ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΚΑΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Παρά τις επίσημες δηλώσεις της Άγκυρας ότι η Τουρκία συνεχίζει να τηρεί την συμφωνία Τουρκίας Ευρωπαϊκής Ένωσης για να σταματήσει την ροη παράνομων μεταναστών, όπως δείχνουν τα πράγματα οι Τούρκοι άρχισαν πάλι τα πονηρά τους παιχνίδια και οι επόμενοι μήνες αναμένονται πολύ θερμοί, όσον αφορά την διέλευση παράνομων μουσουλμάνων μεταναστών από τις τουρκικές ακτές στην Ελλάδα.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΚΑΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ - Εικόνα1

Συγκεκριμένα όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες από τα τουρκικά πρακτορεία ειδήσεων, στην πόλη Φώκαια απέναντι από τα ελληνικά νησιά, έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες παράνομοι μουσουλμάνοι μετανάστες που αναμένουν να περάσουν με κάθε μέσο στην ελληνική επικράτεια.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΚΑΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ - Εικόνα2

Η πόλη αυτή ήταν πάντα κέντρο συγκέντρωσης παράνομων μεταναστών και τώρα με την βελτίωση των καιρικών συνθηκών αναμένεται να ξαναγίνει επίκεντρο της παράνομης μετανάστευσης προς την ελληνική επικράτεια.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σύμφωνα με αποκαλύψεις των ίδιων των Τούρκων, πολλές τουρκικές «εταιρείες» δραστηριοποιούνται στην διακίνηση των παράνομων μεταναστών και παρά τις επίσημες θέσεις ότι η τουρκική ακτοφυλακή επιχειρεί και συλλαμβάνει όσους θέλουν να περάσουν απέναντι, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική, καθώς ήδη έχουν αρχίσει και καταφτάνουν από την Τουρκία φυσικά με… το τουρκικό αζημίωτο. Μάλιστα!

Αλήθεια ποιος θα τους εμποδίσει ???

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος www.nikosxeiladakis.gr

Loading...

2 thoughts on “ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΚΑΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

  1. ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ says:

    φερτε και αλλους και αλλους,οσοι πιο πολλοι τοσο πιο μεγαλη θα ειναι η δοξα μετα την ηττα των βαρβαρων!!! Τα ερπετα δεν διδασκονται απο την ιστορια, εκει τυφλα στο δρομο που τους χαραξε ο πατερας τους.Αλλα και εμεις δεν παμε πισω μια απτα ιδια παλι μετα απο τοσες χιλιετιες.

  2. Ανώνυμος says:

    Ο στρατος των αραβων μουσουλμανων εχει ηδη εγκατασταθει στην Ελλαδα, στεγαζεται διατρεφεται, εγκληματιζεται στο περιβαλλον στο οποιο θα δρασει οσωνουπω.
    Ταιζουμε και αυξανουμε τον στρατο που θα μας στρεψει την κανη στα μουτρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *