20:16 - 11/12/2015

Αδειούχοι φαντάροι έχουν κολλήσει στα νησιά λόγο… μεταναστών

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

στρατοςΑδειούχοι φαντάροι έχουν κολλήσει στα νησιά λόγο… μεταναστών

Απίστευτη και όμως Ελληνική τρέλα!

Τα φανταράκια που υπηρετούν στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου,  έχουν κολλήσει στα νησιά γιατί προηγούνται οι μετανάστες.

Δείτε την καταγγελία :

“Υπηρετώ σε παραμεθόρια μονάδα σε ακριτικό νησί που αντιμετωπίζει από το καλοκαίρι το πρόβλημα των μεταναστών.
Τις τελευταίες μέρες παρουσιάστηκε πρόβλημα με την πληρότητα των πλοίων που εκτελούν το δρομολόγιο προς Πειραιά.
Όπως είναι αναμενόμενο πολύ στρατιώτες φεύγουν με άδεια κάνοντας χρήση της κατάστασης επιβίβασης αλλά ο ένας πίσω από τον άλλον πέφτουν από τα σύννεφα ακούγοντας περί πληρότητας.
Παίρνω πρωτοβουλία και επικοινωνώ τηλεφωνικά με το κεντρικό πρακτορείο μήπως και γίνει κράτηση εισιτηρίων, αλλά επειδή γίνεται χρήση κατάστασης επιβίβασης, η κράτηση δε γίνεται και κάνοντας παράπονα για την κατάσταση στον πρακτορείο λαμβάνω μια αγένεια λέγοντας μου ότι οι μετανάστες προηγούνται και ότι στη τελική οι στρατιώτες ταξιδεύουν δωρεάν.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει δυστυχώς.
Αντιμετωπίζουμε ήδη τις δυσκολίες της θητείας στην παραμεθόριο και πέρα από αυτά αντιμετωπίζουμε τα συμφέροντα των ταξιδιωτικών πρακτορείων που διψάνε για ρευστό, εκμεταλλεύονται μετανάστες και προτιμούν εκείνους πλασάροντας τους ακριβά εισιτήρια και με “καπέλο” ορισμένες φόρες!
Το καταγγέλλω όλο αυτό το σκηνικό γιατί πραγματικά νιώθουμε παραπεταμένοι σε ένα νησί που περιτριγυρίζεται από μετανάστες και μη έχοντας ρατσιστικές διαθέσεις.
Η όλη εικόνα εκμετάλλευσης μας ωθεί στα άκρα.
Τέλος αυτό που μένει είναι οι στρατιώτες να είναι αποκλεισμένοι και από καιρό και από τους “μετανάστες” με αποτέλεσμα οι μέρες των αδειών να τρέχουν χωρίς να μη μπορούν οι στρατιώτες μετά από καιρό να δουν το σπίτι τους”.

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. Mα τι λέτε;
  Οι “μετανάστες” είναι ευλογία για τον τόπο.
  Κάντε κι εσείς κάποιες θυσίες, βρε αδερφέ!

 2. KALO EINAI NA ANAFEREIS KAI TO ONOMA TOY PRAKTOREIOY.

 3. Ενώ για τους βυσματούχους υπάρχουν τα C130!!
  Για ψάξτε το λίγο.

  Δεν μπορώ άλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Να μην ψήφιζαν οι γονείς και γνωστοί σου Σ.ΑΝ.ΕΛ. να μην είχες τα παραπάνω προβλήματα.

  Η κατάσταση ακόμα δεν έχει ξεφύγει… αλλά από ότι φαίνεται θα ξεφύγει και αυτό είναι ευχάριστο. Δεν είναι αυτοί οι “μετανάστες”… αυτοί προορίζονται να είναι οι μόνιμοι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων, εσύ είσαι ο μετανάστης… αλλά ακόμα δεν το έχεις καταλάβει!!! Μην νομίζεις δεν είσαι ο μόνος….

  Αυτά.

 5. Ωραία πράγματα…πότε είπαμε παρουσιάζομαι;Γενάρη??…περαστικά μου

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*