ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Βίαιη Επίθεση κατά Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα – Σοκαριστικό συμβάν με καταστηματάρχη και αδελφό του

· Κατοχικά Νέα

Σοκαρισμένοι παρακολουθήσαμε σήμερα ένα απίστευτο περιστατικό στην πόλη της Πάτρας, όπου ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιος, Κώστας Μάρκου, έπεσε θύμα επίθεσης ενός καταστηματάρχη με απίστευτα επεισόδια. Ο κ. Μάρκου βρισκόταν στην οδό Γούναρη, μοιράζοντας φυλλάδια για την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος, μπήκε μέσα σε ένα κατάστημα, ο ιδιοκτήτης ο οποίος φέρθηκε με απίστευτα επιθετικό και προσβλητικό τρόπο.

Ο καταστηματάρχης ξεκίνησε να επιτίθεται στον κ. Μάρκου, χρησιμοποιώντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και φυσική βία, προκαλώντας σύγχυση και αγανάκτηση στην περιοχή.

Η ένταση αυξήθηκε γρήγορα, και η αστυνομία κλήθηκε να παρέμβει για να επιβάλει την τάξη. Ο δράστης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Στη συνέχεια όμως και ενώ το κλιμάκιο βρισκότανε στο ύψος της Υψηλάντου, από το σημείο όπως λέει ο κ. Μάρκου, πέρασε διερχόμενος με βέσπα, ο αδελφός του καταστηματάρχη, ο οποίος πιθανόν είχε ειδοποιηθεί για το συμβάν.
Κινήθηκε κατά πάνω του απειλητικά με ένα σκούτερ και στη συνέχεια τον χτύπησε στο πόδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

patratora.news

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Σχολική τάξη με μαθητές και εκπαιδευτικό - φωτογραφία αρχείουΕΛΛΑΔΑ

30.000 αναπληρωτές στα σχολεία: Ξεκινά η Α’ φάση – Το χρονοδιάγραμμα και τι ακολουθεί για τις τοποθετήσεις

Πλοίο στη θάλασσα - φωτογραφία αρχείου για την ένταση στην Ανατολική ΜεσόγειοΕΛΛΑΔΑ

Καστελόριζο: Ελληνική αντι-NAVTEX απέναντι στο τουρκικό «Μαρμαρά» – Τι πραγματικά διακυβεύεται έως τις 15 Σεπτεμβρίου

Κυψέλη: Η μητέρα αρνείται ότι σκότωσε το βρέφος που βρέθηκε κατεψυγμένο σε βαλίτσαΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Η μητέρα αρνείται ότι σκότωσε το βρέφος που βρέθηκε κατεψυγμένο σε βαλίτσα

4 απαντήσεις στο “Βίαιη Επίθεση κατά Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα – Σοκαριστικό συμβάν με καταστηματάρχη και αδελφό του”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά