ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Τραγωδία στην Ξάνθη: Νεκρό το ένα από τα 4 παιδιά που εντοπίστηκαν λιπόθυμα από διαρροή αερίου – Σε σοβαρή κατάσταση τα άλλα τρία

· Κατοχικά Νέα

Συναγερμός σε ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική – Οι πρώτες εικόνες από το σημείο

Τραγωδία στο χωριό Μαγικό στην Ξάνθη σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, όταν μετά από διαρροή υγραερίου τέσσερα παιδιά βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από τη μητέρα τους που πήγε να τους ξυπνήσει.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης όπου το ένα από τα τέσσερα, 16 ετών, έχασε τη μάχη για τη ζωή, σύμφωνα με το thesstoday. Οι δύο αδελφές, 16 και 18 ετών είναι διασωληνωμένες ενώ η τρίτη νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική.

Οι αστυνομικές και οι πυροσβεστικές αρχές διαπίστωσαν ότι υπήρχε ασφυκτικό περιβάλλον στο υπόγειο όπου ήταν τα υπνοδωμάτια των παιδιών και επίσης έξω από το σπίτι είχε γίνει την προηγούμενη μέρα εργασίες για εγκατάσταση φιάλης υγραερίου δεξαμενής υγραερίου, μεταδίδει το xanthinews.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς κοιμόνταν στον επάνω όροφο του σπιτιού και τα παιδιά στον κάτω, με αποτέλεσμα από τη διαρροή να χάσουν τις αισθήσεις τους, σύμφωνα με το xanthinews.

newsbeast.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

Κρήτη: Εντυπωσιακή στρατιωτική άσκηση Ελλάδας–Αιγύπτου με drones, αποβατικά μέσα και μαχητικά

ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Μάχη για τη ζωή του δίνει 17χρονος μετά από καρδιακή ανακοπή έξω από το σχολείο του

ΕΛΛΑΔΑ

15χρονος Έλληνας κατέκτησε διεθνές βραβείο αστροφωτογραφίας με τη Σελήνη από το Παλαιό Φάληρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *