17:40 - 11/05/2018

Η σημαία του ψευδοκράτους θα κυματίσει για πρώτη φορά στο Αιγαίο

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Οι τουρκικές προκλήσεις ξεπερνούν πλέον κάθε προηγούμενο
Το τουρκικό ΓΕΕΔ εξέδωσε την Τετάρτη 9 Μαΐου ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του, βάσει της οποία, σύμφωνα με το Militaire, ενημερώνει για την διεξαγωγή της άσκησης έρευνας-διάσωσης με την επωνυμία DENIZ ASLANI (Θαλάσσιος Λέων).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου η άσκηση θα διεξαχθεί στην τουρκική περιοχή έρευνας διάσωσης, η οποία, ωστόσο, σύμφωνα με τους Τούρκους, περιλαμβάνει το μισό Αιγαίο, αλλά και στα διεθνή ύδατα του Αιγαίου, το χρονικό διάστημα 13-15 Μαΐου.

Σε αυτή την κατεύθυνση, οι τουρκικές αρχές εξέδωσαν την NAVTEX 556/18 με την οποία δεσμεύουν 2 περιοχές στο Αιγαίο.

Η είδηση δεν τελειώνει εδώ!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στην άσκηση, θα συμμετάσχουν οι Διοικήσεις Χερσαίων, Ναυτικών και Αεροπορικών Δυνάμεων, η Διοίκηση Ασφαλείας Ακτών, καθώς επίσης και τα Υπουργεία Ναυτιλίας, Μεταφορών και Επικοινωνιών, καθώς επίσης και 1 σκάφος της Διοίκησης Ασφαλείας Ακτών του Ψευδοκράτους.

Υπογραμμίζεται πως αυτή είναι η πρώτη φορά που θα δούμε να κυματίζει η σημαία του ψευδοκράτους στο Αιγαίο, παρουσία ξένων αντιπροσωπειών και εκπροσώπων των ΜΜΕ, κάτι που υπερτονίζει και η τουρκική πλευρά!

Με τις υγείες μας!

Δείτε τους χάρτες της άσκησης και το μισό Αιγαίο εντός τους, εκεί δηλαδή που θέλουν οι Τούρκοι να κυματίσει η σημαία του ψευδοκράτους:

el.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Μολοσσίς Απειρωτάν 05/11/2018 @ Μάιος 11, 2018 5:43 μμ

    Άει στον αγύριστο πια.
    12 ν.μ. ΤΩΡΑ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*