15:47 - 08/05/2018

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ & ΚΥΡΙΩΣ Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ & ΟΧΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ & ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ, ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ‘ΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΑΣΤΑΚΟΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΕΣΤΩ & ΕΝΑ ΕΥΡΩ & ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΟ!!!

Αντί αυτού, ο υπ. εθνικής άμυνας και ο πρωθυπουργός μας το παίζουν μάγκες υπερηφανευόμενοι για την ετοιμότητα μας και την αξιοσύνη μας, ακόμα και για την υπεροπλία μας σε αέρα και θάλασσα δηλώνοντας ότι είμαστε τάχα έτοιμοι να κατατροπώσουμε τον εχθρό, αυτόν που τον αφήνουμε να ανεβαίνει ανενόχλητος στα νησιά μας κατεβάζοντας τις σημαίες μας, να κάνει ασκήσεις με πραγματικά πυρά στα δικά μας νησιά και εδάφη και να γκριζάρει όλο το Αιγαίο με χίλιους δυο τρόπους καταλαμβάνοντας πλέον και το πρώτο τους νησί μας, τα Ίμια!!!

Στιγμές που μας απειλούν ευθέως με πόλεμο, που έχουν κάνει σουρωτήρι τα εναέρια και θαλάσσια σύνορα μας, κυνηγώντας και εμβολίζοντας τα πολεμικά μας πλοία ακόμα και με τα εμπορικά τους πλοιάρια διασύροντας και γελοιοποιώντας το πολεμικό μας ναυτικό και τη χώρα μας διεθνώς, εμείς οι τζάμπα μάγκες ποιούμενοι σταθερά και μονίμως τις πάπιες, τους αφήνουμε να μπαίνουν και ν’ ανοίγουν ακόμα και πολεμικές τάφρους στα εδάφη μας! Και ενώ συλλαμβάνουμε τον εισβολέα επ’ αυτοφόρω, αντί να τον πετάξουμε σε ένα μπουντρούμι και να τον ξεχάσουμε έως να μας επιστρέψουν τα δικά μας παιδιά που τα κρατούν άνευ λόγου όμηρους επι μήνες, τους τον επιστρέφουμε τρομοκρατημένοι με άμεσες και συνοπτικές διαδικασίες, αν είναι δυνατόν!!!

Φίλοι μου, αν όλα αυτά δεν αποτελούν Εθνική ντροπή καταδυκνείοντας υποτέλεια και πλήρη αδυναμία χειρισμού των Εθνικών μας θεμάτων, αν αυτοί δεν είναι χειρισμοί που μπορούν να οδηγήσουν τη χώρα σε μια νέα εθνική τραγωδία τι είναι;
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά και ευρισκόμεθα στα πρόθυρα ενός πολέμου, οι ανόητοι και γελοίοι λαϊκιστές που μας κυβερνούν, αυτοί οι μονίμως χαμένοι, κομπάζουν ότι πέτυχαν τάχα την συμφωνία του αιώνα πληρώνοντας για κάποια μπαλώματα μιας αναβάθμισης των F-16 η οποία θα ολοκληρωθεί το 2028!
Αν είναι δυνατόν, τότε που οι Τούρκοι θα έχουν εγκαταστήσει το στρατηγείο τους στην Τρίπολη με τα κόκκαλα του Κολοκοτρώνη να τρίζουν προσπαθώντας να βγει από τον τάφο του…! Αυτοί είναι οι πολιτικοί μας και η σημερινή ηγεσία της χώρας μας!
Και όλα αυτά, όταν οι Τουρκαλάδες θα έχουν παραλάβει ήδη τη νέα γενιά των Phantom και άλλα νέα αντίστοιχα αεροσκάφη ενισχύοντας ταυτόχρονα και την κατασκευαστική τους πολεμική βιομηχανία σε αέρα και θάλασσα φτιάχνοντας πλέον τις δικές τους φρεγάτες, υποβρύχια έως και αεροπλανοφόρα!

Ωστόσο, όλα αυτά θα μπορούσαν να αλλάξουν αν αυτοί οι άχρηστοι, γελοίοι και ανίκανοι πολιτικάντηδες που μας κυβερνούν διέθεταν λίγο μυαλό, σοβαρότητα και τσαγανό να ακολουθήσουν την ίδια στρατηγική και διαπραγματευτική τακτική με του Ερντογάν, επιτυγχάνοντας αυτό που πέτυχε ο ίδιος, το αυτονόητο, να πάψουν όλοι οι σύμμαχοι μας να μας θεωρούν δεδομένους!
Αν είχαν την στοιχειώδη αντίληψη, την τόλμη και την διορατικότητα να το κάνουν έγκαιρα, αυτό και μόνο θα είχε αλλάξει τα πάντα στις σχέσεις μας μαζί τους, λύνοντας μας όλα τα οικονομικά και εθνικά μας προβλήματα!

Και το σοβαρότερο όλων κάτι που δυστυχώς κανείς τους δεν κατάλαβε ποτέ!
Την επιθετικότητα του ‘’Σουλτάνου’’ προς τους Ευρωπαίους και τις ΗΠΑ θα ‘πρεπε να την έχουμε αντιστρέψει μετατρέποντας την σε απόλυτο όπλο εναντίον του, καθώς είμαστε οι ακρίτες και το προπύργιο όλων των λαών της Δύσης, το ανάχωμα τους στον νεοθωμανισμό, στον Ισλαμισμό, και στα όποια επιθετικά και επεκτατικά τους σχέδια προς τη Δύση, στοιχεία και φόβοι που αγγίζουν τους λαούς τους και τα κράτη τους όπως και τα οικονομικά τους και γεωπολιτικά τους συμφέροντα!!!!!!

Αν αυτό έκαναν θα είχαμε πετύχει πολλά, προφανώς έως και την διαγραφή του χρέους μας, θα είχαμε βγει από τα μνημόνια και την επιτροπεία των Θεσμών, έχοντας ταυτόχρονα στο Αιγαίο, στη Κύπρο και στη Μεσόγειο αλλά και σε κάθε ΑΟΖ των θαλασσών μας τις δικές τους δυνάμεις να προασπίζουν τα γεωστρατηγικά, γεωπολιτικά και οικονομικά τους συμφέροντα, τα συμφέροντα της Ευρώπης και της Δύσης, αναγκασμένοι όντως να διαφυλάξουν τα σύνορα της Ε.Ε. εξασφαλίζοντας έτσι η χώρα μας την ηρεμία της και τα σύνορα της!
Αλλά δυστυχώς, εκεί που έχ@@­­ε ο Ερντογάν φύτρωσαν όλοι οι δικοί μας. Ναι καταλαβαίνω ότι είναι ντροπή, ωστόσο, αυτή είναι η πραγματικότητα!

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΘΕΣ!!!
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων μας κι αυτή η προσπάθεια πρέπει να ξεκινήσει από την πτώση της σημερινής κυβέρνησης, αποκλείοντας σε μία δεύτερη φάση και κάθε άλλον από τους σημερινούς πολιτικούς της χώρας!

Θα το ξαναπώ για άλλη μια φορά: Πλέον της οικονομικής καταστροφής της πατρίδας μας και της απροκάλυπτης βίαιης λεηλασίας και αρπαγής των περιουσιών του λαού μας, η χώρα μας κινδυνεύει να ξαναζήσει στιγμές Εθνικής τραγωδίας!!!
Δεν μπορεί να υπάρχουν σήμερα πολίτες σ’ αυτόν τον τόπο να πιστεύουν σ’ αυτούς τους ανέντιμους, ψεύτες, καταστροφείς και προδότες που μας κυβερνούν μετά απ’ όλα αυτά που μας έχουν κάνει, να μη μπορούν να δουν το κακό που έκαναν στη πατρίδα τους, δεν έχουν το δικαίωμα απέναντι στα παιδιά τους και στις επόμενες γενιές, είναι πέρα από κάθε λογική και είναι κάτι που πρέπει να καταλάβουν έστω τώρα πριν χαθούν τα πάντα!!!!!!

Β. Αναγνώστου

Συγγραφέας – αρθρογράφος
www.manifesto.com.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. παιδια απ το πρωι σερνεται η σελιδα σας..μολις τωρα καταφερα να μπω…για κοιταχτε το λιγο..

  2. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 05/08/2018 @ Μάιος 8, 2018 4:36 μμ

    Στην κυλληνη επιασαν 2 τουρκακια και τα αφησαν ελευθερους τι εχει κοντα η κυλληνη που ειναι στρατηγικης σημασιας; λετε να ακουσουμε κανενα κακο μαντατο της επομενες μερες εκει στην περιοχη αλλα ο κοντονης(κοντη ανιψια) τους αφησε λετε αυτη η κοντη ανιψια να τους αφησε ετσι απο την καλη του την καρδια η υπηρξε καποια δοσοληψια

  3. Κι ομως…ακομα καθομαςτε.

  4. παιδια εχω προβλημα να μπω στην σελιδα σας και ολο μου βγαζει οτι ειναι αργο το σαιτ , η , οτι δεν υπαρχει τοβροσερ , τωρα που σας γραφω ειναι τουλαχιστον η 40 στη φορα που προσπαθησα να μπω , απο τασκενδη φιλικα!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*