Ένα ΓΝΩΡΙΣΜΑ του ΔΙΑ στον ΗΛΙΟ; Μας λένε ότι είναι εδώ; (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τα άγνωστα αντικείμενα γύρω από τον Ήλιο κάνουν καθημερινά την παρουσία τους εκεί. Τι γίνεται, όμως, όταν αυτά τυχαίνει να έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο σχήμα που παραπέμπει σε μήνυμα;…

Σίγουρα, δεν θα βρούμε απαντήσεις στην NASA. Αφενός διότι αγνοεί τέτοια πράγματα, αφετέρου γιατί όλα τα περίεργα αντικείμενα είναι γι’ αυτήν διαστημικά σκουπίδια, ή διαστημικά βράχια και παγόβουνα, αλλά… κατεβάζει τον διακόπτη όταν αυτά εμφανίζονται σε ζωντανή σύνδεση στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό… Περίεργο…

Έτσι, λοιπόν, το μόνο που μένει είναι να ψάξουμε και να βρούμε μόνοι μας τις απαντήσεις που ψάχνουμε.

Τι, λοιπόν, μπορεί να είναι αυτά που βλέπουμε; Αναρωτιέται και ο Streetcap1 που μας δίνει το παρακάτω video και συνεχίζει: «Αυτοί προσπαθούν να μας πουν ότι είναι εδώ, γιατί διαφορετικά, για ποιό λόγο συνεχίζουν να πετάνε μπροστά από μία μικρή δορυφορική κάμερα που στάλθηκε από τη Γη;»


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ίδια σκέψη και απορία περνά και από το δικό μας μυαλό…

Σε ό,τι αφορά το μυστηριώδες αντικείμενο, διακρίνουμε το σχήμα ενός κεραυνού, που είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα και σύμβολο του θεού Δία.

Ωστόσο, δεν είναι πρώτη φορά που βλέπουμε το σχήμα του κεραυνού σε κάποιου τύπου αστρόπλοιο στο διάστημα, καθώς αυτό είχε ξανασυμβεί στα τέλη του 2015.

Άραγε είναι τυχαία όλα αυτά που βλέπουμε, ή «κάποιοι» προσπαθούν «κάτι» να μας δείξουν και με αυτό να μας πουν;

Είναι ένα μήνυμα; «Είμαστε εδώ»…

Σκεφθείτε, Αναρωτηθείτε, Ψάξτε και Κρίνετε μόνοι σας…

diadrastika.com

Ένα ΓΝΩΡΙΣΜΑ του ΔΙΑ στον ΗΛΙΟ; Μας λένε ότι είναι εδώ; (video) - Εικόνα1
diadrastika.com

Loading...

11 thoughts on “Ένα ΓΝΩΡΙΣΜΑ του ΔΙΑ στον ΗΛΙΟ; Μας λένε ότι είναι εδώ; (video)

 1. ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ says:

  Πιο πιθανό να ειναι μήνυμα απ τη ΔΕΗ ….
  Υ.Γ.
  Μ Α Σ Ε Χ Ε Τ Ε Π Ρ Ι Ξ Ε Ι Τ Α Ρ Χ Ι Δ Ι Α Μ Ε Τ Ο Ν Δ Ι Α Κ Α Ι Τ Η Ν Η Ρ Α Τ Η Ν Π Ο Υ Τ Α Ν Α Π Ο Υ Χ Ε Κ Ω Λ Ο Σ Α Φ Α Κ Λ Α Ν Α

 2. δημητρης says:

  Σκεφθείκα, Αναρωτηθεικα, Ψάχτικα και εκρινα μόνοι μου…
  λες μλκιες.τηα μπορουσε να ειναι μια μαιμου που τεθηκε σε τροχια πριν απο 3000 χρονια παρα το αστροπλιο του Διος.

 3. Ανώνυμος says:

  Η να είναι το σήμα της opel;;; λοιπόν κάποιες φορές το τραβάμε πολύ στα άκρα… Να σε ρωτήσω; Αν όντος ο Δίας και οι υπόλοιποι θεοί δεν είναι ωοι φυσικές δυνάμεις λόγο του ότι οι μύθοι είναι αληγορικοι!!! Ας πάρουμε την περίπτωση που… Είναι ενσωμα όντα οπότε πολύ ανώτερα όντα στα πάντα.. Αν πρόκειται να έρθουν να μας βοηθήσουν γιατί πρέπει να στείλουν ένα μήνυμα;; Γιατί δεν εμφανίζονται μια και καλή να εξηγησουν στην ανθρωπότητα τι συμβαίνει;; και γιατί να μας βοηθήσουν τώρα;; Ρωμαϊκή, βυζαντινή, Οθωμανικη αυτοκρατορία… Βαλκανικόι,παγκόσμιοι εμφύλιος, πείνα…Κύπρος.. Γιατί σήμερα ??

 4. GeorgiosK says:

  Το σύμβολο του ΔΙΑ δεν είναι η αστραπή, όπως προωθούν οι δυτικοί μογγολοι. Το όλο δωδεκάθεο είναι μογγολικό, κατασκευάστηκε από ρωμαίους, σιωνιστές και εμπνευσμένο από αιγύπτιους. Στην Ελλάδα το επέβαλαν πριν 2000 και κάτι χρόνια αφού γενοκτονησαν περίπου 60εκ έλληνες.
  Το σύμβολο του ΔΙΑ είναι ο κύκλος και μέσα ισοσκελής σταυρός, τριγύρω του έχει τα 12 γαλαξιακά σύμβολα (συμβολίζουν γαλαξιακές ομάδες συστημάτων) και στο κέντρο ο Ήλιος. Σύνολο 13 σύμβολα, γιαυτο και το 13 είναι μισητό από τους ασιάτες και υπάρχει η μόδα του κακού στην δύση. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/05/blog-post_6008.html
  Γιαυτο και η εκκλησία αποστασιοποιείτο από τον ισοσκελή σταυρό. Εαν ρωτήσεις παπά σου λέει ότι δεν είναι χριστιανικό. Ώμος ο πρώιμος χριστιανισμός ειχε τα σύμβολα του Πατέρα ΔΙΑ, γιαυτο η αρχιτεκτονική εκκλησιών έχει τον ισοσκελή με ήλιο στο κέντρο.

  • GeorgiosK says:

   έχω ρωτήσει παπά, μου είπε ότι η εκκλησία αναγνωρίζει ΜΟΝΟ τον σταυρό του μαρτυρίου και όχι τον ισοσκελή. Δηλαδή τον σταυρό που επιμηκύνετε προς τα κάτω.

   • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ says:

    Εν τω μεταξύ γιατί δεν αναγνωρίζει τον ισοσκελή, ιδού το ερώτημα… Ο Ισοσκελής σταυρός, είναι: Το ΠΥΡ και το ΥΔΩΡ. Τα δυο συστατικά της δημιουργίας όπως αποδεικνύει και ο Ηράκλειτος ο Εφέσιος με το θεώρημά του και όπως έχει αποδειχθεί. Το ΠΥΡ έχει πορεία κάθετη, το ΥΔΩΡ οριζόντια. Ας μας πούνε λοιπόν, γιατι δεν αποδέχονται ένα σύμβολο, που συμβολίζει την δημιουργία. Αν και αμφιβάλλω να γνωρίζουν τον λόγο, όπως αμφιβάλλω να γνωρίζουν και το θεώρημα του Ηράκλειτου, οπότε…

    • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ says:

     Οπότε μη σώσουν και το αποδεχθούν, σάμπως και τους ρωτήσαμε. Ας μορφωθούν πρώτα και ας διώξουν τις δογματικές παροπίδες τους και μετά τα λέμε. Μόνο να αποκαλούν αντίχριστους και άθεους τους ανθρώπους της φιλοσοφίας ξέρουν και τίποτ άλλο. Και να τα βρίσκουν με τον Πάππα!

  • ]+[ says:

   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΔΕΙΓΜΑ ΛΟΓΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ! ΠΕΣ ΤΑ Σ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΗ! ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *