in

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Προβοκάτσια με τη σημαία της Ανεξάρτητης Κρήτης

 

Στη πρόσφατη συγκέντρωση των αγροτών από την Κρήτη, στην Αθήνα, δεν διέλαθε της προσοχής μας ότι κάποιος προβοκάτορας αλλοδαπός λαθρομετανάστης ή κάποιος πράκτορας Μυστικών Υπηρεσιών ξένης χώρας που έχει συμφέρον η χώρα του, ύψωσε τη σημαία της δήθεν ανεξαρτησίας της Κρήτης μας.

Άλλωστε ο Κρητικός θεωρούσε και θεωρεί πάντα τον εαυτό του Έλληνα και ποτέ δεν αμφισβητήθηκε αυτό! Το αποδεικνύουν οι θυσίες που έχει υποστεί ο Κρητικός υπερήφανος λαός και οι Αγώνες του κατά των κατακτητών που θέλησαν κατά καιρούς να κατακτήσουν την Ελλάδα μας!

Αλλά αυτή η πράξη πρέπει να μας ανησυχεί, αλλά ταυτόχρονα να μας κρατάει εν εγρηγόρσει (σε επαγρύπνηση)! Γιατί, το έργο αυτό έχει παιχθεί κατά το παρελθόν πολλές φορές. Όπως στις αρχές του 2011, όταν η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Vodafone παρουσία διαφήμιση στους τηλεοπτικούς σταθμούς, όπου πίσω από τον ηθοποιό της διαφήμισης εμφανιζόταν η σημαία της δήθεν ανεξαρτησίας της Κρήτης. Η οποία τελικά μετά την γενική κατακραυγή αποσύρθηκε και η διαφήμιση δημιουργήθηκε εκ νέου χωρίς τη συγκεκριμένη προβοκατόρικη σημαία. Αναγκάζοντας την εν λόγω εταιρεία κινητής τηλεφωνίας να ζητήσει συγνώμη!

Ωστόσο, Έλληνες γρηγορείτε, χάνεται η Πατρίδα μας!!

Οι αριστερίζουσες ευρωπαίες λινάτσες

 

Δημιουργούνται πολλά ερωτήματα από το επίδομα των 400 ευρώ που δίνεται στους λαθρομετανάστες και νομίζω εύλογα! Ποιος τελικά χρηματοδοτεί τους λαθρομετανάστες;; Μήπως ο Έλληνας φορολογούμενος;; Κι αν ναι ποιο είναι το συνολικό ποσό το οποίο προϋπολογίζεται;; Ποιος είναι ο αριθμός των λαθρομεταναστών που λαμβάνουν αυτό το επίδομα;; Δίνεται σε οικογένειες ή σε κάθε μέλος μιας οικογένειας; Αν δεν χρηματοδοτούνται από το ελληνικό κράτος τότε ποιος τους χρηματοδοτεί; Μήπως κάποια ή κάποιες ΜΚΟ οι οποίες από που προέρχονται και από πού χρηματοδοτούνται για να μοιράζουν χρήματα σε λαθρομετανάστες;

Τίθενται τα παραπάνω ερωτήματα, γιατί όταν τα διαβάζει ένας Έλληνας άνεργος χτυπά το κεφάλι του στον τοίχο γιατί γνωρίζει ότι αυτός παίρνει επίδομα ανεργίας το πολύ για 2 χρόνια. Το οποίο μάλιστα λαμβάνεται ως εισόδημα βάση του οποίου υπολογίζεται αν κάποιος δικαιούται ή όχι την έκπτωση του ΕΝΦΙΑ 50%!!

Ωστόσο, θα πει κάποιος, ότι πρέπει να στηρίξουμε τους ταλαίπωρους αυτούς ανθρώπους που ο πόλεμος στη Συρία τους ξεσπίτωσε και πρέπει να φανούμε αλληλέγγυοι ως Έλληνες που είμαστε!!

Λοιπόν Έλληνες κυβερνήτες της ευρωπαϊκής αποικίας, μπορείτε να μου πείτε ποια είναι τα μέτρα τα οποία έχετε λάβει ώστε να περιορίσετε τη φυγή 500 χιλ Ελλήνων που μετανάστευσαν σε άλλες χώρες; Μήπως τους δίνατε 400 ή ακόμη 100 ευρω που τους φανήκαν λίγα και γι΄ αυτο έφυγαν;

Κύριοι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τι μέτρα προστασίας πήρατε για τους μακροχρόνια ανέργους άνω των 3 ετών; Θα μου πείτε …μα ο ΟΑΕΔ έχει δημιουργήσει προγράμματα για όλες τις ηλικιακές ομάδες ανέργων!! Μπορείτε να μου πείτε αριστερίζουσες ευρωπαίες λινάτσες, αν το επιδοτούμενο πρόγραμμα των επιχειρήσεων μέχρι 500 ευρω που αφορούσε την πρόσληψη ανέργων άνω των 50 ετών που εξήγγειλε ο ΟΑΕΔ μετά βαΐων και κλάδων, το Φεβρουάριο του 2016 υλοποιήθηκε; Οι πληροφορίες μας λένε ότι το πρόγραμμα διακόπηκε γιατί οι όροι συμμετοχής των επιχειρήσεων ήταν παρα πολύ σκληροί που οδήγησαν στη ματαίωση του!! Άρα ποια είναι η αλληλεγγύη σας για τους Έλληνες ανέργους αυτής της χώρας;  Γιατί τα χρήματα αυτά δεν επενδύονται με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας ώστε να διατηρηθεί το ελληνικό ανθρώπινο δυναμικό εντός της χώρας; Τι σας εμποδίζει να σκέφτεστε Ελληνικά κι Εθνικά;

Για σας όμως λέξεις, όπως Πατρίδα, Πίστη, Έθνος, ονομάζεται ρατσισμός και φασισμός. Υποτιμάτε τη νοημοσύνη όλων των υγιώς σκεπτόμενων Ελλήνων!!

Κύριοι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, έχετε συμβάλλει με τις πολιτικές σας στη σταθεροποίηση της ανεργίας άνω του 30% (ουδείς λογικός άνθρωπος θα πιστέψει τα δικά σας ποσοστά του 23%), στον ξενιτεμό του παραγωγικού δυναμικού της χώρας στο εξωτερικό που έχει σαν αποτέλεσμα την διόγκωση του δημογραφικού προβλήματος της Ελλάδος και στην οικονομική εξαθλίωση των ανήμπορων ανέργων εγκλωβισμένων πολιορκημένων στην αποικία της Ευρωπαϊκής Ελλάδος!!

Ρατσισμός κατά των Ελλήνων…

 

Κανείς δε θα μπορούσε να φαντασθεί το εύρος των δικαιωμάτων, που χορήγησε η “σεβαστή” μας κυβέρνηση στα μιλιούνια των λαθρομεταναστών, οι οποίοι “βούλιαξαν” τη Χώρα μας. Τέτοια δικαιώματα και διευκολύνσεις ούτε στο ελάχιστο δεν μπορούν να απολαύσουν οι Έλληνες πολίτες! Δείτε ένα πρόσφατο, άκρως σκανδαλιστικό, δικαίωμά τους: να σέρνουν τους Έλληνες στα δικαστήρια δωρεάν! Με τον πρόσφατο ψηφισμένο νόμο 4416/2016, ο οποίος μεταξύ πολλών ζητημάτων ρύθμισε και θέματα παραβόλων και τελών στις ποινικές δίκες, προστέθηκαν και τα λεγόμενα “ρατσιστικά εγκλήματα” μεταξύ των αδικημάτων, για τα οποία ο “παθών” απαλλάσσεται από την υποχρέωση καταβολής παραβόλου προκειμένου να καταθέσει έγκληση. Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια; Ότι ο Έλληνας, αν θέλει να υποβάλλει έγκληση για οποιαδήποτε αδίκημα έχει τελεστεί εις βάρος του από τον οποιονδήποτε δράστη, υποχρεούται στην καταβολή παραβόλου. Αντίθετα, οποιοσδήποτε αλλοδαπός θα ισχυρίζεται στο εξής ότι έπεσε θύμα ρατσισμού ή διακρίσεων, θα μπορεί ελεύθερα και ατελώς, χωρίς κανένα οικονομικό κόστος για τον ίδιο, να μηνύσει τον οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη! Προφανώς το επόμενο δικαίωμα που θα τους δώσει η κυβέρνηση είναι να μπουκάρουν στα σπίτια τους και εμείς να μη μπορούμε να αντιδράσουμε, διότι θα κατηγορηθούμε για… ρατσιστές!

Δύστυχη Πατρίδα, πως σε κατάντησαν!

(Από τον Ορθόδοξο Τύπο)!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ των λαθρομεταναστών!!

 

Μας ενημέρωσαν ότι ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ετοιμάζεται να φέρει στη Βουλή νόμο όπου θα παρέχεται άμεσα το δικαίωμα ψήφου σε 580 χιλιάδες λαθρομετανάστες, οι οποίοι είναι ήδη ελληνοποιημένοι!

Το γνωρίζει αυτό ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης;;

Ο ΣΥΡΙΖΑ… των ανθρωποφάγων!!

Ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ Ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, επελέγη για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στα ΕΑΣ (Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων) προκειμένου να βάλει κόκκινες γραμμές συγκρουόμενος με μεγάλα κατεστημένα και να μην κάνει πίσω απ΄ αυτές. Ο οποίος έπρεπε να πάρει σκληρά μέτρα για να σώσει τα ΕΑΣ. Όλοι γνώριζαν ότι ήταν άνθρωπος με αρχές!

Δυστυχώς όμως, τον οδήγησαν σε παραίτηση. Γιατί οι ηθικοί σε αυτήν τη χώρα είναι κατά πολύ ολιγότεροι των ανήθικων!

Ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας, ξέρει να μας πει κάτι περισσότερο περί αυτού;;

Τι παίζει με το Διεθνές Ναζιστικό Κίνημα;;;

Τι παίζει με την Αργεντινή και τη Βενεζουέλα;;;

Υπάρχει παραρτηματάρχης στην Αθήνα;;;

Τι λέει ο Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος;;;

Τι λέει η Χρυσή Αυγή;;; Έχει σχέση με τις εξελίξεις στο Κίνημα;;;

Τι παίζει – όπως μας πληροφόρησαν – με τη “Μαύρη Αθηνά”;;;

Εκδίδει χάρτες της Ελλάδος χωρίς να συμπεριλαμβάνουν την Κρήτη;;;

Report

What do you think?

Written by panos

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΑΡΧΙΖΕΙ… ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΕ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΥΔΑΤΑ!!!

Τσίπρας: Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι άρτια εκπαιδευμένες και σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις