14:18 - 04/12/2020

Β Κορ. 4,4 ἐν οἷς ὁ θεὸς τοῦ αἰῶνος τούτου ἐτύφλωσε τὰ νοήματα τῶν ἀπίστων εἰς τὸ μὴ αὐγάσαι αὐτοῖς τὸν φωτισμὸν τοῦ εὐαγγελίου τῆς δόξης τοῦ Χριστοῦ, ὅς ἐστιν εἰκὼν τοῦ Θεοῦ.

Η θρησκεία του Χριστιανισμού και τα δεκάδες δόγματά της σήμερα,

δέχονται, ότι τον κόσμο που

αντιλαμβανόμαστε τον δημιούργησε ο καλός αγαθός Τριαδικός Θεός. Αυτά γνωρίζουν οι ιερείς,

αυτά διδάσκονται στις ιερατικές σχολές, αυτά προωθούν στους πιστούς.

 

To βιβλίο “Γένεσις” της εβραϊκής παλιάς διαθήκης, περιγράφει με φαιδρό και μη μαθηματικά λογικό τρόπο, το πως έγινε σύμφωνα με τον εβραϊκό μύθο, ο κόσμος αυτός, σε 7 ημέρες από το θεό. Από ποιο “θεό” δημιουργήθηκε όμως ;

Ο Χριστός ξεκαθαρίζει αδιαμφισβήτητα το ποιος είναι ο άρχοντας και δημιουργός του κόσμου της ύλης στον οποίο ζούμε προσωρινά :

 

Κατα Ιωάννην 12,31: “Τώρα κρίνεται ο κόσμος. Τώρα ο άρχων του κόσμου τούτου θα ριφθεί έξω.”

 

Κατα Ιωάννην 16,11: “Ο άρχων του κόσμου τούτου έχει ήδη κριθεί.”

 

Προς Κορινθίους B Επιστολή (4,4) : Ο θεός του αιώνος τούτου έχει τυφλώσει τας διανοίας των απίστων, ώστε να μη λάμψη εις αυτούς το φως του Ευαγγελίου της δόξης του Χριστού

 

Κατα Ιωάννην 14,30 : (Πριν συλλάβουν τον Ιησού) “Έρχεται ο άρχοντας του κόσμου αυτού και πάνω μου δεν έχει καμία εξουσία.”

 

Προς Εφεσίους 6,12: Η πάλη η δική μας δεν είναι προς αίμα και σάρκα, αλλά προς τας αρχάς και εξουσίας, προς τους κοσμοκράτορες του σκότους αιώνος τούτου, ενάντια στα πνευματικά αυτά πονηρά όντα που βρίσκονται στους ουρανούς.

 

(σ.σ : Η λέξη “ουρανός” και “αιώνας” στα αρχαία κείμενα είχε την έννοια ενός ολόκληρου πολυεπίπεδου σύμπαντος. Καθώς όμως κάηκαν από τους εβραιοχριστιανούς σκοταδιστές, οι μεγάλες βιβλιοθήκες που περιείχαν τη γνώση, μας έμειναν οι έννοιες τις οποίες συνεχίσαμε να χρησιμοποιούμε χωρίς επίγνωση της πραγματικής σημασία τους.)

 

Συμπεράσματα :

 

1) Όπως οι μεγάλοι αρχαίοι Έλληνες σοφοί έλεγαν, ζούμε σε μία πολύ κατώτερη πνευματική κατάσταση από αυτή για την οποία μας είχε δημιουργήσει ο Αγαθός Τριαδικός Δημιουργός μας και που κάποτε, πριν εκπέσουμε, αντιλαμβανόμασταν.

Ο Χριστός επιβεβαίωσε τα λόγια των Ελλήνων φιλοσόφων και μας αποκάλυψε ποιος είναι ο δημιουργός του ψεύτικου αυτού κόσμου : Ο Γιαχβέ Σατανάς Σαμαέλ, ο θεός των Εβραίων.

 

2) Ο Χριστιανισμός στην αρχή, δεν ήταν θρησκεία, αλλά τρόπος ζωής. Οι πρώτοι χριστιανοί διάβαζαν τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους και τις αποκαλύψεις του Χριστού και προσπαθούσαν να ζουν με καλοσύνη, αγάπη, προσφορά και να απαγκιστρωθούν από τον κόσμο της ύλης για να επιστρέψουν στον κόσμο του αγαθού φωτός.

Τότε δηλαδή, δεν δέχονταν οι Χριστιανοί επ’ουδενί λόγω ότι τον κόσμο αυτό τον έχει δημιουργήσει ο Τριαδικός Θεός. Είχαν μάλιστα τα λόγια του ίδιου του Χριστού (όχι μόνο αυτά που διαβάσατε παραπάνω, αλλά πολλά περισσότερα) που έλεγαν ξεκάθαρα ποιος έχει δημιουργήσει αυτόν τον κατώτερο κόσμο της ύλης που δεν μοιάζει για αγαθό κόσμο, αλλά για συμπαντική φυλακή.

 

3) Η πεποίθηση που υπάρχει μέχρι και σήμερα, ότι τον κόσμο αυτό τον έχει φτιάξει ο καλός αγαθός Θεός, εισήχθη στη ελληνοκεντρική χριστιανική πίστη, τον 4ο αιώνα από συγκεκριμένους εντεταλμένους εβραιολάγνους ιερείς.

Αυτοί, προερχόμενοι μέσα από τη μαύρη μασονία της Μαύρης Αδελφότητας (Παλιά Τάξη πραγμάτων), μη έχοντας καμία σχέση με το Χριστό αλλά ενδεδυμένοι την προβιά του Χριστιανού, ένωσαν εγκληματικά τα λόγια και τη νοοτροπία του θεού των Εβραίων, Γιαχβέ, που είναι ο Σατανάς και ο δημιουργός του κόσμου αυτού, με αυτή του Ιησού Χριστού, που ήρθε από τον φωτεινό τέλειο κόσμο του Αγαθού, για να μας θυμίσει ότι δεν ανήκουμε στον κόσμο του Γιαχβέ και των υποτακτικών του και να μας, δώσει τον τρόπο να επιστρέψουμε στο δικό Του φωτεινό σύμπαν.

 

4) Αυτή η ένωση-παναίρεση που κατασκεύασαν οι εγκληματίες αυτοί μασονο-ιερείς, που μετέπειτα αυτο-ονομάστηκαν και φωτισμένοι, ονομάστηκε θρησκεία του Εβραιοχριστιανισμού ή αλλιώς ορθοδοξία, και επιβλήθηκε παντού όπως ορίζει ο νόμος του Γιαχβέ-Αλλάχ : με φωτιά και σπαθί.

 

Τέλος,να θυμίσουμε ότι οι μασόνοι λένε απροκάλυπτα πως πιστεύουν στην ύπαρξη του θεού με την προσωνυμία «Μέγας Αρχιτέκτων Του Σύμπαντος». Αυτός δεν είναι άλλος από το Γιαχβέ, Σαμαέλ, Σατανά, ο πρώην μεγάλος αρχαγγέλος του φωτός.

https://www.el.gr/thriskia/kaini-diathiki/leei-o-christos-archwn-toy-kosmoy-aytoy-einai-o-diabolos-diabaste-thn-megalh-apokalypsh/

 

ΥΣ : Αφιερωμένο, το βίντεο, σε όλους τους βλάσφημους που πιστεύουν ότι ο Θεός δεν ήξερε πώς να τα πει και ένας άνθρωπος μπορούσε να ερμηνεύσει αυτά που δεν μπορούσε να πει ο Θεός.

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. Ιωαννης 12/04/2020 @ 8:06 ΜΜ

  ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ!!!

 2. Παναγιώτης Πολίτης 12/04/2020 @ 8:47 ΜΜ

  Εδώ έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Αντίχριστη δικτατορία, και τα δαιμόνια των αιρέσεων συνεχίζουν ακάθεκτα την δουλειά τους να κάνουν πλύσεις εγκεφάλου σε αρθρογράφους σαν τον πάνω. Αν ο Λιακό ήταν τόσο υπεργαμάτος επαναστάτης 1)Θα ήταν νεκρός. 2) Θα είχε παρατήσει ήδη, παιδιά, οικογένειες, εκπομπές, λεφτά, και θα ήταν στα χαρακώματα να πολεμάει την Νέα Τάξη με το κορμί του μπροστά. Αφού καμία από αυτές τις δύο συνθήκες δεν ισχύει, χέστε μας και σεις με τις αιρέσεις του…. .

 3. Το ιαχβε δεν σημαίνει ” αυτός που είναι” η αλλιώς “εγώ ειμί”
  Τι κόλλημα έχουν φάει δεν είναι αυτό το ποιο κοντινό του όνομα?
  Φτάινε οι μασσωνοι ,οι Εβραίοι? Σε κάτι?
  Εγώ ειμί δεν είναι το ίδιο με το Ιαχβε

 4. Ερώτηση είναι..

 5. ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ?ΑΝΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΟΑ ΕΝΑΣ ΟΥΓΚΑΝΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΟΚΕΦΤΕΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh