13:29 - 23/08/2019

Υποκατάστημα στην Ελλάδα ανοίγει η Τράπεζα της Κίνας

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Την Τετάρτη, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τράπεζας της Κίνας, ανακοινώνοντας την ίδρυση υποκαταστήματος έως το τέλος του 2019.

Υποκατάστημα στην Ελλάδα αναμένεται να «ανοίξει» η Τράπεζα της Κίνας, γνωστή και ως Bank of China.

Οι σχετικές ανακοινώσεις πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, 21 Αυγούστου, στο πλαίσιο της συνάντησης του επικεφαλής της BoC με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια.

Η ίδρυση του κινεζικού τραπεζικού υποκαταστήματος αναμένεται να έχει καταστεί πραγματικότητα έως το τέλος του 2019.

«Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, συναντήθηκε σήμερα με την Πρόεδρο της Bank of China για την Ευρώπη, Zhou Li Hong, παρουσία του Υφυπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Φραγκογιάννη. Κατά τη συνάντηση, η κα Zhou ανακοίνωσε την ίδρυση, μέχρι το τέλος του χρόνου, υποκαταστήματος της Bank of China στην Ελλάδα» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Η πρωτοβουλία του Πεκίνο αναμένεται να συμβάλλει στη στήριξη των κινεζικών επενδύσεων στην ελληνική οικονομία, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδίου στήριξης της Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ναυαρχίδα των κινεζικών επενδύσεων αποτελεί το λιμάνι του Πειραιά, το οποίο τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στα χέρια της Cosco.

sputniknews.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*