in

Βρέθηκε τι Προκαλεί τις «Τρομπέτες της Αποκάλυψης» και τις Εμβοές;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η σύγχρονη εποχή της ηλεκτρομαγνητικής διαταραχής της ιονόσφαιρας της Γης έχει παραγάγει μερικά πολύ περίεργα φαινόμενα. Μυστήρια, εκρήξεις, σφυρίγματα, βουητά και άλλες ακουστικές ανωμαλίες μπορεί να γίνουν καλύτερα κατανοητά μέσα από την έρευνα της επιστήμης της Ατμόσφαιρας που διεξάγεται.

Το κύμα Alfven, είναι ένα κύμα EM που δημιουργείται μέσω φυσικών αλλά και τεχνητών μέσων. Καθώς αυτά τα κύματα εισέρχονται τα χαμηλότερα στρώματα της ατμόσφαιρας της Γης, δημιουργούν διάφορες ακουστικές επισημάνσεις.

“Ένα από τα θεμελιώδη κύματα στο μαγνητισμένο πλάσμα είναι το διατμητικό κύμα Alfven. Αυτό το κύμα είναι υπεύθυνο για την αναδιάταξη των υφιστάμενων συστημάτων και, στην πραγματικότητα όλα τα χαμηλά ρεύματα συχνοτήτων στο μαγνητισμένο πλάσμα είναι εγκάρσια κύματα. Έχει γίνει προφανές ότι τα κύματα Alfven είναι σημαντικά σε μια ευρεία ποικιλία φυσικών περιβαλλόντων”. [http://plasma.physics.ucla.edu/papers/Gekelman-Many_faces_PoP.pdf]

“Τα κύματα Alfvén είναι πανταχού παρόντα στο χώρο και στο εργαστήριο του πλάσματος. Η αστάθεια παραμετρικής αποσύνθεσης έχει προταθεί ως ένας πιθανός μη γραμμικός μηχανισμός για να εξηγήσει τις παρατηρήσεις σε διάφορα πλαίσια. Τα παρόντα πειράματα στοχεύουν να μελετήσουν τη διαδικασία αντιστοίχισης των τριών κυμάτων στην καρδιά της παραμετρικής αποσύνθεσης. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ πριν σε ελεγχόμενο εργαστηριακό πείραμα. Οι παρατηρήσεις είναι συνεπείς με τις ακουστικές λειτουργίες που παράγονται από τον ρυθμό αλληλεπίδρασης μεταξύ των κυμάτων Alfvén”. [http://fallmeeting.agu.org/2012/files/2012/11/poster121029.pdf]

“Το Hum (βουητό) είναι ένα μυστηριώδης και δύσκολο να εντοπιστεί ήχος που ακούγεται, σε ορισμένες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, από το δύο έως δέκα τοις εκατό του πληθυσμού. Ιστορικά, η περιοχή που έχει πληγεί περισσότερο από το Hum είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου οι εκθέσεις ήταν συχνές από τις αρχές της δεκαετίας του 1970. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Hum αναφέρεται σήμερα από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, με τις δύο πιο συχνές τοποθεσίες να είναι οι Taos, Νέο Μεξικό και Kokomo, Ιντιάνα. Η πηγή του Hum δεν έχει ποτέ εντοπισθεί. Το Hum δεν φαίνεται να είναι μια μορφή εμβοής και μπορεί να μην είναι ένας ακουστικός ήχος. Το βουητό, κάτι παραπάνω από ήχος, εκδηλώνεται με δονήσεις αισθητές σε όλο το σώμα και συχνά συνοδεύεται από μια σειρά από σωματικά συμπτώματα που περιλαμβάνουν πονοκεφάλους, ναυτία και πόνο στα αυτιά”.

“Ανάλυση του από ανεπίσημα στοιχεία που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή δείχνουν ότι η πιο πιθανή εξήγηση είναι ότι μερικοί άνθρωποι έχουν την ικανότητα να ερμηνεύσουν ραδιοφωνικές μεταδόσεις σε ορισμένα μήκη κύματος ως ήχο. Έχει καθιερωθεί στην επιστημονική βιβλιογραφία ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να ακούσουν ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας σε ορισμένες συχνότητες και μέγιστα επίπεδα ισχύος. Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι ένα υποσύνολο του πληθυσμού έχει μια ηλεκτρομαγνητική ευαισθησία η οποία είναι σημαντικά μεγαλύτερη από το μέσο. Οι διάφορες υποθέσεις εξετάζονται και συζητούνται ως πιθανές πηγές του Hum. Αυτές περιλαμβάνουν μεταδόσεις κινητού τηλεφώνου, LORAN, το HAARP και το αεροσκάφος TACAMO που λειτουργεί από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ για τους σκοπούς του υποβρυχίου επικοινωνιών”. [http://citeseerx.ist.psu.edu/viewdoc/download?doi=10.1.1.518.9056&rep=rep1&type=pdf]

Τα Alfven κύματα μπορούν να παραχθούν τόσο από το έδαφος και όσο και από δορυφορικό ηλεκτρομαγνητικό εξοπλισμό. Αυτή η τεχνολογία έχει ξεκινήσει γύρω στη δεκαετία του 1970. Όμως, η υποδομή για την παγκόσμια εφαρμογή εξακολουθεί να επεκτείνεται.

Βρέθηκε τι Προκαλεί τις «Τρομπέτες της Αποκάλυψης» και τις Εμβοές; - Εικόνα1

“Διαμορφωμένη θέρμανση υψηλής συχνότητας ραδιοσυχνότητας της περιοχής F της ιονόσφαιρας παράγει μία τοπική ρύθμιση της θερμοκρασίας ηλεκτρονίων και η προκύπτουσα κλίση πίεσης δημιουργεί ένα διαμαγνητικό ρεύμα. Οι ταλαντώσεις της διαμαγνητικής ροής διεγείρει υδρομαγνητικά κύματα στο φάσμα ELF που διαδίδονται μακριά από την θερμαινόμενη περιοχή. Η παραγωγή κυμάτων 2 – 10 Hz από μια διαμορφωμένη θέρμανση στην ιονόσφαιρα στα μέσα πλάτη μελετάται χρησιμοποιώντας αριθμητικές προσομοιώσεις ενός collisional Hall-μαγνητοϋδροδυναμικού μοντέλου. Το μοντέλο επεξεργάζεται το πλάσμα στην midlatitude ιονόσφαιρα το δίπολου του μαγνητικού πεδίου της Γης και τυπικά χρησιμοποιούνται παράμετροι της ιονόσφαιρας του πλάσματος. [http://ireap.umd.edu/sites/default/files/documents/muri2014/Publications/Sharma-2.pdf]

Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα παράγουν ακουστικές υπογραφές σε διαφορετικές συχνότητες, καθώς εισέρχονται στη γήινη ατμόσφαιρα. Αυτοί οι ήχοι μπορούν να παραχθούν με πολλαπλασιασμό των ΕΜ κυμάτων μέσω αυτών των στρωμάτων. Τόσο φυσικά από την ηλιακή / ουράνια δραστηριότητα, όσο και από τον τεχνητό εξοπλισμό EM, όπως το HAARP και ομοίων του.

Έχετε εμβοές; Μην ρωτάτε τον γιατρό, ρωτήστε την κυβέρνηση σας ποιος δορυφόρος, τεχνικός εξοπλισμός ή στρατιωτικό σύστημα χτυπάει (συνέχεια ή περιοδικά) στην περιοχή σας…

nea.allnewz.gr

Βρέθηκε τι Προκαλεί τις «Τρομπέτες της Αποκάλυψης» και τις Εμβοές; - Εικόνα2
diadrastika.com

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 Comments

Leave a Reply
  1. ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ : “…. Η αστάθεια παραμετρικής αποσύνθεσης έχει προταθεί ως ένας πιθανός μη γραμμικός μηχανισμός για να εξηγήσει τις παρατηρήσεις σε διάφορα πλαίσια….” ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΞΗΡΑΣΙΑ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ : “…. Η αστάθεια παραμετρικής αποσύνθεσης έχει προταθεί ως ένας πιθανός μη γραμμικός μηχανισμός για να εξηγήσει τις παρατηρήσεις σε διάφορα πλαίσια….” ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΤΟΥ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ; “…. Η αστάθεια παραμετρικής αποσύνθεσης έχει προταθεί ως ένας πιθανός μη γραμμικός μηχανισμός για να εξηγήσει τις παρατηρήσεις σε διάφορα πλαίσια….” ΟΙ ΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΝΕ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ : “…. Η αστάθεια παραμετρικής αποσύνθεσης έχει προταθεί ως ένας πιθανός μη γραμμικός μηχανισμός για να εξηγήσει τις παρατηρήσεις σε διάφορα πλαίσια….” ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ,… “…. Η αστάθεια παραμετρικής αποσύνθεσης έχει προταθεί ως ένας πιθανός μη γραμμικός μηχανισμός για να εξηγήσει τις παρατηρήσεις σε διάφορα πλαίσια….” ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙ ΤΟ ΙΔΙΟ : “…. Η αστάθεια παραμετρικής αποσύνθεσης έχει προταθεί ως ένας πιθανός μη γραμμικός μηχανισμός για να εξηγήσει τις παρατηρήσεις σε διάφορα πλαίσια….” ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ “ΕΞΗΓΗΣΗ” : “…. Η αστάθεια παραμετρικής αποσύνθεσης έχει προταθεί ως ένας πιθανός μη γραμμικός μηχανισμός για να εξηγήσει τις παρατηρήσεις σε διάφορα πλαίσια….” ΤΥΦΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΥΦΛΩΝ…

    • οι σάλπιγγές ΤΟΥΣ. Οι ίδιοι που τις βαράνε περιμένεις να σου μιλήσουνε ξεκαθαρα; Παρ’όλα αυτά ο νοών νοείτω. Οι καιρικές συνθήκες και οι σεισμοί και ολα όπως “τρελάθηκαν” ξαναλογικεύονται αν ξεπατωθουνε οι παρανοϊκοί από το θάλαμο ελέγχου.

      • Μαλλον ο Ανωνυμος θελει να πει οτι …. μπορει να υπαρχει η πιθανοτητα ηχων της Αποκαλυψης, που λεει “ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΣΑΛΠΙΣΕΝ, κλπ κλπ…. και οτι οι καθε λογης μλκς του τυπου : “Η αστάθεια παραμετρικής αποσύνθεσης έχει προταθεί ως ένας πιθανός μη γραμμικός μηχανισμός για να εξηγήσει τις παρατηρήσεις σε διάφορα πλαίσια»….. απλα ειναι για τον π-τσο !!! Υποψιν, οι τουρκοι κλεισανε τα νερα του Ευφρατη, οριστικα ! Και η Αποκαλυψη λεει για στρατο 200 εκατομυριων (κινεζοι) που θα διελθει απο την ξηραμενη κοιτη ! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ “αστάθεια παραμετρικής αποσύνθεσης έχει προταθεί ως ένας πιθανός μη γραμμικός μηχανισμός για να εξηγήσει τις παρατηρήσεις σε διάφορα πλαίσια» ??? τωρα μας προεκυψε ???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εθισμένος σε online games βίας ο μανιακός δολοφόνος του ταξιτζή στην Κηφισιά

Ένα ΓΝΩΡΙΣΜΑ του ΔΙΑ στον ΗΛΙΟ; Μας λένε ότι είναι εδώ; (video)