in

ΒΑΘΥ ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.apostoloupanos.gr

 

Η αποχώρηση από τη Χρυσή Αυγή και η δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, του Βουλευτή Μεσσηνίας Δημήτρη Κουκούτση, είναι για πολλούς βόμβα μεγατόνων. Όχι όμως για τους γνωρίζοντες!

Ωστόσο, όπως και να έχει το πράγμα, αυτή η αποχώρηση είναι πολύ μεγάλης πολιτικής αξίας. Διότι, πραγματοποιείται σε ένα κόμμα που στους πολίτες είχε παγιωθεί η εντύπωση πως επρόκειτο για ένα κόμμα και μια κοινοβουλευτική ομάδα, του χαρακτήρα μπετόν αρμέ!

Παρ΄ ότι όμως πολλοί επαΐοντες δείχνουν να ξαφνιάζονται από αυτήν την αποχώρηση, ο υπογράφων το παρόν κείμενο επανειλημμένως ανάδειξε από την Ελεύθερη Ώρα, μεγάλα προβλήματα στο Εθνικιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής. Που μπορεί να πίκρανε αρκετούς φίλους, αλλά δυστυχώς παρουσίασε κατ΄ ελάχιστο την κατάσταση που επικρατούσε στη Χρυσή Αυγή.

Με αυτήν την αποχώρηση θα ενσκήψουν όχι μόνο προβλήματα πολιτικά αλλά και ιδεολογικά! Και θα εξηγήσω παρακάτω!

Οι συζητήσεις με τον Καρατζαφέρη επέφεραν το πρώτο ρήγμα!

Πρώτα απ΄ όλα να θυμηθούμε, όταν πρώτος έγραψα στο άρθρο μου της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου 2016 “Ο Μιχαλολιάκος  …χέρι – χέρι με τον Καρατζαφέρη”, φέρνοντας στο φως τις υπόγειες συζητήσεις του Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, τον πολιτικό που “υποχρέωσε” την 15μελή κοινοβουλευτική του ομάδα (ΛΑΟΣ) να ψηφίσει το πρώτο Μνημόνιο. Ο οποίος συμμετείχε στην προδοτική κυβέρνηση Παπαδήμου (Υπουργοί της οι Βορίδης, Γεωργιάδης, Γεωργίου, Βουλευτές ΛΑΟΣ) που δημιούργησε το καταστροφικό για πολλούς PSI.

Αυτές οι υπόγειες διαδρομές του Νίκου Μιχαλολιάκου για συνεργασία με έναν ιδεολογικά εκπεσόντα πρώην ηγέτη του Πατριωτικού χώρου, επέφερε καίριο πλήγμα στη συνοχή του σκάφους της Χρυσής Αυγής, δυσαρεστώντας Βουλευτές και στελέχη του Εθνικιστικού Κινήματος. Αυτή η ταραχή που δημιουργήθηκε, αλλά και η αλήθεια που έβγαινε από το επώνυμο δημοσίευμά μου, έκαναν τη Χρυσή Αυγή να μη βγάλει ούτε μια λυτή ανακοίνωση. Γιατί, σε αυτές τις περιπτώσεις, η σιωπή είναι χρυσός!

Βαθύτερα τα προβλήματα της Χρυσής Αυγής!

Ας θυμηθούμε επίσης, τι έγραφα μεταξύ των άλλων σε άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2017:

“…Γιατί, από ότι μαθαίνουμε, ο πρώτος που χάρηκε για το ότι χάλασε ο παραλίγο “αρραβώνας” Χρυσής Αυγής – Καρατζαφέρη, είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ο οποίος είναι υπέρ του πολιτικού ανοίγματος της Χρυσής Αυγής σε στελέχη του πατριωτικού χώρου – όχι Μνημονιακούς – αντίθετα από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος θέλει το κόμμα “κλειστό” και ελεγχόμενο από τον δικό του πολιτικό περίγυρο, στον οποίο μάλλον δεν ανήκει πλέον ο Ηλίας Κασιδιάρης…”!!

Στο ίδιο άρθρο ανέφερα επίσης:

“Είναι παράδοξο σε μια Ελλάδα που είναι τελευταία σε όλες τις διεθνείς οικονομικές μετρήσεις, στην οποία επί 7 χρόνια συντελείται ένας Αρμαγεδδών, όταν όλα τα Εθνικιστικά κόμματα της Ευρώπης αυξάνουν ραγδαία τα ποσοστά τους (στην Αυστρία παρά λίγο να γίνουν κυβέρνηση και στην Γαλλία είναι το πρώτο φαβορί), στη χώρα μας η Χρυσή Αυγή να έχει πιάσει “ταβάνι” στα εκλογικά αλλά και δημοσκοπικά αποτελέσματα της, στην πορεία!!

Τελικά, προβληματίζονται στη Χρυσή Αυγή;;

Αναζητούν το αίτιο της μη εκλογικής τους έκρηξης;;

Μήπως είναι πολλά τα προβλήματα, που δεν μπορούν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους…”;;

Θεωρώ πως αυτή η τελευταία αναφορά μου ήταν “προφητική” και είναι ο κύριος λόγος της διαφαινόμενης διάσπασης της Χρυσή Αυγής!!

Ο Καρατζαφέρης …τους δηλητηρίασε…

Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δέχθηκαν ισχυρό σοκ, εκείνο το βράδυ στα μέσα του Φεβρουαρίου, όταν στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ του Γιώργου Καρατζαφέρη ήταν στο στούντιο ο Ηλίας Κασιδιάρης, εκρηκτικός όπως πάντα και ακολούθησαν οι παρεμβάσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη, του Νίκου Μιχαλολιάκου και του ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Επιτήδειου, σε μια ανφέρ παρέμβασή του μετά τον Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, παρότι η παρέμβαση του Νίκου Μιχαλολιάκου ήταν τουλάχιστον άστοχη και από την οποία διαφάνηκε ότι έχει χάσει την ψυχραιμία του και δεν ελέγχει πλέον τα νεύρα του!

Ωστόσο, ο Γιώργος Επιτήδειος – συντασσόμενος απόλυτα με τον Ηλία Κασιδιάρη – μίλησε και είπε πως οι Ναζιστικοί χαιρετισμοί και λοιπά άλλα που χαρακτηρίζουν ως Ναζιστικό το κόμμα της Χρυσής Αυγής, ήταν “παιδικές ασθένειες” από τις οποίες προσβάλλονται κάποιοι στα χρόνια της νιότης τους!!

Το πρόβλημα της Χρυσής Αυγής είναι ιδεολογικό, αλλά και υπαρξιακό!

Την ίδια ημέρα που ανεξαρτητοποιείτο ο Δημήτρης Κουκούτσης (Σάββατο 4 Μαρτίου), την ίδια ακριβώς ημέρα στη Σαββατιάτική σελίδα μου στην Ελεύθερη Ώρα “Τσουκνίδα”, δημοσίευα δυο πρωτοσέλιδα του περιοδικού “Αντεπίθεση” που εξέδιδε επί σειρά ετών η νεολαία της Χρυσής Αυγής και το οποίο καταργήθηκε όταν η Χρυσή Αυγή έγινε κοινοβουλευτικό κόμμα.

Ανέφερα συγκεκριμένα:

«Ποια η σχέση της Χρυσής Αυγής με το περιοδικό “Αντεπίθεση” που υμνούσε σε κάθε του φύλλο το Ναζισμό και όχι μόνο;;;»!

 

Και το “όχι μόνο” θα το δημοσιοποιήσω σήμερα!

Υμνητές του Εωσφόρου!

Στο τεύχος 5 του Ιανουαρίου 2000, δημοσιεύεται άρθρο με τίτλο: “Ο Λευκός Εωσφόρος του 21ου αιώνα”. Σ΄ αυτό εξυμνείται ο Εωσφόρος – Σατανάς που σύμφωνα με τους συντάκτες, είναι:

«Αυτός που τολμά να υψωθεί μπροστά στη Θεϊκή Δύναμη. Μέσα στο απόλυτο σκοτάδι μιας παρακμασμένης Θεϊκής Δύναμης…

Αυτός που δεν χωρά στα σύνορα του Παραδείσου και έτσι τίθεται εκτός Παραδείσου…

Αυτός που θα φτιάξει τη δική του Κόλαση και εκεί θα καλέσει όλους αυτούς που θαμπώνονται από το Φως του. Από τους ίδιους με αυτό Κολασμένους , το στρατό του. Τον Στρατό των ίδιων κολασμένων εδώ και αιώνες που από καταβολής κόσμου μια μικρή κόκκινη κλωστή δένει όλους τους Στρατιώτες του…

Αυτός που οι ανά τον κόσμο δούλοι, υποταγμένοι θα τον πουν Διάβολο, Σατανά και αυτός θα γελά, θα καγχάζει. Μόνος του. Με τους συντρόφους του. Με τους συμπολεμιστές του!

Αυτός που είναι μια αιχμηρή κοφτή γραμμή φωτός! Ο Ανίκητος ήλιος! Ο Εωσφόρος!

Αυτός που φέρνει το Λευκό Φως, την Αυγή κάθε χιλιετία…»!

Να τοποθετηθεί δημόσια ο Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος!

Όλα τα παραπάνω βλάπτουν βάναυσα τα πιστεύω των Ορθόδοξων Χριστιανών και δημιουργούν απορίες, και θα πρέπει πάραυτα να τοποθετηθεί δημόσια ο Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Όπως θα πρέπει να μας πει εάν πριν ονομάσει το κόμμα του Χρυσή Αυγή, ήθελε να το ονομάσει “Εωσφόρο”, προβάλλοντας ότι είναι το κόμμα που φέρνει φως. Αυτή η σκέψη όμως δεν τελεσφόρησε, τότε, γιατί αντέδρασαν πολλά από τα ιδρυτικά στελέχη του κόμματος!

Απαιτούνται εξηγήσεις από τον Κουκούτση…

Όσον αφορά τον Ανεξάρτητο πλέον, Βουλευτή Μεσσηνίας Δημήτρη Κουκούτση και επειδή στο κείμενο ανεξαρτητοποίησής του αφήνει πολλά ανοικτά ζητήματα, θα είναι εξόχως χρήσιμο για την μετέπειτα πολιτική του σταδιοδρομία να γίνει πολύ πιο σαφής για τους λόγους της ξαφνικής αποχώρησής του από τη Χρυσή Αυγή.

Γνώριζε τα περί Ναζισμού και τα περί ύμνων στο Διάβολο – Σατανά από το πρώην κόμμα του το οποίο υπηρέτησε επί πολλά χρόνια;;

Τα αποκηρύττει τα παραπάνω μετά βδελυγμίας;;

Ή από τη μια υμνούμε τον Σατανά και από την άλλη μετέχουμε σε Ορθόδοξα Μυστήρια της Θρησκείας μας!

Report

What do you think?

Written by panos

Comments

Leave a Reply
 1. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΟΥ,ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΤΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΔΙΑΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ.

  • ΕΡΏΤΗΣΉ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ.ΠΩΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΑΦΟΎ Η ΧΡΥΣΉ ΑΎΓΗ ΕΊΝΑΙ Η ΜΌΝΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΔΎΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΉ .ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΤΌΣΟΥΣ ΑΓΏΝΕΣ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΤΌΣΑ ΣΥΣΙΤΙΑ .ΝΑ ΠΑΡΑΜΈΝΕΙ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΆ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΗΛΑΔΉ. ΑΠΌ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΜΕΡΙΆ ΑΛΛΆ ΜΙΑ ΑΠΌ ΤΑ ΊΔΙΑ. ΆΡΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΌ ΚΎΡΙΟΙ…ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΏ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΣΑΣ ΑΛΛΆ ΟΎΤΕ ΥΠΈΡ ΣΑΣ….ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΎΟΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΆΛΛΟ ΠΡΌΣΩΠΌ ΈΧΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΈΞΩ ΚΑΙ ΆΛΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..ΕΑΝ ΔΕΝ ΉΤΑΝ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΘΑ ΕΊΣΑΣΤΕ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

   • δεν ειναι ετσι φιλε μου και θα σου πω το γιατι..
    καταρχην στις ευροεκλογες πηρε 9,5 με 10%..αν δεν ειχε γινει η μαλακια με τον ηλιθιο τον ρουπακια θα μιλαγαμε με ποσοστα ανω του 17 με 18%..μετα εχουμε το αλλο δεν υπαρχει κρατικη χρηματοδοτοση εχει κοπει λογο δικαστηριου και θα το τραβηξουν οσο μπορουνε γιατι δεν τους βγαινει τελικα..οσοι παρακολοθουν τη περιβοητη δικη εχουν παει στο βροντο οι κατηγοριες περι εγκληματικης οργανωσης..οποτε τα συσσιτια δεν μπορουν να γινουν μεχρι στιμης..θυμαστε ολοι πως πολεμηθηκε αυτη η πραξη,ως ρατσιστικη να ταισεις τον ελληνα.
    μετα οπως λες με τοση λασπη και τοσο μισος ειναι λογικο να μην υπαρχει εμπιστοσυνη σε μεγαλο μερος του κοσμου,,,αλλα προσωπικα δεν ανυσηχω..θα σας πω το εξης και κρατηστετο ολοι να το θυμασται…
    πως μπηκε στη βουλη η χρυση αυγη??? ηρθαν τα πανω κατω στη χωρα με τα μνημονια και μπηκε..
    ποτε θα κυβερνησει η χρυση αυγη??? οταν ολλα θα εχουν καταρρευσει..και αυτο ειναι πολυ κοντα..μα πολυ κοντα…τα λεμε..

    • ΔΗΛΑΔΉ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ Η ΕΛΠΊΔΑ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΆΡΡΕΥΣΟΥΝ ΌΛΑ. ΝΑ ΧΆΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΚΑΙ ΤΌΤΕ ΘΑ ΜΆΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Η ΧΡΥΣΉ ΑΎΓΗ. ΚΑΙ ΈΤΣΙ ΘΑ ΣΏΘΟΥΜΕ. . Τι να σου πω ..

     • μακαρι να πανε ολα καλα και να φυγουμε απ τα μνημονια και τωρα με τον κουλη που ερχετε θα σωθουμε…αν αυτο σε ικανοποιη κανενα προβλημα..
      δεν ευχομαι να φτασουμε στο πατο, που για να λεμε και την αληθεια ειμαστε…αλλα αυτο που βλεπουμε ολοι ειναι οτι δεν υπαρχει σωτηρια..αναμενομενο λοιπον η καταρευση που ειναι το πιο πιθανο σεναριο…οπου πηγε το δντ αποκαιδια αφησε..αυτο ειναι γεγονος..ξεχνας ομως την λαθρομεταναστευση που σε λιγα χρονια θα βλεπουμε τη χωρα μας αγνωριστη…ειναι πως το βλεπει ο καθενας…

 2. Ο Εωσφόρος δεν είχε αυτή την ερμηνεία στην αρχαία Ελλάδα. Όπως και άλλες λέξεις π.χ. Δαίμων. Στο συγκεκριμένο κείμενο νομίζω γίνεται αναφορά στην ιδιότητα του ελευθέρου ανθρώπου να ορίζει μόνος του την μοίρα του και ψέγει την μοιρολατρεία. Ένα σχήμα λόγου όπου ο Παράδεισος είναι οι λεγόμενες Κοινωνίες, ο θεός η κάθε πολιτική ορθότητα που αποβάλλει τους αιρετικούς, αυτούς που δεν συμβαδίζουν με την γαλήνη ενός ψυχρού νεκροραφείου. Υπάρχει και αυτή η ερμηνεία νομίζω. Ο Χίτλερ προσπάθησε να ελευθερώσει την Πατρίδα του από τους Εβραίους. Αν νικούσε ο κόσμος θα ήταν απείρως καλύτερος. Αυτες είναι δικές μου απόψεις και όχι των χρυσαυγιτών. Αλλά μάλλον είσαι και εσύ του συστήματος. Πάλι τα εξώφυλλά, πάλι τα περί ναζισμού. Μας έχετε πρήξει. Κάτι μεμπτό έχουν κάνει οι χρυσαυγίτες;; Όχι. Βρες ένα πράγμα που ψήφισαν άσχημο για την Ελλάδα. Δεν μπορείς και αναμασάς πάλι τις χιλιοειπωμένες ανοησίες. Εντάξει θα ψηφιστεί οσονούπω και Νόμος όπου ο παπάς θα ρωτά τον Νονό Απεταξάμην την χρυσή αυγή;; ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ!!

 3. Λευκό φως, λευκή Φυλή. Απλό είναι. Τι σατανισμός και ανοησίες ! Και μάλιστα τα ομοιωματικά στο θεική δύναμη συνηγορούν στην άποψη αυτή.

 4. ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ ΠΕΤΡΟ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΒΕΡΕΣΕ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙ “ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ” ΚΑΙ ΕΩΣΦΟΡΟΥ

  • ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 16%.

 5. Κόκκινη κλωστή δεμένη
  στην ειρήνη μπερδεμένη
  Δώσε κλώτσο να γυρίσει
  παραμύθι ν’ αρχινήσει

  Η αγάπη κι η ομόνοια,
  κάτω σπάθες και κανόνια,
  κατεβήκανε μια μέρα
  στο Λιτόχωρο πιο πέρα

  Παραμύθι, παραμύθι
  το κουκί και το ρεβίθι,
  βοήθησε κι εσύ να γένει
  όλη η γης αγαπημένη

  Αθηναίοι και Μανιάτες
  αγκαλιά στήθια και πλάτες,
  βρε κάνουν έρωτα σαν πρώτα
  στην Πεντέλη, στον Ευρώτα

  Ο παππούς δουλειά στ’αμπέλι,
  ρώγες, ήλιος, κοκκινέλι,
  στο κοπέλι αλληθωρίζει
  και τον χάρο φοβερίζει

  Παραμύθι, παραμύθι
  το κουκί και το ρεβίθι,
  βοήθησε κι εσύ να γένει
  όλη η γης αγαπημένη

 6. Ας γράψουμε την γνώμη μας… Τόσο η Αυστρία, η Γαλλία, αλλά και η Ολλανδία που σύντομα θα γίνουν εκλογές, δεν έχουν νήσο Κύπρο, ως ιστορικό σημείο! Αυτό είναι πολύ σημαντικό για να καταλάβει κάποιος το γιατί σε αυτά τα Ευρωπαϊκά κράτη, και όχι μόνο μπορεί να διευρυνθεί πολιτικά ο εθνικισμός, ενώ στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, παρά μόνο ίσως μετά από μια μεγάλη εθνική προδοσία. Με την τουρκική εισβολή στην νήσο Κύπρο (Αττίλας 1&2) το 1974, ουσιαστικά ο Ισραηλινός εθνικισμός μέσω του Ασκενάζι Χ. Κίσινγκερ, καπέλωσε τον Ελληνικό εθνικισμό, 10 μήνες μετά 7/1974, τον αποτυχημένο για το Ισραήλ πόλεμο του Γιομ Κιπούρ 10/1973. Ο νεότερος Ελληνικός εθνικισμός που ενσαρκώθηκε από τους Γ. Παπαδόπουλο, Δ. Ιωαννίδη και Σ. Πατακό, στηρίχθηκε μέσω των Η.Π.Α. από τον Ισραηλινό εθνικισμό, και άρχισε να ξεπληρώνετε από τον Πόλεμο των Έξι Ημερών. Στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν, ο Παπαδόπουλος άλλαξε ρώτα, με αποτέλεσμα το Γιόμ Κιπούρ… έτσι το πρώτο στοιχείο ρίξεις του νεότερου Ελληνικού εθνικισμού, ήρθε με την στημένη εξέγερση του Πολυτεχνείου 17 Νοεμβρίου 1973… το έμψυχο υλικό υπήρχε, ο Παπαδόπουλος έπρεπε να εκδιωχθεί για την προδοσία του προς το Ισραήλ αλλά και για άλλους λόγους μιας και ήταν εκτός ελέγχου για τις Η.Π.Α., έτσι και εκδιώχθηκε, ενώ ήρθε ο Δ. Ιωαννίδης για να επιτελέσει χωρίς να το γνωρίζει, τον ρόλο του… το επόμενο βήμα ήταν η Κύπρος που δόθηκε στους Τούρκους. Αυτή ήταν η αιτία όπου μετά την “έλευση της Δημοκρατίας” ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδος και κατά επέκταση ο στρατιωτικός, θρησκευτικός και δικαστικός.. προσέγγισε ειδικά τους διεθνιστές τραπεζίτες Χάζαρους, όπου σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδας κατέστησε την πατρίδα σε διεθνιστικό δυτικού τύπου κρατίδιο. Απολέσαμε οτιδήποτε το εθνικό… η λέξη πατριώτης έγινε συνώνυμη της λέξεως φασίστας… η γλώσσα, η βιομηχανία, η αγροτική και κτηνοτροφική οικονομία όλα τα εθνικά κεφάλαια ξεπουλήθηκαν και αλώθηκαν από παράφρονες διεθνιστές ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας! Η Ρεπούση είναι ένα μικρό κερασάκι στην τούρτα… ο διεθνισμός είναι τόσο βαθιά χαραγμένος στην νεότερη Ελλάδα, που μην περιμένει κάποιος ότι θα ξεριζωθεί υπό τις παρούσες συνθήκες. Έτσι τα παραδείγματα άλλων κρατών όσο αφορά τον πολιτικό εθνικισμό με την νεότερη Ελλάδα, είναι άκαιρα. Περί σατανά, Χρυσής Αυγής κ.λ.π. όποιος έχει μελετήσει περί Α. Κρόουλι Hermetic Order of the Golden Dawn και Thule-Gesellschaft γνωρίζει ότι έχουν παρασκηνιακές σχέσης μέσω ιερατείων… που κάπου ενώνονται στην αρχαία Αίγυπτο την περίοδο των Υξώς (Ποιμένες Βασιλείς), λατρεία του Σετ κ.λ.π. Οι Υξώς δεν ήταν Σημιτικό φύλλο εκτός και αν στην αρχαία Αργολίδα που τελικά μεγάλο τμήμα τους κατέφυγε καταδιωκόμενο, από τους Αιγύπτιους, και τους υποδέχθηκαν με φιλοξενία και θέρμη οι Αργείοι, κατοικούσαν Σημίτες. Όταν αναφερόμαστε σε Χρυσή Αυγή, Μαύρο Ήλιο κ.λ.π. αναφερόμαστε σε αρχαίες Πελασγικές εορτές που εορτάζονταν στην αρχαία Αίγυπτο προς τιμή του πολεμικού θεού Σετ, θεού της θυσίας και του αίματος. Όσο “σατανιστές” ήταν οι ηγέτες του Γ΄Ράιχ, άλλο τόσο “σατανιστές” ουσιαστικά οπαδοί του Σετ, είναι και οι τωρινοί ηγέτες του Δ΄ Ράιχ, ο βασικός στόχος είναι η μαζική θυσία, έστω και αν αυτή διαφέρει ως προς τον τρόπο. Αν κάποιος νομίζει ότι όσοι από την ελληνική ελίτ, είχαν δηλώσει ναι στο δημοψήφισμα του 2015, δεν ανήκουν ως μυημένοι, είτε ως αμύητοι ουσιαστικά οπαδοί του Σετ… αυταπατώνται! Κανείς δεν θυσιάζει τον λαό του για ένα νόμισμα, εκτός και αν έχει δώσει σε αυτό το νόμισμα θεϊκές ιδιότητες, ενός αιματοβαμμένου θεού. Ο Πλούταρχος στο έργο του Περί Ίσιδος και Οσίριδος, δίνει κάποια στοιχεία για το πολίτευμα των οπαδών του Σετ… έχει πολλές ομοιότητες με το σημερινό συνεχώς διαμορφούμενο βάρβαρο πολίτευμα. Αυτά. Υγ. Όταν γίνετε αναφορά σε Πελασγούς, η Αργείους (Άριους), γίνεται αναφορά σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΙΑΠΕΤΙΚΗ ΦΥΛΗ, όπου όπως τώρα, έτσι και μέσα στο πέρασμα των χιλιετηρίδων έχει πολλές διαφορετικές εκφάνσεις και ιδιαιτερότητες περί της αντίληψης και θέασης του Θείου, ιεροτελεστίες, μυστήρια κ.λ.π. νεότερες “κατεβασιές”, η ιστορικές αντανακλάσεις, των άλλοτε Πελασγών – Υξώς, ήταν τόσο η κατακτήσεις στην περιοχή των άλλοτε Νορμανδών, των άλλοτε Σταυροφόρων, των Α&Β Παγκόσμιων πολέμων… αλλά ακόμα και αυτό που συντελείτε στην εποχής μας.

 7. αγαπητε παναγιωτη αποστολου εισαι τιμιος και αγνος πατριωτης αλλα απο μυαλο….αστα!
  δεν εχεις στοιχειωδη ιδεολογικη και θεωρητικη καταρτηση…… η χρυσαυγη ειναι η τελευταια μικρη ελπιδα σωτηριας και βιολογικης επιβιωσης του εθνους μας. δυστυχως δεν εχουμε τιποτα αλλο και ουτε προλαβαινουμε να φτιαξουμε ενα νεο εθνικολαικο κινημα.
  στις επομενες εκλογες θα πανε στο 15%, δεν φτανει αλλα αργα και σταθερα θα παμε μπροστα…. καλα αν δεν ειχαν τις παπαριες χιτρερικες μπουρδες και κοληματα γερανικα θα ηταν πανω απο 50% τωρα….

  • Συμφωνώ, δεν υπάρχει χρόνος για τέτοια. Και με τα σκατά ακόμα καλύτερα. Λευτεριά στα βοθρολύματα!

 8. Ο εθνικισμός φιλοι μου είναι ιδέα.σε ολα τα κράτη ανθίζει σήμερα περισσότερο από ποτέ.Γαλλία,Αυστρία,Ολλανδία,Ουγγαρία κλπ.άλλοι λέγονται εθνικιστές,άλλοι ευρωσκεπτικιστες.στην Ελλάδα εχουμε την ατυχία να λυμαίνεται τον χωρο αυτό η χρυσή Αυγή.με τον μαλακα τον μιχαλολιακο και τον ηλίθιο τον παππα ποσο πιο πανω να πανε?με τους υμνους στον Χίτλερ και το Ράιχ που πας?ασε που ο μιχαλολιακος εχει και την γυναικα και τον γαμπρό,σε λίγο και την κορη,όλους βουλευτές.αρμέγουν το Δημόσιο και πουλανε φύκια και μεταξωτές κορδέλες.Αυτά βλεπει ο λαός και γι’αυτό δεν ανεβαίνει.αν υ πηρχε σοβαρο εθνικιστικο κομμα με 15-20% σιγουρα δεν θα ήμασταν στο σημείο αυτό που είμαστε τώρα….

 9. Μεγάλε άσε τις παπαριες και στήριξε χρυσή αυγή διότι καλώς ή κακώς είναι η τελευταία ελπίδα του έθνους

 10. Το τελευταίο γνήσιο πατριωτικό κόμμα στην Ελλάδα ήταν ή ΕΠΕΝ του Γεωργίου Παπαδόπουλου.

 11. Με TOR για “likes”, το σκατό που λέγεται Χ.Α. κόμμα δεν γίνεται… Περαστικά σας!

  • ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΑΛΙΟΚΟΥΡΑΔΑ. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ. ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΑΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ.

 12. Αν ζούσε σήμερα ο Καβάφης, θα έλεγε σε κάθε κακομοίρη χρυσαυγίτη: “Αποχαιρέτα την, την Χρυσή Αυγή που χάνεις!”

 13. Ρουφηχτό φιλάκι όμως ο Ηλίας… 😉 Μπράβο περήφανο αγόρι, είσαι έτοιμος για το PRIDE.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Στις 25 Μαρτίου μπαίνει ταφόπλακα στην Ευρωπαϊκή Ένωση – Η Ελλάδα μπροστά σε ιστορικό δίλημμα

Βουδιστής λάμα εμφανίστηκε 89 χρόνια μετά το θάνατό του- Οι ντόπιοι προειδοποιούν ότι έρχεται πόλεμος