή»

«Μην ξεχνάμε όμως ότι η χώρα μας, που παραδοσιακά κρατάει κλάδο ελαίας, είναι μία χώρα η οποία διαθέτει και ξίφος»
 
«Βρισκόμαστε σήμερα λοιπόν εδώ, στην έδρα του ξίφους, για να τιμήσουμε αυτό το Υπουργείο και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα στη στενή συνεργασία μας».

Παράλληλα, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, έκανε μια παρουσίαση που μόνο πολεμική μπορεί να χαρακτηριστεί. Παρουσίασε χάρτη που δείχνει ότι η τουρκική υφαλοκρηπίδα έχει “μέσα” το Καστελλόριζο αλλά και την Κρήτη.

Αυτό σημαίνει πόλεμος και επίσημα, αλλά η Ελλάδα συνεχίζει να “παίζει στην Άμυνα”.

el.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΧΑΛΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ . ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΟΠΛΑ . ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ . . . ΣΚΑΚΙ . . . . .

  2. Αν αρχίσουμε να τους πετάμε στο κεφάλι τα παράσημα, τότε κερδίσαμε…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*