12:41 - 29/06/2019

Η ΑΓΚΥΡΑ ΣΤΑ…«ΚΑΓΚΕΛΑ» ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ NAVTEX

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Την έντονη οργή της Άγκυρας προκαλεί η Navtex για ασκήσεις με πραγματικά πυρά που εξέδωσε η κ Κυπριακή Δημοκρατία, δεσμεύοντας την περιοχή της επικείμενης δραστηριότητας του τουρκικού ερευνητικού σκάφους Γιαβούζ και απειλεί με αντίποινα.

Οι τουρκικές εφημερίδες χαρακτηρίζουν τη Navtex που ανακοίνωσε η Κύπρος ως «προκλητική» ενέργεια, με το υπουργείο Ενέργειας να λέει πως αυτή δεν πρόκειται να επηρεάσει στο παραμικρό τις γεωτρήσεις που θα πραγματοποιήσει το Γιαβούζ.

Όπως αναφέρουν Τούρκοι αξιωματούχοι: «Οι προκλητικές αυτές ενέργειες της Λευκωσίας δεν έχουν κανένα νόημα. Το Γιαβούζ θα πραγματοποιήσει τις γεωτρήσεις του κανονικά ανοικτά της Καρπασίας αφού έχει συνοδεία τόσο τουρκικών πολεμικών σκαφών όσο και της Αεροπορίας η οποία πετά συνεχώς πάνω από το πλοίο».

Με τη Navtex που εξέδωσε η Λευκωσία δέσμευσε μεγάλη θαλάσσια περιοχή ανοικτά του Κάβο Γκρέκο που καλύπτει μεγάλο μέρος του τεμαχίου 3 και μέρος του τεμαχίου 2 της κυπριακής ΑΟΖ, εντός της περιοχής ευθύνης του Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης, για ναυτική άσκηση με πραγματικά πυρά για τη Δευτέρα 1η Ιουλίου που θα επαναληφθεί και την

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*