ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Σε μερική επιφυλακή οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας

· Κατοχικά Νέα

Σε κατάσταση αυξημένη επιφυλακής τίθενται από τα ξημερώματα της Δευτέρας οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας της Χώρας προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν κινήσεις από εσωτερικούς ή εξωτερικούς παράγοντες αποσταθεροποίησης της χώρας.

Η Δύναμη «Δ» θα βρίσκεται σε κατάσταση ετοιμότητας λίγων λεπτών για να αναλάβει δράση ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και ξαφνική άσκηση στο Αν.Αιγαίο ή την Θράκη.

Στο εσωτερικό πέραν της «οχύρωσης» της Βουλής αστυνομικές δυνάμεις θα αναπτυχθούν διακριτικά έξω από δημόσια κτήρια και υπηρεσίες στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Για ευνόητους λόγους όπως έχουμε ήδη γράψει στο defencenet.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταυτόχρονα και η ΕΥΠ έχει «τεντώσει τις κεραίες» της προκειμένου να συλλέξει κάθε πληροφορία και να αντιμετωπιστούν απόπειρες κατά της χώρας ή κατά της Δημοκρατίας…

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Μετρό Θεσσαλονίκης – επέκταση προς ΚαλαμαριάΕΛΛΑΔΑ

Μετρό Θεσσαλονίκης: Σήμερα ανοίγει η επέκταση προς Καλαμαριά – 5 νέοι σταθμοί, Μίκρα–κέντρο σε 15 λεπτά

ΕΛΛΑΔΑ

Χρηματιστήριο Αθηνών: Ο Περσικός Κόλπος κρατά τις αγορές σε επιφυλακή – Στο επίκεντρο η Motor Oil

Πυρκαγιά στην ΕλλάδαΕΛΛΑΔΑ

ΤΩΡΑ: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στη Στεφάνη – Παραμένουν δυνάμεις στον Άγιο Βλάσιο

3 απαντήσεις στο “Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Σε μερική επιφυλακή οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας”

  1. Τρίχες κατσαρές…… Φοβηθήκαμε τώρα πολύ ! ! ! Ποιός κινδυνεύει είπαμε ? Η Δημοκρατία ? Του ποιανού είναι αυτή ? Και ποιός θα μας φυλάει ? Οι υπηρεσίες ? χα χα χα χα χα …… Απο αύριο όλοι κλεισμένοι στα σπίτια. Αν δεν μας φάνε τα βόρεια προάστια και η διαμαρτυρώμενη ελίτ θα μας φάνε ή οι κου – κου ( τα νυχτοπούλια ) ή ο μπαμπούλας.

  2. Η ΕΥΠ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ-ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΙ(Ω)ΝΙΣΜΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ?….
    ΤΩΡΑ …ΣΩΘΗΚΑΜΑΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΟΙ!!
    ΜΟΝΟ Η ΟΕΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΙΝ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΟΥΝ…
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά