20:26 - 11/12/2015

Τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αγρινίου

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

levoforeioΤροχαίο ατύχημα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αγρινίου

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αγρινίου που εκτελούσε το δρομολόγιο προς την… πόλη των Ιωαννίνων,συγκρούστηκε με κλειστό φορτηγάκι,το οποίο έφερε Αλβανικές πινακίδες.

Το ατύχημα σημειώθηκε κοντά στη διασταύρωση του Αγίου Γεωργίου Φιλιππιάδας, στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Αθηνών. Και τα δύο οχήματα ακινητοποιήθηκαν στη μέση της Εθνικής Οδού και ευτυχώς από τη σύγκρουση δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Το λεωφορείο απομακρύνθηκε από την Εθνική με τη συνδρομή συνεργείων της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου.Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου, διεξάγει το τμήμα τροχαίας Φιλιππιάδας.
http://epirusgate.blogspot.gr/

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*