ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Βόλος: Απειλούν διευθυντή σχολείου, επειδή δέχτηκε προσφυγόπουλα

· Κατοχικά Νέα

Τον Εισαγγελέα επισκέφθηκε τη Δευτέρα ο Προϊστάμενος Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτης Σαβελίδης, προκειμένου να ζητήσει τη λήψη μέτρων μετά τις απειλές σε βάρος του διευθυντή του Γυμνασίου Ιώλκου, επειδή δέχθηκε να φοιτούν στο σχολείο προσφυγόπουλα, με τον κ. Σαβελίδη να τονίζει «δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να απειλεί διευθυντή δημοσίου σχολείου που κάνει σωστά τη δουλειά του».

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο διευθυντής τόνισε ότι όλα τα προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται αυτή την περίοδο στο Βόλο σε διάφορες δομές φοιτούν κανονικά σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια χωρίς κανένα πρόβλημα.

«Δυστυχώς είχαμε έντονες αντιδράσεις γονέων από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Ιωλκού. Πριν 20 μέρες περίπου τους ενημερώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου, εξηγώντας ότι οι κίνδυνοι βρίσκονται εκτός του σχολείου και όχι εντός και ότι όλα τα παιδιά για μας είναι μαθητές του ελληνικού σχολείου. Οι περισσότεροι γονείς ενστερνίστηκαν τις απόψεις μας και άρχισαν τα μαθήματα.

Όμως κάποιοι γονείς συνεχίζουν να αντιδρούν, χωρίς δικαιολογία θα έλεγα. Έχουν κάποια επιχειρήματα του στυλ “ξέρεις αυτά χειρίζονται χειροβομβίδες και όπλα και άλλα”. Απορώ πως αύριο μεθαύριο θα πάνε στο σχολείο να ρωτήσουν για την πρόοδο των παιδιών τους και θα αντικρίσουν στα μάτια αυτά τα παιδιά», είπε ο διευθυντής του σχολείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

protothema.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Κάρυστο: Νέο 112 για εκκένωση δύο περιοχών, επιχειρούν 18 εναέρια

ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Νέκρα δίδυμα βρέφη λόγω πρόωρου τοκετού – Στο νοσοκομείο η μητέρα

Tech

Κρήτη: Δύο ηλεκτρονικές απάτες 650.000 ευρώ σε έξι ημέρες – Το κόλπο με τις 55 μικρές μεταφορές

5 απαντήσεις στο “Βόλος: Απειλούν διευθυντή σχολείου, επειδή δέχτηκε προσφυγόπουλα”

  1. Και τι κανουν στις ταξεις του γυμνασιου και λυκειου χωρις να ξερουν Ελληνικα ;
    Τις μετατρεπουν σε ταξεις νοητικως καθυστερημενων μπουλουκιων που προσπαθουν να μαθουν στους λαθρομεταναστες τα Ελληνικα σε βαρος των Ελληνων μαθητων ;
    Απλα οταν γραψουν στο σχολειο ενα παιδι λαθρομαεταναστων νομιμοποιειται αυτοματως και η ιθαγενεια που θα παιρνει η 10μελης και πανω , οικογενεια του αλλοδαπου μαθητη.

  2. Λοιπόν, αγαπητέ, όταν (καλομελέτα, κι έρχεται) θα φτάσουμε στο σημείο να διαπιστώσεις τί είναι ικανά να κάνουν τα “προσφυγόπουλα”, ένας παλιός γνωστός σου σου ξεκαθαρίζει από τώρα ότι ΔΕΝ θα σε υπερασπιστεί και ΔΕΝ θα διακινδυνεύσει τη ζωή του γιά σένα (όπως θα το κάνει γιά άλλους Έλληνες).

    Όποιος πέρασε τα 18 κι έκανε τις επιλογές του, είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ υπεύθυνος γι’ αυτές. Δικαιολογίες ΔΕΝ υπάρχουν.

    Καλή σου τύχη!

  3. Ρε τι όργιο γίνεται στην χώρα μας ! Τους ταιζουν,τους ποτίζουν ,τους δίνουν λεφτά,σπίτια πληρωμένα,φως,νερό ,τηλέφωνο,μπουραρισαν λαθραια ,τους έφεραν και τσαμπα ,γιατί τα λεφτά τα δινουν οι ΜΚΟ ,τους βάζουν στα σχολεία,θα τους δώσουν και δίνουν υπηκοότητα και εμείς ;πρεπει να βγάλουμε τον σκασμο και μας απειλούν και απο πανω,λοιπον….μαρκαρουμε τους κεραταδες που στηρίζουν αυτήν την σαπιλα,αντιδρούμε ψυχρα στις κινήσεις τους και περιμένουμε το λάθος τους….καμμία βοήθεια μετα και κανένας οίκτος,είναι πούλημενοι και προσκυνημενοι.ΤΕΛΟΣ.

  4. Τον απειλουνε λεει χαχαχαχα Τα δεκα εκατομμυρια Ελληνες δεν απειλουντε καθημερινα απο προδοτες σαν εσενα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά