09:05 - 18/03/2020

Η αποτυχημένη επίθεση της Τουρκίας στον Έβρο

Η αποτυχημένη επίθεση της Τουρκίας στον Έβρο, θα συνεχιστεί στα νησιά μας, και ιδίως στα πιο μικρά. Τα σύνορα πρέπει να τα προσέχουμε και να τα προστατεύουμε.

Η εξουσία της Τουρκίας δεν είχε προβλέψει ότι η Ελλάδα θα αντιστεκόταν τόσο ορθολογικά και αποτελεσματικά στην ασύμμετρη απειλή της μέσω της εισροής των λαθρομεταναστών που χειραγωγεί και διακινεί. Είχε υπολογίσει ότι η πρόσβαση στα σύνορα θα ήταν χαλαρή κι ότι στο τέλος θα είχε υποστεί κόστος και η Ελλάδα απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αντιθέτως η τελευταία ήρθε να ενισχύσει με ξεκάθαρο τρόπο την πατρίδα μας, διότι βλέπει τις παράλογες κινήσεις της Τουρκίας. Η αποτελεσματική μας άμυνα στο Βόρειο Έβρο ανάγκασε ήδη μια μετακίνηση του μετώπου πιο νότια. Και γενικότερα η αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών στη Θράκη απέδειξε ότι δεν είναι τόσο εύκολη περιοχή για τον διακινητή που αποτελεί η Τουρκία.

Είναι αναμενόμενο να υπάρχει λοιπόν μια μετάθεση του μετώπου και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Στα νησιά μας και ειδικά στα πιο μικρά που δεν έχουν κλασικές υποδομές αντιμετώπισης μαζικής μετακίνησης. Η Τουρκία θα προσπαθήσει και από αυτήν την πλευρά. Και θα πρέπει να αντισταθούμε και εκεί για να φανεί παντού ότι το σχέδιο δεν λειτουργεί.
Κι ότι ήταν άλλη μια αποτυχημένη απόπειρα της Τουρκίας να εκμεταλλευτεί με ύπουλο τρόπο τους λαθρομετανάστες.

Η αποτυχημένη επίθεση της Τουρκίας στον Έβρο μας υπενθυμίζει ότι στα σύνορα δεν υπάρχουν μόνο λαθρομετανάστες αλλά και τζιχαντιστές. Αυτοί θέλουν κάτι περισσότερο από μια απλή οικονομική θέση.
Γι’ αυτό είναι καλό τα σύνορα να τα προσέχουμε και να τα προστατεύουμε αφού ο στόχος τους δεν είναι μόνο η είσοδος αλλά και η εισβολή.

Πηγή

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

 1. ο κορονοιος ειναι απλα το ζεσταμα των καταστασεων? δεν ηρθαν ολα μαζι τυχαια, καποιοι εξουσιαστες ετσι τα θελαν. μεχρι τωρα τι εχουμε !

  Φοβος Τσεκ

  κατασταση εκτακτου ναγκης τσεκ

  νεα μετρα και αλλαγης του σηστηματος ετσι οπως το ξεραμε, σε λιγο τσεκ

  βιολογικη αλλαγη στον ανθρωπινο οργανισμο χρονια τωρα τσεκ
  (η γενια του 60 κ κατω με λιγοτερα εμβολια εκγενηθης περισοτερα χρονια ζωης. οι μετεπιτα που ολοενα πληθενουν μικροτερο το μεσο ορο)

  Αλλαγη τροφης τσεκ

  η ελλαδα των ξενων τσεκ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*