ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 29 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ακάρ: Είμαστε αποφασισμένοι, δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα

· Κατοχικά Νέα

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, είχε τηλεφωνική συνομιλία με τη Γερμανίδα υπουργό Άμυνας, Άνεγκρετ Κραμπ – Καρενμπάουερ.

Υψηλούς τόνους διατήρησε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, σε συνομιλία που είχε με τη Γερμανίδα υπουργό Άμυνας, Άνεγκρετ Κραμπ – Καρενμπάουερ, στη σκιά της συνεδρίασης των Μόνιμων Αντιπροσώπων στο ΝΑΤΟ.

Όπως δήλωσε στην ομόλογό του, η Τουρκία δεν είναι αυτή που δημιουργεί αδιέξοδο καθώς είναι υπέρ της επίλυσης των ζητημάτων μέσω του διαλόγου.

Τόνισε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ότι η Τουρκία έχει δίκιο και είναι αποφασισμένη να μη δεχτεί τετελεσμένα, ενώ «θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα δικαιώματά της με βάση το διεθνές δίκαιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, κάλεσε τις άλλες χώρες «να υιοθετήσουν μία προσέγγιση, που να βασίζεται στην κοινή λογική και το πνεύμα συμμαχίας».

sputniknews.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ με το «Ερντογάν πέθανε»: Η ανάρτηση εφημερίδας που προκάλεσε εισαγγελική έρευνα

Αιγαίο Πέλαγος και ελληνική ακτογραμμήΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΑΜ: Προετοιμαζόμαστε ακόμη και για πόλεμο – Επίσημη αναφορά σε κρίση και ένταση

τούρκικα UAVΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: UAV και CN-235 πάνω από το Αιγαίο – 10 παραβάσεις και 3 παραβιάσεις

Μία απάντηση στο “Ακάρ: Είμαστε αποφασισμένοι, δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα”

  1. Γιαβας… γιαβας στο τελος θα την… “φας”… τη βαρια… του τσολια… εσυ κι ο γενιτσαρος το αφεντικο σου τον τουρκοποντιο.. το καινούργιο ” τουρκοποντιακο ανεκδοτο” ανασυσταση οθωμανικης αυτοκρατοριας… Παισιο δε διαβαζει ο τσαβουσουγλου απο την θρακη?…στη θεση σου οτι θελανε οι Έλληνες θα το εδινα να ανατρεψω το “κισμετ” ο πορθητης βλαμενε ηξερε τις προφητειες για την αλωση … επρατε ανάλογα στην τελικη εφοδο εφυγε η λαμψη του Μιχαήλ επανω απο τη Αγια Σοφια πηρε την παναγια κι αντε “για” τα μιλησαμε τα συμφωνησαμε.. δε τα λησμονησαμε… τωρα την έκανες τζαμι… ατζαμη.. κανε και τα κολυβα σου… Υ Γ… δε σας φοβομαστε κατι ρεπουστιδες μια συνομοταξια που ομοι της εναι απο τα υποκοματα εως την κοντη κουμουνιστρια… πρωσοπικα αν ειχα καραβι η αεροπλανο.. θα ανεμιζα τον δικεφαλο του βυζαντιου θα εκλεινα τον ασύρματο και θα σας εξαερωνα ετσι για την ευχαριστηση… ενα κορμι εχουμε το δινουμε για την πατριδα το γαμωτι ειναι οτι οι ρεπουστηδες θα ζησουν.. να συνεχισουν.. τις θεωρίες του ποπου περι στριμωγματος.. αυτοι θελουν στριμωγμα φλωρε ακους … ποιος ρεπουστης θα πληρωσει για τις συνουσιασμενες ΜΚΟ.. ακομα Ευρωπη.. ποια Ευρώπη και τι νόημα εχει η εταιρα Γερμανια να αφήνει αβοηθητη τη βαυαρια θα το εκανε αουτο ποτε… πυρ κι οποιος μπει εμποδιο μαζι κι αυτον οποιος δεν ειναι μαζι με τον αμυνομαινο ειναι με τον επιτεθεμενο.. φλωροι ε φλωρε πυρ τα γαλινια σας μεσα οτι μπαινει εκει μενει.. ακομα τουρκικα και μπροδερ και στυλ ανωμαλιες… ανωμαλη δημοκρατία.. ανωμαλια υου πολιτευματος.. μπηκαν στην πολη οι εχθροι και μεις κοιτουσαμε του μπικ μπροδερ… το αιδιο.. μνι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά