ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 23 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Τρεις νεκροί από το κρύο στην Πελοπόννησο, μόνο χθες!!!

· ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

kruo-tzaki-xeimonasΤρεις νεκροί από το κρύο στην Πελοπόννησο, μόνο χθες!!!

Σε δύο διαφορετικά περιστατικά τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην προσπάθεια τους να νικήσουν το βραδινό κρύο. Όπως ίσως γνωρίζεται στην Πελοπόννησο τα βράδια επικρατούν εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίας, που πλησιάζουν το μηδέν.

Αναλυτικά τα δύο περιστατικά:

1ο Περιστατικό: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα τραύματά της υπέκυψε στο 409 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου είχε μεταφερθεί μια 83χρονη γυναίκα από την Βάρδα Ηλείας, που υπέστη σοβαρά εγκαύματα, το απόγευμα της Τρίτης. Η ηλικιωμένη που ζούσε σε ισόγεια κατοικία δίπλα από την αδερφή της επιχείρησε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, να ανάψει μια σόμπα με πετρέλαιο…

Όμως, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τα ρούχα της λαμπάδιασαν και σφαδάζοντας από τους πόνους, καθώς καιγόταν η ηλικιωμένη βγήκε στο δρόμο.

Έγινε αντιληπτή από περίοικους που έτρεξαν να σβήσουν τη φωτιά, όμως η 83χρονη υπέστη πολύ σοβαρά εγκαύματα. Μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Βάρδας και στη συνέχεια στο 409 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί εκτεταμένα εγκαύματα στο 80% του σώματός της και η κατάστασή της είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Σύμφωνα με το lialive.gr, η άτυχη γυναίκα, όμως, δεν άντεξε και στις 5:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης υπέκυψε στα τραύματά της

2ο περιστατικό: 

Μια ανείπωτη τραγωδία διαδραματίστηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Άργος. Το περιστατικό ήρθε στο φως όταν μία νεαρή κοπέλα ανησύχησε καθώς φιλικό της ζευγάρι δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άμεσα απευθύνθηκε στη μητέρα του 20χρονου, η οποία ειδοποίησε της αρχές. Όσα αντίκρισαν οι αστυνομικοί μόλις μπήκαν στο σπίτι, κυριολεκτικά τους έκοψαν την ανάσα. 

Ο νεαρός βρισκόταν νεκρός στο πάτωμα, ενώ η 28χρονη σύντροφός του είχε αφήσει την τελευταία της πνοή στο κρεβάτι. Παράλληλα, μέσα στο σπίτι υπήρχε έντονη οσμή αερίου.

Όπως αποκάλυψαν άνθρωποι κοντά στο ζευγάρι, δυστυχώς οι νεαροί Ρουμάνοι δεν πρόλαβαν να ζήσουν τον έρωτά τους. Αγαπήθηκαν έντονα, τόσο ώστε να χωρίσει η 28χρονη τον άντρα της για να ζήσει με το νεαρό ομοεθνή της, ο οποίος έκανε και αυτός θυσίες κόβοντας τις σχέσεις του με την οικογένεια του που δεν ενέκρινε αυτή τη σχέση.

Η κοπέλα δούλευε καθημερινά σε δυο δουλειές, ενώ ο νεαρός δεν άφηνε μεροκάματο. Όμως τα χρήματα δεν ήταν αρκετά για να χρησιμοποιούν καλοριφέρ και είχαν για θέρμανση την σόμπα υγραερίου, που τελικά στάθηκε μοιραία για την ίδια τους τη ζωή.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

Τριπλή πίεση στην ελληνική οικονομία από τον Σεπτέμβριο: Επιτόκια, ενέργεια και τιμές σε νέο τεστ

ΕΛΛΑΔΑ

Ρεύμα: Άλμα 67% στη χονδρική μέσα σε μία εβδομάδα – Τι μπορεί να σημαίνει για τους επόμενους λογαριασμούς

ΕΛΛΑΔΑ

«Θα αφορούν όλους τους πολίτες» – Ωραία, να γνωρίσουμε επιτέλους αυτόν τον «ΟΛΟ»;

4 απαντήσεις στο “Τρεις νεκροί από το κρύο στην Πελοπόννησο, μόνο χθες!!!”

    • ΚΑι εσείς πιστεύετε ότι πλασάρει ο Μακης Τριανταφυλόπουλος. Αυτός δηλαδή που εφτασε στο σημείο να δείχνει τις τσόντες του κ. Κορκολή.
      Ο Τριανταφυλόπουλος το φερέφωνο των τρομοκρατών.

      ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ !!! ΟΛΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά