ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ …….

60364

Έχουμε μπει στο τελευταίο στάδιο της σταύρωσης της πατρίδας μας από τον σιωνισμό της διεθνούς τοκογλυφίας. Η τερατώδης εισβολή λαθρομεταναστών στη χώρα μετα την ανάληψη της εξουσίας από τον χαμογελαστό ‘’ευρωπαλαμάκια’’ της πουστο κουλτούρας αρχίζει πια να δείχνει τη χρησιμότητα της. Δεν ήταν καθόλου τυχαία η χρονική στιγμη της ανάληψης της εξουσίας από τον ‘’ευρωπαλαμάκια’’ toy boy. Και αυτό εξηγεί και την τουλάχιστον περίεργη συμπεριφορά του σιωνισμού να ρίξει την κυβέρνηση του προηγούμενου πιστού του δούλου , λέγε με Σαμαρ ass , ο οποίος εκτελούσε χωρίς αντιρρήσεις οποιαδήποτε εντολή του έδιναν…. Ο toy boy ‘’ευρωπαλαμάκιας’’ επιλέχτηκε μεταξύ αλλων να ανακοινώσει ‘’χαρτιά νόμιμα για όλους’’ τους λαθροεισβολέα στην Ελλάδα και έτσι να πυροδοτήσει το τσούξαμε των λαθρο-ισλαμιστών για το επόμενο βήμα…..

Ο επόμενος συνδετικός κρίκος των ενεργειών του ‘’ευρωπαλαμάκια’’ toy boy με τους σχεδιασμούς του σιωνισμού ήταν το προβοκατόρικο τρομοκρατικό χτύπημα στη Γάλλια από τους τζιχαντιστές αλλά και τα επόμενα που σίγουρα θα επακολουθήσουν. Οι γενικοί στόχοι της προβοκάτσιας είναι προφανείς και χιλιογραμμένοι…. περιορισμός των ελευθεριών των πολιτών , τσιπάρισμα , big brother παντού , αχρήματη κοινωνία αλλά και δημιουργία ευρωστρατού , ευρωαστυνομίας και ευρωπαϊκός έλεγχος των συνόρων….. χμ…. εδώ είμαστε … !!

Γεμίζοντας μια χώρα με φανατικούς ισλαμιστές λαθρομετανάστες είναι πολύ εύκολο να την κάνεις να υπακούσει σε οποιαδήποτε εντολή της δώσεις για το κάλο τον πολιτών της….. βλέπεις σε λίγο ο τρόμος στους δρόμους θα είναι παντού.. ακολουθήστε λίγο τη σκέψη μου. Στην επικείμενη σύγκρουση που σχεδιάζουν με τη Ρωσία οι παγκόσμιοι δολοφόνοι του σιωνισμού όσο και αν σας φαίνεται περίεργο η χώρα μας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για το ΝΑΤΟ. Καταρχήν η γεωγραφική της θεση η οποία είναι απαραίτητη στους στρατιωτικούς σχεδιασμούς της. Έπειτα είναι η διασφάλιση των ορυκτού πλούτου της χώρας υπέρ των τοκογλύφων η οποία ήδη επετεύχθη μέσω του επαχθούς και επονείδιστου χρέους την εισαγωγή του αγγλικού δικαίου στις ‘’δανειακές’’ συμβάσεις και τέλος την εισαγωγή των μελλοντικών εσόδων από τον ορυκτό πλούτο στο ΤΑΙΠΕΔ με την υπογραφή CIPR ASS. Και ερχόμαστε τώρα στο πιο συγκαλυμμένο συστατικό της χρησιμότητας των λάθρο στην Ελλάδα. Είναι γνωστό σε όλες τις … ενδιαφερόμενες πρεσβείες του σιωνισμού ότι ο ελληνικός λαός είναι φιλικά προσκείμενος στη Ρωσία κυρίως γιατί είναι ομόθρησκοι αλλά και γιατί είναι εχθροί του εχθρού μας ……

Αν λοιπόν ζητηθεί από το ΝΑΤΟ , που θα ζητηθεί , να στείλουμε και εμείς στρατό στις επικείμενες συγκρούσεις που σχεδιάζουν με τους τζιχαντιστές προσχηματικά , αλλά με τους Ρώσους ουσιαστικά , μέσα στη Συρία και το Ιράκ, υπάρχει ο κίνδυνος της άρνησης των ελλήνων πολιτών (όχι των πολιτικών…) να υπακούσουν για ευνόητους λογούς….. Καταλαβαίνετε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν πραγματικά ένα πολύ δυνατό χτύπημα για τη συνοχή του ΝΑΤΟ αλλά και της ευρωπαϊκής ένωσης…. Αν όμως ενεργοποιήσουν τους λαθρο-εισβολείς στη χώρα μας και αρχίσουν δολοφονίες , βιασμούς , βανδαλισμούς , καταστροφές , πλιάτσικο και αναρχία τότε καταβαίνετε ότι είναι πολύ ευκολότερο για την καταπολέμηση του ‘’κοινού εχθρού’’ να πείσουν ευκολότερα την κοινή γνώμη να συμφωνήσει στους προσχηματικούς σχεδιασμούς τους….. Βλέπετε συνέχεια τους τελευταίους μήνες να φτιάχνονται καταβολισμοί λάθρο σε διάφορα συνοριακά σημεία της χώρας και σιγα σιγα να κάνουν το ίδιο και σε όλη την Αττική….. το χτύπημα θα είναι ακαριαίο…. Θα παραλύσουν τη χώρα σε χρόνο μηδέν ….. έτσι θα αποσπάσουν εύκολα τη συμμετοχή των ελλήνων στην σύγχρονη ‘’σταυροφορία’’ τους ….. Να σας υπενθυμίσω ότι το εκρηκτικό μείγμα θα συμπληρώσει η Χρυσή Πορδή ……να δείτε ότι θα ενισχύσει τις συγκρούσεις με τους λάθρο ρίχνοντας ‘’λάδι στη φωτιά’’ σκόπιμα…. είναι μέρος του σχεδίου… θυμάστε πότε απελευθερώθηκαν οι κατηγορούμενοι και ηγέτες της Χρυσής Πορδής ? Μόλις ανέλαβε την εξουσία ο ‘’ευρωπαλαμάκιας’’ toy boy …… ο υποτιθέμενος σκληρός κριτής και εχθρός τους…..!!!!!!! ίσως έτσι να καταλάβουν καλυτέρα μερικοί ότι όλα τα ελληνόφωνα πολιτικά πιόνια έχουν το ίδιο αφεντικό…… τον σιωνισμό της λέσχης Μπίλντεμπεργκ …..

Συμπατριώτες μου….. όταν θα ζητήσουν τα παιδιά μας να συνδράμουν στα εγκλήματα τους πρεπει όλοι να αρνηθούμε …… πρεπει όλοι να αντισταθούμε …… πρεπει όλοι να επαναλάβουμε το ΟΧΙ….. αυτή τη φορά θα είναι στο χέρι μας….. κανένας έλληνας στρατιώτης κάτω από της διαταγές των τοκογλύφων….. κανένας έλληνας στρατιώτης εναντία στους ομόθρησκους Ρώσους ….. κανένας έλληνας στρατιώτης εναντία στους συμπολεμιστές που πολεμούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων του σιωνισμού και της διεθνούς τοκογλυφίας ……


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΧΙ δεν θα τους περάσει αυτή τη φορά …… ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ της ανθρωπότητας ολόκληρης….. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ένοπλος κάτω από τις εντολές της διεθνούς τοκογλυφίας του αντίχριστου ……

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

Loading...

6 thoughts on “ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ …….

 1. Demetris says:

  Πιστεύω ότι αν είναι αλήθεια η «κίνηση των ανώτερων αξιωματικών», θα επέμβουν αν και αυτοί είναι μέρος του συστήματος τότε ο θεός ας βάλει το χέρι του γιατί κανένας δεν ξέρει του τι θα γίνει.
  Πάντως δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει Έλληνας που θα ακούσει σε όποιοδήποτε κάλευσμα του ΝΑΤΟ, η της ΕΕ.(ίσως κάποιοι ελληνόφωνοι, γλυφοκόλιδες) .

 2. Ανώνυμος says:

  Υπάρχει πολύ πολύ βρωμιά μέσα στον στρατό της Ελλάδος…και είναι σε στρατηγικές θέσεις.. Υπάρχουν και οι πατριώτες φυσικά. Όμως μην περιμένετε πολλά από τον στρατό. Ότι καλή κίνηση και να πάει να γίνει την πνίγουν τα λαμογια.. Τους έμαθα τόσα χρόνια που ήμουν στρατό.

 3. Ο ΚΑΝΕΝΑΣ!! says:

  Εξ’άλλου αν έχουμε χάσει την εθνική μας υπόσταση και κυριαρχία, όπως επικαλούνται συνέχεια για να μας πεθαίνουν σιγά σιγά με κάθε είδους φόρο, γιατί πλέον να είμαστε υποχρεωμένοι να υπηρετήσουμε (ΠΡΟΣΕΞΤΕ) αυτόν το στρατό πλέον της ΕΕ και του ΝΑΤΟ και όχι ένα άλλο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.
  Σχεδόν όλοι μας κάποια στιγμή ορκιζόμαστε στο Σύνταγμα και στους νόμους ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ από αυτό και ΟΧΙ στους νόμους που το καταργούν.
  ΚΟΙΝΩΣ όλες οι ηγεσίες των τελευταίων μνημονιακών χρόνων είναι ΕΠΙΟΡΚΕΣ και γι’ αυτό και ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ μετά θα είναι πολύ αργά!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Φώτης says:

  κοίτα stranger?βγαλε μια καλη ετσι γλυκια και απαλη καραμουζα σε ολους αυτους που χρονια τωρα περνουν απο τησ μαυρες «πορτες» τα χρηματα που δηθεν χρωσταμε, οπως παραδειγματα. κτηνοτροφους με τις πορσε καγιεν,καρερρα 911. αγροτες με αμετρητα στρεματα στην πελοποννησο που τα κανανε ολα χρημα επιδοτησεις και τα λοιπα σε αμαξια σπιτια πισινες πουτανες γαρηφαλα σκορπισμενα σε τραπεζια απο μπουζουξιδικα κτλ.

  τοτε θα γραψω εγω στα σχολια απο κατω για αυτα τα γενικα σκουπιδια με τα πιο γνωστα ονοματα. να δουμε μια. ολοι αυτοι που τοσο καιρο ρουφανε στα πουστικα με το καλαμακι την γη τωρα τι λενε; ποσοι απο αυτους μεινανε με πλατες;

  και επιδη σημερα κλεινω με σχολια-εκθεσεις ενα εχω να πω.

  ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΩΡΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΛΑΤΕΣ. Η ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. Η ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΟΘΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *