Ζούμε στην ολοκλήρωση του Μέγα Ενιαυτού – Οι Αθάνατες Πύλες ανοίγουν

milky_way_arms

Ζούμε τώρα την εποχή του ενιαυτού του Πλάτωνος…..δηλαδή 25.920 έτη…οπότε έχουμε αλλαγές….με λίγα λόγια ο Μέγας Ενιαυτός είναι εκείνο το σημείο το οποίο κινείται στο ηλιακό μας σύστημα μέσα στον γαλαξία όπου μία ανεβαίνει και μία κατεβαίνει κάθε 25.920 έτη και έρχονται σε εμάς εδώ στη Γαία νέες συχνότητες, νέες ταλαντώσεις, με νέο πιο φωτονιακό ενεργειακό τρόπο φοράς ανώτερης υφής.

Στο κέντρο του Γαλαξία μας (μαύρη τρύπα) επεκτείνεται αυτό το ενεργειακό πεδίο ως ένα υλικό μόρφωμα πεδίου-ενεργειών-συχνοτήτων και πάλλεται, όπου είναι προηγμένης μορφής (αρχικής υπόστασης) σε σύγκριση με εμάς, όπου διαπερνάει από μέσα του και έρχεται ανανεωμένο με τις νέες λαμποδοφόρες συχνότητες.

Το ανθρώπινο Ντι-Εν-Ει….όταν λειτουργεί στην 4η αρμονική…τότε αρρωσταίνει και οι σκοτεινές δυνάμεις αυτό επιδιώκουν και προσπαθούν κάνοντας διάφορα….με την (νέα) τεχνολογία…χημικοί αεροψεκασμοί-αλλοίωση διατροφής-χαμήλωση της ταλάντωσης των συχνοτήτων με εργοστάσια παραγωγής σε όλο τον κόσμο κοντά στις κατοικημένες περιοχές-χαρπ-εσελον κλπ….θέλουν να μας έχουν σε νάρκωση …αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να δεχτούμε την 5η αρμονική-5ος αρμονικός κόμβος….ο οποίος είναι συμβατός με το Ντι-Εν-Ει μας….ο οποίος θα μας ανεβάσει τις συχνότητες μας και τα φωτοχρώματά μας σε ανώτερο πεδίο…οπότε η θέαση σε ήλιο, ο σωστός ύπνος το βράδυ στο σκοτάδι, το να είσαι στη φύση, το να πας στα ιερά μας μνημεία είναι επιτακτικός και αναγκαίος λόγος …σήμερα.

Οι Πρόγονοί μας ήλθαν για πρώτη φορά στη Γαία πριν πάρα πολλά χρόνια και (πάρκαραν) στον Ταύγετο. Κατόπιν λοιπόν εξερεύνησης της Γαίας με διαστημόπλοιο άρχισε η ενεργειακή καταγραφή (ηλιακά τείνια) και άρχισαν την επέκταση πρώτα προς τα επάνω και έφτασαν στο σημείο δύο που είναι ο Όλυμπος.
Όμως η μισή διαδρομή-απόσταση είναι το σημείο των Δελφών….το μέσον…με ότι αυτό συνεπάγεται….και κατόπιν πήγαν στο σημείο τρία (Τροία) στην σημερινή κατεχόμενη περιοχή από τους Τούρκους..κλπ κλπ. Και συνέχισαν προς βόρεια…και νότια…κλπ κλπ και πήγαν και στην άλλη πλευρά της Γαίας…Μεσικό (Μεξικό) κι εκεί έγινε το ίδιο….γιαυτό βλέπουμε σε όλη τη Γαία να υπάρχουν μνημεία Ελληνικά και να έχουν επεηρεαστεί οι επόμενοι λαοί. Αυτό δεν έγινε αμέσως και συνεχίζονταν οι αποστολές σε μεγάλα χρονικά διαστήματα. Οι πρόγονοί μας και απόγονοί μας στη συνέχεια ανέπτυξαν ένα προηγμένο πολιτισμό….που ακόμη και σήμερα ανακαλύπτουμε όλο και νέα εφευρήματα αλλά και κρυμμένες γνώσεις τόσο σε γραπτά κείμενα…αλλά και σε ενεργειακούς τόπους. Ως Ελληνες….έχουμε το γράμμα Ε(ψιλον) στην κεφαλή μας…Ε=5….Πέμπτη αρμονική και έχοντας το ΙΧΩΡ μέσα μας συνδεόμεθα με τις νέες συχνότητες…αλλά όχι σε αρνητικά σημεία πλέγματα…εννοείται αυτό…!!!

Τώρα για αυτή την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ-ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ …θα δοθεί στην ανθρωπότητα τα επόμενα χρόνια…δεν ξέρω ακριβώς το πότε…και είναι διάσπαρτη αυτή η γνώση και κρυμμένη σε 6 σημεία στον πλανήτη Γαία.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θεού θέλοντος…(Δία…. θέλοντος…) και εάν ερμηνεύω σωστά τον οιωνό που είδα ιδίως όμμασι….το 2011…σε Ιερό μέρος…το έτος 2017 που έρχεται …θα γίνει κάτι καλό για την Ελλάδα….το οποίο θα επηρεάσει και όλο τον Πλανήτη. Ήδη έχετε αντιληφθεί….ότι πολλά πράγματα «παίζονται» με την χώρα μας…δηλαδή γιατί να ασχολούνται με μία τόσο μικρή χώρα…έτσι για πλάκα..λέτε…όχι ασφαλώς….διότι η Χώρα μας είναι η πρώτη που κατοικήθηκε για πρώτη φορά…στη Γαία…και υπάρχουν πολλά «μυστικά» για τα οποία πολλοί κόπτονται…!!! Αλλά να ξέρετε ότι έχουν γνώση οι Φύλακες. Θα σας το πω δημόσια…όταν ανέβηκα στο όρος Ταύγετος…και προτού φτάσουμε στην κορυφή(βράδιασε)…όταν ζήτησα τη βοήθεια του φύλακα…Έλληνα Δημήτριου Λιαντίνη μου φανερώθηκε…ως ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ….γύρω στις 50 με 60 φορές…στις ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΠΥΛΕΣ. Από τους τέσσερις που ανεβαίναμε μόνον ειμί τον έβλεπα….τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται να ειπωθούν….!!!

Αυτή τη στιγμή γίνεται ένας (πόλεμος) και στο γήινο πεδίο και σε ανώτερο. Έχετε ανοιχτά τα μάτια σας….και τα μάτια της Ψυχής σας. Η Ίασις για την Ελλάδα έρχεται σύντομα. Όλοι ΕΜΕΙΣ…..είμαστε ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ….παραμένουμε ΦΩΤΕΙΝΟΙ….και ΘΑΡΡΑΛΕΟΙ….για κάθε συμβάν.

Η ΕΝΩΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ…ΔΙΟΤΙ ΠΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ….ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ (ΜΑΖΑ) ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ…ΣΕ ΘΕΤΙΚΗ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ….ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΨΗΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ…ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΑΡΜΟΝΙΚΗ….ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΏΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ. ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΗ ΤΩΡΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ …ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ….ΜΗΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ….ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ.

ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ….ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ…
ΝΤΟ-ΡΕ-ΜΙ-ΦΑ-ΣΟΛ-ΛΑ-ΣΙ-ΝΤΟ….

ΝΤΟ=ΔΙΑΣ
ΡΕ=ΑΡΗΣ
ΜΙ=ΗΛΙΟΣ
ΦΑ=ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΣΟΛ=ΕΡΜΗΣ
ΛΑ=ΣΕΛΗΝΗ
ΣΙ=ΚΡΟΝΟΣ
ΝΤΟ=ΔΙΑΣ ΖΕΥΣ…Ο ΔΙΔΩΝ ΖΩΗ

ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ…ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΓΑΙΑΣ

(ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ) Ε.Ι……μίλησε….

IOANNIS STOGIANNOS ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Ζούμε στην ολοκλήρωση του Μέγα Ενιαυτού – Οι Αθάνατες Πύλες ανοίγουν

Loading...

6 thoughts on “Ζούμε στην ολοκλήρωση του Μέγα Ενιαυτού – Οι Αθάνατες Πύλες ανοίγουν

 1. Ανώνυμος says:

  ελεησον ημας κυριε ελεησον ημας επι συ γαρ πεποιθημεν μην οργισθεις ημιν σφοδρα μηδε μνησθεις των ανομιων ημων αλλα επιβλεψον και νυν ως ευσπλαχνος και λυτρωσαι ημας συ γαρ ει θεος ελεους και ημεις λαος σου παντες εργα χειρων σου και το ονομα σου επικεκλημεθα.

  Της ευσπλαχιας σου την πυλη ανοιξον ημιν ευλογημενη θεοτοκε ελπιζοντας εις σε μη αστοχησωμεν ρυσθιειμεν δια σου πασης περιστασεως συ γαρ η σωτηρια του γενους των χριστιανων.

 2. Γκαλζου says:

  ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ IOANNIS STOGIANNOS ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ…ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ…
  ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ -ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ- ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΑΦΩΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ…

  ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ:
  Θα σας το πω δημόσια…όταν ανέβηκα στο όρος Ταύγετος…και προτού φτάσουμε στην κορυφή(βράδιασε)…όταν ζήτησα τη βοήθεια του φύλακα…Έλληνα Δημήτριου Λιαντίνη μου φανερώθηκε…ως ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ….γύρω στις 50 με 60 φορές…στις ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΠΥΛΕΣ. Από τους τέσσερις που ανεβαίναμε μόνον ειμί τον έβλεπα….τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται να ειπωθούν….!!!

  ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ…ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ…

  εάν ερμηνεύω σωστά τον οιωνό που είδα ιδίως όμμασι….το 2011…σε Ιερό μέρος…το έτος 2017 που έρχεται …θα γίνει κάτι καλό για την Ελλάδα….το οποίο θα επηρεάσει και όλο τον Πλανήτη.
  SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ… ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΗΝΑ? ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ?

  ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΛΙΓΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ (στο πρωτο κομματι αναφερωμαι) ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΝΔΕΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…

 3. Ανώνυμος says:

  Μάλιστα… ήταν το 2012
  μετά, περιμένετε λίγο, σε λίγο καιρό…
  κατόπιν… έρχονταν το ύστερα…

  Κι έτσι… φάγαμε κάμποσα χρόνια.
  Σειρά έχει το 2017, μετά το 2020 και ποιός ξέρει μετά…

  Χρούτσου-χρούτσου που θα πάει…
  θα μας βγει κι η ψυχή.

  Μια ζωή είναι βρε, τί κι αν δεν την ζούμε;

 4. WHAT THE... says:

  Το wave x αρχή σε το 2012 και έφτασε στο αποκορύφωμά του στις στις 28 Οκτώβρη 2015. Και θα βγούμε από αυτό υποθέτω γύρω στο 2017. Έχει άλλωστε ξανά γίνει αυτό 6 φορές στο παρελθόν. Αυτή είναι η έβδομη. 6 φορές αποτύχαμε να ανυψωσουμε τις δονήσεις μας, λόγο ερπετοειδων. Έτσι όπως πάμε, είναι αμφίβολο αν θα το καταφέρουμε κι αυτήν την φορά.
  Από ότι φαίνεται η Ελλάδα θα έχει καταστραφεί μέχρι το 17.
  Εγω λέω να σταματήσουμε τις μαλακιες και να δούμε πως θα πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω και μετά βλέπουμε για δονησεις και τα λοιπά.
  Δεν μπορείς να είσαι δούλος σε υψηλότερες δονήσεις, ειναι απλά αφύσικο.
  Πρέπει να ενωθούμε τώρα. Τα υπόλοιπα για Ταΰγετο και λοιπα ας τα αφησουμε σε αυτούς που ξέρουν και δεν λένε, όπως ο αρθρογράφος.
  Αυτά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *