Βγάλτε μερικοί επιτέλους το κεφάλι σας από την άμμο γιατί αυτά που γίνονται στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα δεν έχουν προηγούμενο

Αυτή την φορά δεν θα μιλήσουμε για κρίση… για μνημόνια…για το Σκοπιανό.

Αυτό που καταγράφεται τελευταία στα πρακτορεία ειδήσεων στη χώρα μας δεν έχει προηγούμενο.

Οι παραπάνω ειδήσεις έρχονται με διαφορά μερικών ωρών.

Δυο κοπέλες κακοποιημένες και πεταμένες σε χωράφι και δρόμο…λες και είναι ζώα.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν συνυπολογίσεις αυτά που γίνονται καθημερινά στην Ελλάδα και δεν καταγράφονται, εύκολα αντιλαμβάνεσαι ότι στη χώρα μας διαμορφώνονται πολύ πολύ επικίνδυνες συνθήκες.

Όσο εμείς ασχολούμαστε με τις περικοπές συντάξεων, τους θεσμούς, τις πολιτικές υποσχέσεις και το πότε θα γίνουν εκλογές, την ίδια ώρα γύρω μας άνθρωποι μεταμορφώνονται σε κτήνη….σε διάστημα κρίσιμο για τη χώρα.

Η στιγμή που μας βάζουν απέναντι στα σώματα ασφαλείας, είπαμε και πρόσφατα, είναι εκ του πονηρού.

Μέσα από τέτοια γεγονότα σαν τα παραπάνω, μέσα από επετείους που έχουμε μπροστά μας, αντιλαμβάνεσαι το πονηρό της υπόθεσης και πως μπορεί να εξελιχθεί μια κατάσταση.

Και αν όχι σήμερα, αν όχι αύριο….κάποια στιγμή θα γίνει, είναι ένα από τα αναπόφευκτα γεγονότα που θα συναντήσουμε και θα πούμε σε άλλο άρθρο γιατί είναι αναπόφευκτο.

Σκέψου λοιπόν ότι από τη μία έχουμε να κάνουμε με ακροαριστερές οργανώσεις εκπαιδευμένες στην αστική μάχη, από την άλλη με εγκληματικές ομάδες Ρομά οι οποίες ζουν σε καταυλισμούς/κέντρα εκπαίδευσης, όπως είναι το Ζεφύρι και είναι, όπως βλέπουμε κάθε τόσο, ικανές για τα πάντα…..πραγματικά για τα πάντα!!!

Και τέλος, λίγο πιο πέρα συναντάμε τις μεταναστευτικές ροές, μέσα από τις οποίες εισέρχονται ετοιμοπόλεμοι άνδρες, νεαρής ηλικίας κυρίως, αντίπαλοι του καθεστώτος Άσαντ, κάποιοι αν δεν γνωρίζουν ας μάθουν ποιοι είναι αυτοί οι άνδρες και τι έχουν κάνει, έχουν πλούσιο βιογραφικό που θα ζήλευαν μεγάλοι εκτελεστές άλλων εποχών.

Αυτό είναι το κλίμα που διαμορφώνεται στην….. ψηφιακή Ελλάδα και κάθε είδηση, όπως είναι οι παραπάνω ειδήσεις, είναι ένα καμπανάκι σε όλους μας.

Αλλά ποιος ακούει αυτό το καμπανάκι;

Είναι δυνατόν να επιτρέπουμε…. και ουσιαστικά να αποδεχόμαστε μέσα από την σιωπή να βιάζονται νέες κοπέλες και να πετιούνται στα χωράφια ξεψυχώντας;

Καταλαβαίνουμε σε πόσο σκατά κοινωνία ζούμε;;;;

Μπορείτε μερικοί να το καταλάβετε;;;

Μόνο όσοι έχουν ζήσει κοντά στο Ζεφύρι και στα γκέτο των Ρομα καταλαβαίνουν τι συνθήκες επικρατούν.

Όπως και όσοι ζουν κοντά στις περιοχές γκέτο στο κέντρο της Αθήνας.

Έτυχε να μείνω για ένα διάστημα στο Μενίδι, για όσους δεν γνωρίζουν είναι δίπλα στο Ζεφύρι και είχα μια εικόνα για το τι επικρατούσε στην περιοχή.

Απλά έτρεμες να κυκλοφορήσεις στους δρόμους του Μενιδίου και των γύρω περιοχών… όχι μόνο το βράδυ αλλά και την ημέρα…

Το Μενίδι και οι γύρω περιοχές ειναι μέρη με κατεστραμμένους νέους από τα ναρκωτικά, νέοι που έρχονταν και από αλλα μέρη της Αθήνας για να ψωνίσουν στο “σούπερ μάρκετ” Ζεφύρι.

Ένα “σούπερ μάρκετ” που διακινεί το θάνατο και που μπορείς να βρεις ότι δεν μπορείς να βρεις σε όλη την Αθήνα.

Ένα γκέτο που η αστυνομία πατάει μια φορά στα δέκα χρόνια…και στην περίπτωση που σκοτωθεί κάποιος.

Βασικά , η Ελλάδα η ίδια μετατρέπεται σταδιακά σε ένα γιγάντιο γκέτο και στελεχώνεται με ανθρώπους που δεν δίνουν δεκάρα για την ζωή του άλλου.

Αν πεθάνει αυτή η κοπέλα που πέταξαν στο χωράφι, που μπορεί να ήταν η κόρη σου, η κοπέλα σου, η φίλη σου……….. τι θα γίνει;

Θα βρεθεί κάποιος να τα σπάσει για αυτήν; Να ρίξει μολότοφ που θα γράφουν το όνομα της στα Ματ ή μήπως αυτά γίνονται, όπως θα δούμε προσεχώς, στο όνομα ενός Αλέξη και ενός Φύσσα;

Από την άλλη, οι δυνάμεις καταστολής γιατί δεν εισβάλουν στα κέντρα κατάρτισης εγκληματικής και απάνθρωπης συμπεριφοράς και να βάλουν…. λουκέτο;

Να κάνουν ασύστολη χρήση χημικών, να ρίξουν ξύλο στους θερμόαιμους και να συλλάβουν τις εγκληματικές ομάδες που ζουν μέσα αυτό.

Όπως έπραξαν πριν μερικές ημέρες στη ΔΕΘ…χτυπώντας και συλλαμβάνοντας “εγκληματικά στοιχεία” που αντιστέκονται κατά του ξεπουλήματος του ονόματος.

Συμπέρασμα…

Κράτος δεν υπάρχει…και όταν δεν υπάρχει κράτος, όλα λειτουργούν στον αυτόματο και επίσης όλα κρέμονται από μια κλωστή.

Παραπάνω εντοπίζονται οι κίνδυνοι για όταν σπάσει αυτή η λεπτή κλωστή.

Είναι τρεις σταγόνες που μπορούν όμως αν ενωθούν να γίνουν χείμαρρος.

Αλλά δεν είναι μόνο τρεις… αλλά είναι λόγοι αρκετοί για να μην εμπιστευτείς την ασφάλεια τη δική σου και…. των δικών σου στη μέριμνα του κράτους.

Η νέα τάξη θα περάσει πρώτα μέσα από την αταξία, δηλαδή μέσα από ομάδες/ορδές που την έχουν για σημαία και ζουν μέσα σε(από)αυτή.

Το ξαναλέω και βέβαια είναι προσωπική μου άποψη, πασπαλισμένη όμως με στοιχεία που έχουν εντοπιστεί το τελευταίο διάστημα…. ΔΕΝ καλλιεργούν άσκοπα την έχθρα μας απέναντι στην αστυνομία…ΤΩΡΑ.

Λίγο πριν τις παραπάνω επετείους…

Αυτά που έγιναν στη Θεσσαλονίκη, όπως μάθαμε ήταν εντολές από ψηλά…που εκτέλεσαν ως συνήθως με ζήλο οι δυνάμεις ασφαλείας, για αυτό εκπαιδεύονται άλλωστε και για όσους έχουν πάει σε συγκεντρώσεις, ξέρουν ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος για χρήση τέτοιας βίας την συγκεκριμένη ημέρα.

Το ζήτημα είναι ότι αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο…δεν μπορούν οι πολλοί να μένουν αδιάφοροι μπροστά σε αυτό που γίνετε το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας.

Αυτοί προχωράνε το πλάνο τους, γιατί η πλειοψηφία εδώ στην Ελλάδα είναι απούσα από τις εξελίξεις, μένει παντελώς αδιάφορη, δεν μας νοιάζει…απλά δυο τρεις φιλοσοφίες μετά από κάθε τραγωδία και αυτό ήταν…..δεν μας απασχολεί ουσιαστικά για το αν ο δίπλα μας ξαφνικά βρεθεί πεταμένος ή καμένος στο χωράφι, αρκεί να αλλάξει χέρια η εξουσία, αρκεί να βγούμε από την κρίση, αρκεί να έρθουν επενδύσεις, αρκεί να έχουμε ανάπτυξη,θετικούς δείκτες…….αρκεί απλά να μην διαταραχθεί η καθημερινότητά μας.

Δεν πάει όμως έτσι….

Οι συντάξεις θα κοπούν.. η κρίση θα βαθύνει, δεν στο λένε ακόμη το κρατάνε και αυτό για έκπληξη και όλα αυτά γιατί πάψαμε να είμαστε άνθρωποι, ξεχάσαμε πως είναι….δεν εργαζόμαστε καθόλου επάνω σε αυτό, δεν δουλεύουμε με τον ευατό μας προς αυτή την κατεύθυνση…αλλά το χειρότερο είναι πως μερικοί ούτε καν το αντιλαμβάνονται.

Ξεχάσαμε τις προτεραιότητές μας μέσα στον σκοταδισμό της ψηφιακής Ελλάδας και αυτή μας η παράλειψη στοιχίζει ζωές.

Rick

minitrue.gr

Loading...

9 thoughts on “Βγάλτε μερικοί επιτέλους το κεφάλι σας από την άμμο γιατί αυτά που γίνονται στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα δεν έχουν προηγούμενο

 1. billaros 1965 says:

  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο RICK ΠΡΙΝ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ! ΤΟΤΕ ΕΙΠΑ ΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΕΙΝΑ ΑΥΤΗ!
  ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ! ΠΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ!
  ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!ΓΙΑΤΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ Ο ΣΚΑΤΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ!ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΑΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ!ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΔΑΙΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!
  Η ΜΟΝΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΟ! ΠΟΥΘΕΝΑ!ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΥ ΡΕΜΟΥ!ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ!
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ…..

 2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ…. ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΑΛΛΟΙ.
  Η ΨΗΦΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑΕΥΡΟ….. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ…..
  “ΤΑ ΑΓΓΕΙΑ ΓΙΝΗΚΑΝ ΘΥΜΙΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚ@ΤΑ ΛΙΒΑΝΙ,
  ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΓΙΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ….” ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΗΣ.
  tharrosnews.gr/news/content/πενήντα-ευρώ-η-ψήφος-και-μια-γουρνοπούλα…

 3. ΓΙΩΡΓΟΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 1962 says:

  ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ RICK..ΠΑΨΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ..ΤΟ ΙΔΙΟΤΕΛΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΘΝΟΣ ,ΙΣΤΟΡΙΑ ,ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΑ ΚΑΙΓΕΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ..ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΗΣ ΕΚΩΦΑΝΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ..ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΑΠΟΤΟΚΟΣ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ,ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ,ΚΑΙ ΣΥΨΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ Η ΜΑΓΙΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΤΕΡ ΠΑΙΣΙΟΣ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ..ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ..ΠΟΥ ΔΑΚΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ..ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΜΕΓΑΛΗ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ..

 4. νικος says:

  Ἀγοράζουν τήν Ἀθήνα μέ 2 δισ. εὐρώ

  Σέ ξένα funds χιλιάδες ἀκίνητα

  ΜΕ ΑΘΟΡΥΒΕΣ ἀλλά καί συστηματικές κινήσεις ξένα funds «ὀργώνουν» τήν ἀγορά ἀκινήτων τῆς πρωτευούσης ἀποκτώντας πολυώροφα ἀκίνητα στό κέντρο ἀλλά καί στά βόρεια προάστια. Πρόκειται γιά funds ἀπό τίς ΗΠΑ, τήν Μεγάλη Βρεταννία ἀλλά καί τό Ἰσραήλ, πού διαθέτουν μεγάλη ἐμπειρία στήν ἀγορά ἀκινήτων καί ἔχουν τήν δεινότητα νά «σκανάρουν» τήν ἀγορά καί νά ἐντοπίζουν τίς πλέον ἑλκυστικές περιπτώσεις. Δεκάδες ἀκίνητα ἔχουν ἀλλάξει χέρια τούς τελευταίους μῆνες, ἐνῶ ὁ ἀνταγωνισμός ἀνάμεσα στούς ἐνδιαφερομένους ἐπενδυτές ἀναμένεται νά ἐκτοξευθεῖ τό ἑπόμενο διάστημα. Μέ τούς ἠλεκτρονικούς πλειστηριασμούς νά εὑρίσκονται ἐν πλήρει ἐξελίξει, αὐξάνοντας τήν προσφορά καλῶν ἀκινήτων σέ χαμηλές τιμές, τά funds ἐνισχύουν τήν θέση τους στήν ἀγορά ἀκινήτων τῆς πρωτευούσης. Ἐπί πλέον, τήν ζήτηση ἔχει αὐξήσει καί ἡ μεγάλη ἐπιτυχία πού γνωρίζουν οἱ βραχυχρόνιες μειώσεις ἀκινήτων τύπου Airbnb, καθώς τά funds ἀποκτοῦν ἀκίνητα τά ὁποῖα ἐν συνεχεία ὑπενοικιάζουν.

  Σύμφωνα μέ στελέχη τῆς ἀγορᾶς real estate, τό ἐνδιαφέρον θά αὐξηθεῖ ὅταν οἱ τράπεζες, οἱ ὁποῖες ἔχουν εὑρεθεῖ μέ ἑκατοντάδες ἀκίνητα πού ἀποκτοῦν μέσω τῶν πλειστηριασμῶν, ἀρχίσουν νά προχωροῦν στήν ἐξυγίανση τῶν χαρτοφυλακίων τους. Οἱ ἴδιοι παράγοντες ἐπισημαίνουν ὅτι τό ἑπόμενο διάστημα θά λάβει μεγάλη ἔξαρση ἡ ἔλευσις καί ἄλλων μεγάλων ἐπενδυτικῶν funds, ὑπό τήν αἵρεσιν ὅτι ἡ οἰκονομική ἀνάκαμψις τῆς χώρας θά συνεχισθεῖ μέ αὐξητικούς ρυθμούς.
  Τά funds πού ἔχουν ἐκφράσει ἐνδιαφέρον νά δραστηριοποιηθοῦν στήν ἑλληνική ἀγορά προέρχονται ἀπό διάφορες χῶρες καί διαθέτουν ρευστότητα, ἡ ὁποία ὑπολογίζεται σέ περισσότερα ἀπό 2 δισ. εὐρώ μέ τό ποσό νά αὐξηθεῖ περαιτέρω ὅσο προχωροῦν οἱ πλειστηριασμοί. Χαρακτηριστική εἶναι ἡ περίπτωσις τοῦ ἰσραηλινοῦ ἐπενδτικοῦ fund μέ τήν ἐπωνυμία Zoia, πού ἀποκτᾶ τό ἕνα ἀκίνητο μετά τό ἄλλο. Τά 15 κτίρια πού ἀπέκτησε σέ διάστημα ἕξι μηνῶν κυρίως στό κέντρο τῶν Ἀθηνῶν καί συγκεκριμένα στήν Μητροπόλεως, τό Κουκάκι καί τόν Λυκαβηττό ἔχουν φθάσει τά 40, ἐνῶ παράγοντες τῆς ἀγορᾶς ἀκινήτων ἐκτιμοῦν ὅτι ἕως τόν Ἰούνιο τοῦ 2019 τά ἀκίνητα τοῦ fund θά ἔχουν διπλασιασθεῖ κάνοντας ἠχηρή τήν παρουσία του στό real estate.

  Πρόκειται γιά παλαιές πολυκατοικίες ἤ ἐγκαταλελειμμένα κτίρια, τά ὁποῖα ὅμως λόγω τῆς πλεονεκτικῆς θέσεώς τους, μαγνήτισαν τό ἐπενδυτικό ἐνδιαφέρον τοῦ fund πού τά μετατρέπει σέ πολυτελεῖς τουριστικές κατοικίες. Ἐπικεφαλῆς τοῦ ἐγχειρήματος εἶναι ὁ Σάγκι Ρούμπιν, πού διαθέτει ἐμπειρία 15 χρόνων, ἔχοντας διαχειρισθεῖ τά κεφάλαια τοῦ Virgin Green Fund –πού ἵδρυσε ὁ ἐμπνευστής τῆς αὐτοκρατορίας Virgin, κι ἕνας ἀπό τούς πλουσιότερους ἀνθρώπους τοῦ πλανήτου, ὁ Ρίτσαρντ Μπράνσον– καθώς καί τά κεφάλαια τοῦ Gemini VC, πού ἵδρυσε ὁ ἰσραηλινός Ἐν Μλάβσκι, μέ ἐξειδίκευση σέ ἐπενδύσεις ὑψηλῆς τεχνολογίας. Συνολικά, ὁ Σ. Ρούμπιν ἔχει συμμετάσχει σέ ἐπενδύσεις ὕψους ἄνω τῶν 200 ἑκατομμυρίων δολλαρίων σέ ἑταιρεῖες καί ἔργα ἀπό τόν κλάδο τῆς τεχνολογίας, τῆς ἐνέργειας καί τῆς ἀκίνητης περιουσίας.

  Ἐνεργό ρόλο ἔχει ἀναλάβει καί ὁ ἐπενδυτής Τρύφων Νάτσης, ἐκ τῶν ἱδρυτικῶν ἑταίρων τῆς Brevan Howard, ὁ ὁποῖος σύμφωνα μέ παράγοντες τῆς ἀγορᾶς ἀκινήτων ἔχει ἤδη προχωρήσει σέ ἀγορές ἀκινήτων μέ στόχο νά μεταβιβασθοῦν στήν ὑπό δημιουργία ΑΕΕΑΠ, τήν λεγομένη Οrilina, που ἀναμένεται νά λάβει τήν σχετική ἀδειοδότηση ἀπό τίς ἀρχές τῆς κεφαλαιαγορᾶς.

  Ἔντονη παρουσία ἔχει καί τό GreCO Fund, πού ἔγινε γνωστό ὅταν ἀπέκτησε τό κτίριο γραφείων τῆς «Βωβός» στήν Λεωφόρο Κηφισίας. Ἐπενδύει σέ κατ’ ἐξοχήν ἀκίνητα εἰσοδήματος, ἀκίνητα-φιλέτα καί ἔχει εἰσέλθει δυναμικά στήν ἐγχώρια ἀγορά ἀκινήτων, καθώς ἐπενδύει σέ ἀκίνητα-φιλέτα, μέ βραχυπρόθεσμο στόχο τό εἰσόδημα καί μεσοπρόθεσμο τήν δημιουργία ὑπεραξιῶν.

  ΠΗΓΗ: http://www.estianews.gr/eidiseis-arthra/agorazoun-tin-athina-me-2-dis-euro/

 5. filarianna says:

  Πέραν των σημαντικότατων κοινωνικών και ηθικών ερωτημάτων του Rick και τη σήμανση των «υπαρκτών» κινδύνων, να τονίσω και την διατήρηση της συνοχής της οικογένειας και τους δεσμούς της γειτονιάς .
  Ως προς τις τραγικές περιπτώσεις των δύο γυναικών, θα έλεγα πως δεν είναι η μοναδική αναφορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  Έρχεται να προστεθεί και η υπόθεση ομηρίας της Γαλλίδας στη Λαμία, από έναν 34χρονο εθνοφύλακα με την «συναίνεση;» μίας 24χρονης κοπέλας.
  Αυτές οι καθεαυτού ελεγχόμενες αναφορές από τα ΜΜΕ – ως προς τη ροή (χρόνος+στοιχεία) , με βάζουν σε υποψία. Λές και «δημιουργούν» κάποιες συνθήκες, το ιδανικό έδαφος …. Αναφορά στους Ρομά έγινε επίσης πρόσφατα. Με τη συγκέντρωση στο αμαξοστάσιο μετά από τραυματισμό 4χρονου, με τις δύο Βουλγάρες Ρομά, που «λεηλατούσαν» ελληνικά μουσεία.
  Σαν να είναι μπροστά μας «ΚΑΙ» κάτι άλλο το οποίο δεν βλέπουμε. Τέλος πάντων, σχολιάζω από διαίσθηση .
  Οψόμεθα

 6. Λίθος says:

  https://youtu.be/dA1fHU8scLc
  Όσοι καταλαβαίνετε Αγγλικά,δείτε το βίντεο.
  Rerum novarum,αυτός είναι ο λόγος,που όχι μόνο δεν πατάσεται η εγκληματικότητα,αλλά μάλλον προωθείται.Που να φανταστεί κάποιος,ότι ο Παπισμός έχει εφεύρει τόσο μισάνθρωπα τεχνάσματα,για την υποταγή του ανθρώπινου γένους….θαυμάστε τους υιους του πονηρού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *