Διάταγμα των Ισλαμιστών στην Μοσούλη να εκτελούνται όλα τα νεογέννητα με σύνδρομο DOWN ή άλλες αναπηρίες!

heaven skyΔιάταγμα των Ισλαμιστών στην Μοσούλη να εκτελούνται όλα τα νεογέννητα με σύνδρομο DOWN ή άλλες αναπηρίες!

Σχόλιο: Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ δεν μπορώ να δεχτώ αυτή την είδηση, έτσι απλά, αβίαστα να περνάει μπροστά από την οθόνη μου. Αλήθεια είναι δυνατόν κάποιοι να εξοπλίζουν αυτά τα τέρατα; Είναι δυνατόν να διαβάζω ότι η ομόθρησκη Βουλγαρία στέλνει καθημερινά 70 τόνους πολεμικό υλικό, μέσω Σαουδικής Αραβίας, σε αυτά τα κτήνη και να μένουμε απαθείς;

Η είδηση μεταδόθηκε από το επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων. Το διάταγμα υπογράφεται από τον Αμπού Σαΐντ Αλ-Jazrawi, ισλαμιστή δικαστή που ακολουθεί τους νόμους της σαρίας.

Το διάταγμα έχει γίνει ήδη πράξη  και έχουν ήδη δολοφονηθεί με θανατηφόρο ένεση 38 μωρά από μίας εβδομάδας έως τριών μηνών.

 

 


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Loading...

5 thoughts on “Διάταγμα των Ισλαμιστών στην Μοσούλη να εκτελούνται όλα τα νεογέννητα με σύνδρομο DOWN ή άλλες αναπηρίες!

 1. ανωνυμος says:

  ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ …ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ΄΄΄…

  ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ΄΄…..

  ΜΑΡΙΛΕΝΑ

 2. Ο ΚΑΝΕΝΑΣ!! says:

  Ρε παιδιά , τουλάχιστον σε αυτή τη περίπτωση είναι πιο “ανθρώπινοι” : δεν τα αποκεφαλίζουν ή τα κάνουν κομμάτια, μιά ένεση τους κάνουν!!!
  Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!!
  Από την άλλη τώρα που χαίρονται οι λούγκρες στο Ελλαδιστάν (μετά το σύμφωνο κλπ κλπ), θα τους συμβούλευα να μην εκδηλώνονται πολύ, γιατί τα λαθροόρκ που συμπονούν ήδη μελετούν από ποιές ταράτσες θα τους πετάξουν!!!!!!

 3. filarianna says:

  Μας θυμίζει κάτι;

  Πρόγραμμα Ευθανασίας T-4

  ……..Το πρόγραμμα τέθηκε σε εφαρμογή με απόφαση του Αδόλφου Χίτλερ. Λειτούργησε υπό τον έλεγχο του επικεφαλής της Καγκελαρίας Φίλιπ Μπούλερ (Philip Bouhler) και του Δόκτορα Καρλ Μπραντ (Karl Brandt), με επικεφαλής τους Βέρνερ Χάιντε (Werner Heyde) και Πάουλ Νίτσε (Paul Nitsche). Ουσιαστικά, όμως, ο κύριος οργανωτής του ήταν ο Βίκτορ Μπρακ (Viktor Brack). Στο πρόγραμμα συμμετείχαν εξέχουσες προσωπικότητες του ιατρικού κόσμου της Ναζιστικής Γερμανίας.

  Σκοπός του προγράμματος ήταν να ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ τη λεγόμενη ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ του γερμανικού πληθυσμού, εξοντώνοντας ορισμένα στοιχεία του πληθυσμού των γερμανικών και των κατεχόμενων περιοχών. Τέτοιες κατηγορίες ήταν εκείνοι που θεωρούνταν ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ,ΠΗΡΟΜΕΛΕΙΣ,ΑΝΑΠΗΡΟΙ ή ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΑΣΧΑΝ ΑΠΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ. Στην αρχή, τα θεωρούμενα ως ανάπηρα παιδιά απομακρύνονταν από τις οικογένειές τους και τοποθετούνταν σε ειδικά νοσοκομεία όπου θανατώνονταν. Το πρόγραμμα στη συνέχεια επεκτάθηκε, ώστε να περιλάβει και ενηλίκους, αν και οι περισσότεροι ανάπηροι ενήλικες είχαν ήδη υποστεί υποχρεωτική στείρωση ως αποτέλεσμα του γερμανικού “ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΣ ΑΣΘΕΝΩΝ”.

  Οι Ναζιστές ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ αυτών των ανθρώπων, τους οποίους ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ, ΩΣ ΦΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΙΚΤΟ. Λόγω των διαστάσεων που πήραν αυτές οι εκκαθαρίσεις, σύγχρονοι και μεταγενέστεροι παρατηρητές χαρακτήρισαν τους θανάτους αυτούς ως ΜΟΡΦΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΕ ΠΡOΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ………

  el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1_%CE%95%CF%85%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82_T-4

  Χαρακτηριστική αφίσα (1938)

  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/3/32/EuthanasiePropaganda.jpg/220px-EuthanasiePropaganda.jpg

  σε ελεύθερη μετάφραση
  «Αυτό το άτομο που πάσχει από κληρονομικό ελάττωμα, κοστίζει στην Λαϊκή κοινότητα 60.000 Reichsmark (μάρκο του Ράιχ) κατά τη διάρκεια της ζωής του, συμπολίτη αυτά είναι και δικά σου χρήματα. »

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *