Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:51 - 13/06/2017

Βομβαρδίζουν με HAARP την χώρα μας; – Τι ακριβώς συμβαίνει με τον καιρό στην Ελλάδα;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα με τον καιρό στην πατρίδα μας ;

Πολλοί ειδικοί και μη εκφράζουν την άποψη τους ότι κάτι περίεργο συμβαίνει για να έχουμε 11 Ιουνίου βροχές και κρύο σε πολλές περιοχές της Ελλάδος που προσομοιάζει με φθινοπωρινά καιρικά φαινόμενα.

Εδώ και αρκετές ημέρες η Ελλάδα «έχει ένα αποσταθεροποιημένο κλίμα», εντελώς έξω από την εποχή το οποίο έχει προκαλέσει πλήθος ερωτηματικών.

Δεν πρόκειται μόνο για σποραδικές βροχοπτώσεις, αλλά για κρύο , αέρα κάτι το οποίο μέχρι τώρα δεν έχουμε ξαναζήσει τόσο έντονα ειδικά στις αρχές του καλοκαιριού εδώ και πάρα πολλά χρόνια .

Πολλοί εξέφρασαν την άποψη ότι η Ελλάδα ενδεχομένως να δέχεται σφοδρό κύμα κακοκαιρίας ελέω του συστήματος HAARP, ενώ επισημαίνουμε τι ακριβώς δέχθηκαν και γειτονικές χώρες από το 2014 , όπως η Σερβία, η Βουλγαρία , ΠΓΔΜ κτλ, πάντα όμως σε κρίσιμες «περιόδους».

Ο έλεγχος των καιρικών φαινομένων αποτελεί σαφώς «όπλο» στα χέρια όποιων θέλουν να ελέγξουν τον πλανήτη και τους κατοίκους του σε μια προσπάθεια να «επιβάλλουν την θέληση τους».

Πρόκειται για μία εκδοχή για όλο αυτό που βιώνουμε ως έθνος …ειδικά αυτό το καλοκαίρι που διακυβεύονται τόσα πολλά για το μέλλον της χώρας στην ΕΕ , τις προβληματικές σχέσεις με την Τουρκία , και ειδικά λόγω της εκμετάλλευσης των ελληνικών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων .

Για παράδειγμα η Σερβία σε παρόμοιο χρονικό διάστημα πάνω κάτω το 2014 δέχθηκε ένα σφοδρό κύμα κακοκαιρίας και κύμα έντονων και μεγάλων χρονικά βροχοπτώσεων που προκάλεσαν πλημμύρες και πολλές καταστροφές.

Εκείνη την περίοδο( 2014) για πρώτη φορά δημόσια και με στοιχεία Σέρβοι επιστήμονες ανάφεραν ότι, για τις άνευ προηγουμένου πλημμύρες και τα ακραία καιρικά φαινόμενα το τελευταίο διάστημα ενοχοποιείται το «αμερικανικό σύστημα HAARP».

Σύμφωνα με σερβική ιστοσελίδα, Σέρβος επιστήμονας που επιθυμεί για ευνόητους λόγους την ανωνυμία του, μίλησε για την εγκατάσταση συστήματος HAARP κοντά στο Βελιγράδι.

Μετά από σειρά άρθρων αναφέρθηκε η ύπαρξη συστήματος HAARP στην χώρα , ενώ εντοπίστηκε κεραία που υποστηρίζει το σύστημα στην περιοχή Barajevo (δήμος Βελιγραδίου) το οποίο εκπέμπει σήματα ELF.

Στην Σερβία ο Σέρβος δημοσιογράφος που έγραφε άρθρα για αυτό ακριβώς το αντικείμενο, έλαβε ένα τηλεφώνημα την ίδια ημέρα από άγνωστο αριθμό.

Η φωνή από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής έδωσε στην δημοσιογράφο μια «φιλική συμβουλή» να σταματήσει να γράφει για το HAARP». Αυτό αναφέρθηκε τότε και πολλά ερωτήματα έμειναν αναπάντητα .

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ξένο τύπο ,το σύστημα HAARP διαθέτει την μοναδική ικανότητα να «χειραγωγεί» κατά κάποιον τρόπο τα καιρικά φαινόμενα, δηλαδή δύναται να χρησιμοποιηθεί ως όπλο αναφέρει το δημοσίευμα.

Απαντώντας σε ερωτήσεις της γερουσιαστή Lisa Murkowski κατά τη διάρκεια της ακροαματική διαδικασία, ο David Walker, αναπληρωτής γραμματέας της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας για την επιστήμη το 2014 , είπε ότι: «με αυτό το σύστημα (HAARP) προχωράμε σε άλλους τρόπους διαχείρισης της ιονόσφαιρας, για την οποία το HAARP είχε πραγματικά σχεδιαστεί για να δράσει». Το εν λόγω σύστημα δύναται να αποστείλει ενέργεια στην ιονόσφαιρα για να είναι σε θέση να την ελέγξει πραγματικά», φέρεται να κατέληξε ο ίδιος .

Το H.A.A.R.P. (High Frequency Active Auroral Research Project, είναι στην ουσία ένα «οπλικό σύστημα» ελέγχου της ατμόσφαιρας και ένα εργαλείο κατά της ανθρωπότητας.

Το σύστημα αυτό δημιουργήθηκε επίσημα για την βελτίωση των επικοινωνιών σε στρατιωτικό αλλά και μη στρατιωτικό επίπεδο.

Στην ουσία όμως το H.A.A.R.P. είναι ένα πεδίο κεραιών που είναι στημένες με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργούν ως μία γιγαντιαία κεραία. Επίσης είναι ο μεγαλύτερος σταθμός ραδιοφωνικής αναμετάδοσης στον κόσμο, με ενεργή ακτινοβολούμενη ισχύ τα 3,6 εκατομμύρια βατ, πάνω από 72.000 φορές ισχυρότερος από τον μεγαλύτερο εμπορικό ραδιοφωνικό σταθμό στις Η.Π.Α. ο οποίος έχει ισχύ περί τα 50.000 βατ. Οι μεταδόσεις του H.A.A.R.P. όμως έχουν ως στόχο μεταξύ άλλων μία συγκεκριμένη περιοχή στην κορυφή της ατμόσφαιρας, την λεγόμενη ιονόσφαιρα.

Στην πραγματικότητα χρησιμοποιείται για την τροποποίηση του καιρού, ενώ πολλοί ειδικοί το ενοχοποιούν και για την υποβολή υποσυνείδητων μηνυμάτων στους ανθρώπους.

Σε όλη την διαδρομή της αμερικανικής στρατιωτικής τεχνολογίας κανένα πρόγραμμα δεν έχει επιφέρει τέτοιο συνωμοσιολογικό πυρετό όσο το διαβόητο High Frequency Active Auroral Research Program, γνωστό ως HAARP.

Το σύστημα αυτό έχει ενοχοποιηθεί για μια σειρά από δεινά και καταστροφές, από την πρόκληση των τυφώνων , σεισμών μέχρι και την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Το HAARP χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό. Διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων HF (2.8 – 10 MHz) υψηλής ισχύος (της τάξης των μερικών MW) στη Gakona της Αλάσκα, τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας (πχ υψηλής ενέργειας ηλεκτρόνια), προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων VLF, ELF, κτλ. Επισημαίνεται, ότι οι συχνότητες της μπάντας ELF (30 – 300 Hz) διαπερνούν το έδαφος και τη θαλάσσια μάζα αποκαλύπτοντας γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη σε πολύ μεγάλο βάθος (εφαρμογές τομογραφίας).

Πριν μερικούς μήνες Τουρκικές εφημερίδες μετέφεραν την είδηση στα διεθνή μέσα ενημέρωσης περί προκλήσεως σεισμού στην Κωνσταντινούπολη λόγω του HAARP .

497 σεισμοί είχαν πλήξει μέχρι τώρα την επαρχία του Μαρμαρά της Τουρκίας μεταξύ 6 και 8 Φεβρουαρίου 2017, σύμφωνα με την διαχειριστική αρχή έκτακτου ανάγκης (AFAD) της Τουρκίας.

Στην Τουρκία επικρατούσε και επικρατεί μεγάλος φόβος και πιστεύουν ότι οι Αμερικάνοι προετοιμάζουν κάτι σοβαρό και «μεγάλο»…ενώ τονίζουν πως το HAARP υπάρχει…

Ο καθηγητής Haluk Özener, επικεφαλής του παρατηρητηρίου seismic Research Institute, δήλωσε ότι οι σεισμοί ήταν «έκπληξη» και σημείωσε ότι οι σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 5.5 ήταν «αφύσικοι» για την περιοχή.

Σύμφωνα με την είδηση, η δύση(ΗΠΑ) διαθέτουν την δυνατότητα πρόκλησης τεχνητών σεισμών, η καταστρεπτική ισχύ των οποίων δύναται να καταστρέψει την Τουρκία.

Η περιοχή πρόκληση σεισμών αφορά κυρίως την περιοχή πέριξ της Θάλασσας του Μαρμαρά, αναφέρει και η γαλλική εφημερίδα Le Figaro, σύμφωνα με μελέτη Γάλλων επιστημόνων και επιστημονικά άρθρα εδώ και 6 μήνες, τα οποία δημοσιεύουν προκαταρκτικά πορίσματα της έκθεσης αυτής για πρόκληση τεχνητού σεισμού .

Η Le Figaro γράφει ότι Γάλλοι εμπειρογνώμονες εκτιμούν ότι ήδη υπάρχει έντονη σεισμική κινητικότητα στο υπέδαφος της περιοχής και ένα πιθανός σεισμός της τάξεως των 7-8 ρίχτερ θα οδηγούσε σε ολοκληρωτική καταστροφή ολόκληρης της περιοχής του Μαρμαρά προκαλώντας εκατομμύρια θύματα .

Τι συμβαίνει πραγματικά και τι είναι αλήθεια και πραγματικότητα ίσως αργήσουμε να μάθουμε από επίσημα κανάλια, οι ενδείξεις όμως μας δείχνουν ξεκάθαρα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον καιρό αλλά και άλλα φαινόμενα και φυσικά δεν ισχύει με τίποτα το παραμύθι περί υπερθέρμανσης του πλανήτη, προκαλώντας και νέα ερωτηματικά.

pentapostagma

thesecretrealtruth.blogspot.com

Σας Ενδιαφερουν:Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...
Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

 1. Επανασταση τωρα 06/13/2017 @ 4:02 ΜΜ

  Ρηγματα ανεξηγητα κοντα στα συνορα Σκοπιων-Φλωρινας.
  Σεισμοι αναμεσα σε Δωδεκανησα και Τουρκια. Το χαρπ δε φημιζεται και για σουπερ ακριβεια, κσθως μετρα και παραπλευρες απωλειες.

 2. ΤΟ HAARP ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΟΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΕΟΣ.
  ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ,ΤΟΤΕ Η ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΜΕΙΟΥΤΑΙ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ Θ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!
  ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!!
  ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.
  ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ Ο ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΠΟΤΕ.
  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ.
  Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ,ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ,ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
  Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ,ΠΙΑ
  ΛΥΠΑΜΑΙ.
  ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

  • Ανώνυμος 06/13/2017 @ 8:30 ΜΜ

   εσυ ρε φιλε θα γραψεις κανενα σχολιο χωρις τον π..στη μεσα?

  • ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 06/13/2017 @ 10:55 ΜΜ

   Ίσως να σε έπαιρνα πιο σοβαρά εδώ και πολύ καιρό που σε έχω προσέξει, εαν είχες σταματήσει να γράφεις αυτό το ανόητο και εκνευριστικό “Χρειστός”.

   • ΕΙΔΕΣ ΑΔΕΛΦΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ Σ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΟΛΛΑΣ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ ΜΕ (ΕΙ),ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ (Ι).
    ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ,ΚΑΤ ΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤ ΕΣΕ?
    ΑΔΕΛΦΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ,ΔΛΔ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΤΕΡΑ ΔΛΔ ΣΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΓΙΩΤΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΨΙΛΟΝ ΓΙΩΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤ ΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΤΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΟΙ(ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ),ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΡΑΘΥΜΜΙΑΣ.

   • Ανώνυμος 06/14/2017 @ 3:39 ΠΜ

    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ Ο croif 101 αποκαλει τον Χριστο ΧρΕιστο γιατι ειναι μελος ενος νεοπαγανιστικου κινηματος που απορριπτει ολοκληρη την παλαια διαθηκη και διαδιδει οτι ο Χριστος ειναι ελληνας και η Παναγια ελληνιδα.Η θεση αυτου του κινηματος ειναι συγκαταβατικη ως προς την αρχαια ελληνικη «θρησκεια» και τα κειμενα των χριστιανικων ελληνικων γραφων. ΠΑΡΑΘΕΤΩ απο δικο του μηνυμα [croif101 7 Οκτωβρίου 2016 @ 21:39 ΕΙΠΑΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ,[οι ολυμπιοι] ΑΛΛΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!! Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ,ΚΑΙ ΡΗΤΗ,ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ] …[croif101 11 Σεπτεμβρίου 2016 @ 17:52 ΤΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΟΤΑΝ ΑΣΠΑΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!! ]…[ http://katohika.gr/diethni/minima/ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ!!]…[croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 17:59 Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ Η ΜΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΣ].. Στην ερωτηση μου αν ειναι χριστιανος ορθοδοξος ο κροιφ απαντησε [croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 18:10 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.] H προφητεία της Σίβυλλας της Ερυθραίας, περί της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού. Στην αριστερή ακροστιχίδα σχηματίζονται οι λέξεις ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΘΕΟΥ ΥΙΟΣ ΣΩΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΣ. Και το Ε στο ενδιάμεσο της λέξεως Χριστός , λέγεται ότι συμβολίζει τον Ερχόμενον Υιόν του Θεού.

    • ΠΩ,ΠΩ ΡΕ ΑΝΥΝΥΜΕ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ!!!ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΒΛΟ!!!
     ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Ν ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

  • Ανώνυμος 06/13/2017 @ 10:58 ΜΜ

   Το πρόβλημα με τους περισσότερους ανθρώπους
   (σαν και σενα)είναι ότι σκέφτονται περισσότερο με τις ελπίδες, τους φόβους και τις επιθυμίες τους παρά με το μυαλό τους. Γουίλ Ντυράν

  • Ανώνυμος 06/13/2017 @ 11:07 ΜΜ

   croif101 Η θρησκεια εκαψε τον κεντρικο σου επεξεργαστη και μολυνε με ψυχοπνευματικους ιους τα προβληματικα σου Windows με αποτελεσμα να σερνεσαι παλινδρομωντας απο την μια ανοησια στην αλλη.Η λυση ειναι μια.Ελα να σου αλλαξω επεξεργαστη και να φορμαρω στο αδειο σου κεφαλι ubuntu linux για ανθρωπινα οντα.

   • Λουκ. 17,22 Είπε δε προς τους μαθητάς του• “θα έλθουν ημέραι, που θα επιθυμήσετε να ιδήτε, δια να πάρετε θάρρος και ενίσχυσιν στον αγώνα σας, μίαν από τας ημέρας του υιού του ανθρώπου, και δεν θα ίδετε.

    Λουκ. 17,26 Και καθώς συνέβη κατά τας ημέρας του Νώε, έτσι θα είναι και κατά τας ημέρας που θα έλθη ο υιός του ανθρώπου.

    Λουκ. 17,27 Οι άνθρωποι τότε έτρωγαν, έπιναν, διασκέδαζαν, ενυμφεύοντο, έδιδαν εις γάμον τα παιδιά των, μέχρι της ημέρας που εμπήκε ο Νώε εις την κιβωτόν και ήλθεν ο κατακλυσμός και εξωλόθρευσεν όλους.

    Λουκ. 17,28 Θα συμβή ο,τι έγινε και κατά τας ημέρας του Λωτ. Και τότε οι άνθρωποι έτρωγαν, έπιναν, ηγόραζαν, επωλούσαν, εφύτευαν, έκτιζαν χωρίς να σκέπτωνται καθόλου τον Θεόν.

    Λουκ. 17,33 Εκείνος που θα ζητήση με την προσκόλλησίν του εις τα υλικά αγαθά, να εξασφαλίση την ζωήν του, θα την χάση. Και εκείνος που θα χάση την ζωήν του, δια να μείνη πιστός στο καθήκον του, εις την πραγματικότητα θα την διατηρήση.

    Λουκ. 21,9 Οταν δε ακούσετε, ότι γίνονται πόλεμοι και αναταραχαί και διασάλευσις της τάξεως, μη ταραχθήτε. Διότι πρέπει, σύμφωνα με το θείον σχέδιον, να γίνουν αυτά πρώτον, αλλά δεν θα έλθη αμέσως το τέλος”.

    Λουκ. 21,10 Και έλεγεν πάλιν εις αυτούς• “θα εξεγερθή και θα επιτεθή το ένα έθνος εναντίον του άλλου και το ένα βασίλειον εναντίον του άλλου βασιλείου.

    Λουκ. 21,14 Βάλετε, λοιπόν, αυτά, μέσα εις την καρδιά σας, ότι εγώ τα επιτρέπω, ώστε να μη συλλογίζεσθε εκ των προτέρων τι θα απολογηθήτε.

    Λουκ. 21,17 Και θα μισήσθε από όλους, διότι θα πιστεύετε στο όνομά μου.

    Λουκ. 21,18 Αλλά ούτε μία τρίχα από το κεφάλι σας δεν θα χαθή,

    Λουκ. 21,33 Ο ουρανός και η γη, που φαίνονται τόσον μόνιμα και ασάλευτα, θα περάσουν και θα λείψουν, οι λόγοι μου όμως δεν θα περάσουν.

    Λουκ. 21,34 Προσέχετε δε τους εαυτούς σας, μήπως γίνουν βαρειές οι καρδιές σας από την κραιπάλην και από την μέθην και από τας βασανιστικάς φροντίδας της παρούσης ζωής. Να είσθε άγρυπνοι, μήπως τυχόν πέση επάνω σας άξαφνα η μεγάλη εκείνη ημέρα.

    Λουκ. 21,35 Διότι πράγματι σαν παγίδα θα έλθη η ημέρα εκείνη και θα συλλάβη απροετοιμάστους όλους αυτούς, οι οποίοι κάθονται επάνω εις την γην.

    Λουκ. 21,36 Να είσθε λοιπόν άγρυπνοι και να προσεύχεσθε κάθε ώραν και στιγμήν, να σας δώση ο Θεός χάριν και δύναμιν, δια να αποφύγετε όλα αυτά τα φοβερά, που πρόκειται να γίνουν και να σταθήτε με θάρρος και χαράν εμπρός στον υιόν του ανθρώπου”.

    ΑΔΕΛΦΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΧΡΕΙΣΤΟΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΑΦΗΣ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ,ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ,ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΗ.

    • Ανώνυμος 06/14/2017 @ 3:49 ΠΜ

     croif Μπορεί κανείς να μην γνώριζε τον ακριβή χρόνο της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού, πουθενά όμως δεν αναφέρεται, ότι θα καθυστερούσε επί χιλιετίες. Σύμφωνα με αυτά -που κατ’ επανάληψη αναφέρονται στην Καινή Διαθήκη-, την επιστροφή του Ιησού θα έπρεπε να την αναμένουν οι άνθρωποι σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα από την εποχή του.Ας δούμε τι λέει σε αρκετά σημεία ο ίδιος ο Ιησούς: «Σας βεβαιώνω, πως υπάρχουν μερικοί ανάμεσα σ’ αυτούς που βρίσκονται εδώ, οι οποίοι δεν θα γευτούν το θάνατο, πριν δουν τον Υιό του Ανθρώπου να έρχεται στη Βασιλεία του» (Ματθ. ιστ΄28, Μάρκ. θ΄1 και Λουκ. θ΄27). «Σας βεβαιώνω, ότι δεν θα παρέλθει η γενιά αυτή, ώσπου να γίνουν όλα αυτά (η Δευτέρα Παρουσία)» (Ματθ. κδ΄34). «Σας βεβαιώνω, πως όλα αυτά θα γίνουν, όσο ακόμη ζουν οι άνθρωποι αυτής της γενιάς» (Μάρκ. ιγ΄30, Λουκ. κα΄32 και Ματθ. κγ΄36).
     Το θέμα αυτό τα πρώτα χριστιανικά χρόνια δημιούργησε μεγάλο θεολογικό κενό. Τα λόγια του ίδιου του Ιησού είχαν αποδειχθεί ασυνεπή. Υποσχέθηκε, ότι θα επέστρεφε και δεν το έπραξε. Συνήλθε λοιπόν η Α΄ Οικουμενική Σύνοδος το 325 μ.Χ. στη Νίκαια και στην προσπάθειά της να διορθώσει την κατάσταση συνέταξε το «Σύμβολον της Πίστεως», στο οποίο αναφέρεται, ότι ο Ιησούς θα επανέλθει κάποτε, σε απροσδιόριστο όμως χρόνο στο μέλλον («πάλιν ερχόμενος μετά δόξης»).

  • Έχεις καταντήσει αηδία ρε …Γιόχαν Κρόιφ με τον Χρειστό σου και την Παναγεία σου. Τι μαλακίες είναι αυτές που γράφεις ρε στον κόσμο; Άμα
   μετανοήσουμε όλα καλά και αν όχι μάς περιμένουν μεγάλες συμφορές; Ρε άνθρωπε είσαι καθόλου με τα καλά σου; Τι είναι ο Θεός που πιστεύεις; Αυτός ο Θεός όπως τον φαντάζεσαι, είναι μια παρουσία που κείται πάνω στα σύννεφα και κατασκοπεύει τις ζωές των ανθρώπων και έχει στατιστική για το ποιος προσεύχεται, ποιος μετανοεί και ποιος τον λατρεύει; Και αναλόγως πράττει; Αυτός ρε φίλε δεν είναι Θεός, θα μπορούσε να ήταν ένας κακός εξωγήινος αυτοκράτορας, πάντως Θεός, έτσι όπως τον εννοούν οι άνθρωποι ως η Ανωτέρα Δύναμις, αποκλείεται να είναι. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε και το τι εννοώ…

   • ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
    ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΑΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ,ΠΑΡΑ Η ΙΔΙΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ!!!
    Ο ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΣΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ.
    ΟΜΩΣ ΑΔΙΚΟΣ,ΚΑΙ ΝΑ
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΡΥΡΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥΘΑ ΓΙΝΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΥ.
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΝΙΕΣΑΙ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

 3. Ανώνυμος 06/14/2017 @ 11:29 ΠΜ

  ειπατε “κυμάτων HF (2.8 – 10 MHz)” ? Ma αυτα ειναι στα βραχεα, καθε ραδιοφωνο βραχεων τα πιανει … Και τα αλλα τα ELF, οι ραδιοερασιτεχνες hag.gr/portal/ μπορουν να τα εντοπισουν, δεν υπαρχει κανεις να τσεκαρει τι γινεται και να μας πει ?????

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*