10:18 - 22/04/2016

Χημικοί Αεροψεκασμοί Υπ’ όψιν Κυρίου Πρωθυπουργού

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Εσείς οι Δημοκράτες Αριστεροί, γίνατε ορντινάντσες της ηγεσίας του Διεθνούς Φασισμού των ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΣΟΡΟΣ- &
ΡΟΚΦΕΛΕΡ.

ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ & ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ.

ΣΧΙΣΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΔΟΥΛΟΙ & ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΒΑΡΩΝΟΥ-ΛΟΡΔΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Αντώνης Γρυπαίος
Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Στὴν Πάτρα ἔχουν πάθει ἀμόκ, τὶς τελευταῖες ἡμέρες,οἱ λεπρὲς κατσαρίδες τοῦ Σιωνισμοῦ. Κάτι πρόκειται νὰ συμβεῖ καὶ μὰς τρέμουν τὰ ἐξαμβλώματα.Ἡ βία γεννᾶ βία.Τὸ μῖσος γεννᾶ μῖσος. Θἂ τοὒς πνίξουμε μέσα στὴν ὑεία τῆς ὕπαρξής τους. Ἡ ὀργὴ αὐξάνεται. Ἡ ἰσλαμικὴ λαίλαπα ἔχει συνεγείρει τοὺς Χριστιανοὺς ἀπὸ τὸν λήθαργο. Πρὸς κέντρα λακτίζουν.
    Δὲν τοὺς φοβάμαι διότι ἔχω τὴν Παναγία μας στὸ πλευρό μου.

    (ὑεία = κόπρος ὑός/χοίρου)

  2. ΑΝΤΕ ΡΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ

    • Οταν αποκτησεις που το απευχομαι, κανενα καρκινακι, αλσχαιμερ η κανενα “αυτοανοσο”, να δω αν θα συνεχισεις να αποκαλεις αυτους που σου λενε την αληθεια “ψεκασμενους”.

  3. Τσαμπα χαλας το μελανι σου δεν βλεπεις ποσο κοιμησμενοι ειναι οι περισσοτεροι; αν ειχαν μυαλο δεν θα εφτανε η χωρα (ας την πουμε χωρα) σε αυτο το χαλι δυστηχως το 70% απαρτηζεται απο ανεγκεφαλους και χαμηλης νοημοσυνης προβατα αυτα με το πολυ μαλι ξερεις!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*