Τρεις σκληρές αερομαχίες ελληνικών και τουρκικών μαχητικών πάνω από το Αιγαίο

Νέες παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου σημειώθηκαν σήμερα από αεροσκάφη της Τουρκίας. Δεν είναι όμως, οι τρεις παραβιάσεις που σημειώθηκαν, ούτε η μία παράβαση του FIR Αθηνών, ούτε καν υπήρξε κάποια υπερπτήση πάνω από κάποιο ελληνικό νησί. Αυτό που είναι ανησυχητικό και αποτελεί σαφέστατα ποιοτική διαφοροποίηση, είναι το γεγονός πως υπήρξαν τρεις εμπλοκές, με ελληνικά αεροσκάφη.

Τόσον καιρό τα τουρκικά μαχητικά, παραβίαζαν και έκαναν υπερπτήσεις, όμως, αυτή τη φορά, παρά την παραβίαση του εθνικού εναερίου χώρου της Ελλάδας και παρά τις προειδοποιήσεις, οι Τούρκοι πιλότοι συνέχισαν την πτήση τους, αναγκάζοντας τους Έλληνες πιλότους να εμπλακούν σε σκληρά dogfights και μάλιστα σε τρεις περιπτώσεις.

Τα δύο τουρκικά μαχητικά, μπήκαν στον ελληνικό εναέριο χώρο στην περιοχή του βορειοανατολικού και κεντρικού Αιγαίου, όντας και τα δύο οπλισμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

pentapostagma

Loading...

2 thoughts on “Τρεις σκληρές αερομαχίες ελληνικών και τουρκικών μαχητικών πάνω από το Αιγαίο

  1. Είμαι ο ΑΠΑΥΤΑ. Oι τούρκοι δεν θα μας επιτεθούν στρατιωτικά. Κοιμηθείτε άφοβα. says:

    Βρε κουτορνίθια αεροπορική επίδειξη δεξιοτεχνίας είναι! Προσφορά της ελληνοτουρκικής φιλίας στους μετανάστες φίλους μας που διασχίζουν το Αιγαίο και χρειάζονται ψυχαγωγία! Αμάν πια αυτός ο κίτρινος τύπος και η καχυποψία σας πολεμοχαρείς άνθρωποι.———————————————————– Είμαι ο ΑΠΑΥΤΑ. Έλληνες, σας βεβαιώνω ότι οι τούρκοι δεν θα μας επιτεθούν στρατιωτικά ποτέ. Μην ακούτε τους γέροντες της ορθοδοξίας που είναι όλοι πράκτορες της CIA. Όλοι όσοι το παίζουν ‘’ειδικοί’’ στα γεωπολιτικά είναι βλάκες. Μόνο ΕΓΩ ξέρω τι λέω γιατί ΕΓΩ είμαι ΕΓΩ και κανένας άλλος.Οι τούρκοι δεν είναι πολεμοχαρείς. Οι τούρκοι είναι ‘’αδέλφια’’ μας και μας αγαπάνε ! Δεν θα χυθεί ‘’αδελφικό’’ αίμα ! O Ερντογάν είναι καλός άνθρωπος και σίγουρα δεν είναι κανένας δικτάτορας. Και να θυμάστε ότι έχει εκλεγεί ‘’δημοκρατικά’’ από τον τουρκικό λαό. Ακούτε μόνο εμένα. Έτσι και αλλιώς με τα ψέματα σας φέραμε στα χάλια που έχετε οπότε σίγουρα θα με πιστέψετε γιατί είμαι το πεπρωμένο σας. Κοιμηθείτε άφοβα. ———————————————————————- ΑΠΑΥΤΑ , γεωπολιτικές αναλύσεις, σάμαλι , κανταΐφι, κόκ, ηλιόσποροι , καλαμπόκι, ΠΟΔΙΤΣΕΣ, ανάλυση προφητειών κατά CIA, κατά Ρότσιλντ, κατά το δοκούν, κατά όπως κάνω κέφι κλπ … όλα για τον παθητικό τηλεθεατή και αναγνώστη… ΑΠΑΥΤΑ η εγγύηση στην ψυχαγωγία ! —————— Α Π Α Υ Τ Α

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *