ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Τριπλή άρνηση του Υπ. Υγείας να ενημερώσει το ΣτΕ για τις παρενέργειες των εμβολίων

· Κατοχικά Νέα

Ο δικηγόρος Δήμος Θανάσουλας μιλά στον Στέφανο Δαμιανίδη

Δείτε το έγγραφο ΕΔΩ

Την αποκάλυψη ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας ενώ επισήμως ζήτησε τρεις φορές ,από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, να πληροφορηθεί για τις παρενέργειες των εμβολίων, αγνοήθηκε από τους αρμόδιους υπαλλήλους, έκανε ο δικηγόρος Δήμος Θανάσουλας μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη.

“Το κείμενο της απόφασης της Ολομέλειας αναφέρει τα εξής: “Σημειώνεται ότι παρά την αποστολή των από 7/9/21 , 16/9/21 και 30/9/21, εγγράφων προς την αρμόδια Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας , με τα οποία ζητήθηκε να γνωρίσει εγγράφως το δικαστήριο ποιες είναι οι τυχόν παρενέργειες από τα εμβόλια και σε τι ποσοστό ανέρχονται επί του συνόλου των εμβολιασμών, τόσο στη χώρα μας, όσο και σε ευρωπαϊκό, διεθνές επίπεδο, δεν προκύπτει οτι υπήρξε απάντηση στα ερωτήματα αυτά”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Το Ανώτατο δικαστήριο, παρακαλούσε κάποιους υπαλλήλους του Υπουργείου στην αρμόδια διεύθυνση επί ένα μήνα να στείλουν τις παρενεργειες των εμβολίων και αυτοί τις απέκρυπταν. Το ΣτΕ έκρινε οτι είναι νόμιμα και συνταγματικά τα μέτρα της υποχρεωτικότητας διότι δεν είχε στοιχεία οτι τα εμβόλια προκαλούν παρενέργειες. Είναι δυνατό να γίνεται επαίτης το ΣτΕ προς το Υπουργείο; Είναι δυνατόν να βγαίνει απόφαση που κρινει ότι τα εμβόλια είναι υποχρεωτικά στους υγειονομικούς, χωρίς να γνωρίζει για τις παρενέργειες;” αναρωτήθηκε.

“Είναι πραγματικά εξοργιστικό. Πρόκειται για μια φοβερή εκτροπή, θα πρέπει να διερευνηθεί για ποιο λόγο οι υπάλληλοι δεν υπάκουσαν. Από τεμπελιά ή δέχθηκαν εντολές από πάνω; Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες”, ανέφερε.

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ:

Σημειώνεται δε ότι, παρά την αποστολή των από 7-9-2021, 16-9-2021 και 30-9-2021 υπομνηστικών εγγράφων προς την αρμόδια Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, με τα οποία της ζητήθηκε να γνωρίσει εγγράφως στο Δικαστήριο, μεταξύ άλλων, ποιες είναι οι τυχόν παρενέργειες από τα ως άνω εμβόλια και σε τι ποσοστό ανέρχονται αυτές επί του συνόλου των εμβολιασμών, τόσο στη Χώρα μας, όσο και σε ευρωπαϊκό / διεθνές επίπεδο, δεν προκύπτει ότι υπήρξε απάντηση στα ερωτήματα αυτά.

focusfm.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ιωάννα Γάκα, Θάνος Πλεύρης, Βασίλης Κικίλιας και Γιώργος Πατούλης - εικόνα από το σχετικό ρεπορτάζ της ZouglaΕΛΛΑΔΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Πλεύρης, Κικίλιας και Πατούλης στο ίδιο συνέδριο με την Ιωάννα Γάκα – Παρουσίαζε μπροστά τους το μηχάνημα πλασμαφαίρεσης

Συναυλιακή σκηνή και κοινό – εικόνα αρχείου για άρθρο σχετικά με τον Γιώργο ΜαζωνάκηΕΛΛΑΔΑ

Μαζωνάκης: Αναβαθμίστηκε το κατηγορητήριο για τους δύο γιατρούς – Στο μικροσκόπιο τα 84 κρίσιμα λεπτά

Καταιγίδα πάνω από θάλασσα – εικόνα αρχείου για πιθανό ισχυρό χαμηλό στη ΜεσόγειοΔΙΕΘΝΗ

Medicane στη Μεσόγειο; Τα μοντέλα παρακολουθούν ισχυρό χαμηλό – Τι μπορεί να σημαίνει για την Ελλάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *